Heel goed

Ik vind het fijn dat er ze goed rekening met iedereen houden en er niet te veel spanning was door af en toe een grapje tussen door te doen zodat je je toch rustiger voelt

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Goed, makkelijk, soepel

Makkelijk met de tijden je kon het zo zetten dat het jou uitkwam.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Leuke en gezellige lessen

Leuke en gezellige lessen Veel geleerd van marisa super rijinstructeur Die lekker rustig blijft en je op gemak stelt Als het even niet lukt.

Aardige mensen

Ze hebben het goed uitgelegd

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Ik vond het erg leuke en leerzame lessen.

Mijn instructeur legde mij altijd goed en duidelijk uit wat ik moest doen. Ook werd ik altijd erg op mijn gemak gesteld en werden de rijlessen goed aangepast naar wat ik moeilijk vond.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Een hele uitdaging, maar gelukt door prima begeleiding.

Mijn instructeur keek mee, dacht mee en gaf les op maat. Dat vond ik oprecht geweldig! Mede dankzij hem heb ik mijn droom waar gemaakt.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Geweldig, gezellig en heel leerzaam.

Ik heb mijn AVB examen en AVD examen in 1x gehaald. Ik heb les gehad van Olof en Thijs en het waren zulke leuke en leerzame lessen. Ik vind het bijna jammer dat ik in 1x geslaagd ben want ik had graag nog veel meer lessen gevolgd. Fantastische tijd gehad!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Goede en duidelijke instructie. Als de intake ook goed was afgenomen, was het 5 sterren geworden.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Zeer prettig, leerzaam en correct

Ik heb het ervaren als een zeer prettige rijschool. Ervaren instructeur, flexibel in plannen lessen, duidelijk afspraken en overzichten. en goed les gehad. Ik kijk er met veel plezier op terug. En nu met de auto de weg op. ;-).

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Geslaagd na de dagcursus!

Alles was prima geregeld, uitleg was duidelijk. Werd duidelijk aangegeven wat goed ging en wat je die dag nog moest verbeteren, als het nodig zou zijn geweest zou ik zeker hier weer heen zijn gegaan!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Leuke, gezellige en leerzame lessen

Elke les was weer enorm leerzaam en leuk. Auto rijden werd echt heel leuk.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Zeer leuke instructeurs gehad! Leuke variërende lessen!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Deskundigheid en ervaren begeleiding.

Goede en duidelijke instructie. Persoonlijke hulp daar waar nodig de instructeurs zijn ervaren en vriendelijk. Prima ervaring!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

goede uitleg leuke vrouw en genoeg pauze

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Veel geleerd goede begeleiding van Remco en Twan en een fijne auto om in te lesses

Veel geleerd in korte tijd goede begeleiding goede rij school

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Een hele prettige manier om theorie te leren.

Ik heb veel tips en trucks geleerd, waardoor ik de stof een stuk beter snap. Ook het samen behandelen van oefenvragen heeft mij heel erg veel geleerd.

Kan niet beter!

Vanochtend in 1 keer geslaagd dankzij Odille van Brookhuis! Echt super lessen! Absoluut een aanrader!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Altijd super naar mijn zin gehad!

Ik heb altijd met heel veel plezier gelest. Alle lessen heb ik kunnen lachen, ook de lessen waar ik minder heb gepresteerd. Ik ben altijd op mijn gemak gesteld door de instructrice. Ik zou het lessen bij Brookhuis zeker aanbevelen!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goede begeleiding naar mijn rijbewijs

Met name door mijn fantastische instructeur heb ik met veel plezier rijlessen gevolgd richting mijn rijbewijs.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

super goede en leuke lessen gehad!

goede lessen, leuke rij-instructeur!

Goede begeleiding!

Mijn ervaring bij het halen van mijn aanhanger rijbewijs was super! De rij instructrice was heel duidelijk en heeft me goed geholpen bij het oefenen en het begeleiden voor het examen.

Goede rijschool

Met aardige en flexibele rij-instructeurs die er veel tijd aan besteden om iets aan te leren.

Leerzaam

Super fijne instructrice, rustig goede uitleg. Een erg leuke en leerzame ochtend gehad en gelukkig geslaagd!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Geen op of aanmerkingen, geheel klopt

Alles goed, geen opmerkingen

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Professioneel, kundig en met zorg begeleidt bij BE

Mijn instructeur (Chantal) weet ontzettend goed in te schatten waar leerpunten zitten en kan deze in korte tijd tot vaardigheden omzetten. Ik rijd al jaren met aanhangers maar wilde toch mijn BE halen. Door Chantal haar geweldige begeleiding heb ik in een ochtend mijn vaardigheden aangescherpt en heb ik in de middag zonder enig probleem het examen gehaald. Ik raad echt iedereen aan om bij haar te lessen! Met vriendelijke groet, D.

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal