Goede, leuke en leerzame lessen.

Comfortabel, sociaal en flexibel

Iedere les was van begin tot aan het eind altijd leerzaam. De rijinstructies werden altijd op een rustige manier uitgelegd en daarnaast werd je altijd op je gemak gesteld.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Altijd fijne rijlessen en goede communicatie

Ik heb altijd leuke en leerzame lessen gevolgd en als er iets was was dit altijd goed en direct te communiceren.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

ik heb goede leerzame lessen gehad

ik heb leerzame lessen gehad bij deze rijschool ik kan het iedereen adviseren

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Duidelijke afspraken en helder over de voortgang.

Ik had een goede instructeur, Arie. De afspraken die wij maakten kwam hij na en waren duidelijk. Bij verhindering was verplaatsen geen probleem.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Een leuke tijd waarin ik veel geleerd heb en ook plezier heb gemaakt.

Ik begon met een instructeur waar ik niet zo tevreden over was, mijn aanvraag naar een nieuwe instructeur was snel en makkelijk geregeld. Dit was een hele goede keuze. Ik had een leuke klik met Fatih en hij heeft me erg goed geholpen.

Helemaal top

Goede rijinstructeurs, geven duidelijke leerzame lessen en zijn zeer vriendelijk.

Goed georganiseerd

Ik heb mijn eendaagse aanhanger cursus van 25 maart als goed en prettig ondervonden. Het is zeer zeker een aanrader. Mvrgr Wilfried winkel

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Top en in een keer geslaagd!

Was een superleuke tijd met Harald Regellman. Super goede rij instructeurs heb heel veel van hem geleerd!!

fijn en snel

de lessen gingen heel snel en waren goed. praktijk toets was ook erg fijn!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Mijn ervaring met Verkeersschool Brookhuis waren zeer positief.

Ik heb bij Verkeersschool Brookhuis mijn chauffeursdiploma taxi behaald. Mijn instructeur was proffessioneel en duidelijk van stof. Ook het contact met de Verkeersschool ging soepel, zeker in een tijd als deze , met vele uitgestelde examens, verliep alles vlot en op rolletjes. Ben dan ook blij dat ik voor Verkeersschool Brookhuis heb gekozen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Categorie AM

Prima les voor een goede prijs

Nvt

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Goede service voor de prijs dat je betaald

Bij maken afspraak word je snel geholpen. Je wordt goed op de hoogte gehouden bij belangrijke informatie over jouw rijles

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Toffe rij instructeurs !!

Goede begeleiding en aangenaam in omgang.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Echt top!

Ik had een hartstikke leuke instructeur. Was altijd gezellig en ik voelde me altijd op me gemak!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Uitstekend, sowieso aan te raden.

Mijn ervaring met de dagopleiding was heel goed. Werd goed geholpen en alles werd goed uitgelegd.

Erg goed

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Al met al een super goede ervaring met brookhuis verkeerschool. Ik heb hier zowel mijn auto, boot en aanhanger rijbewijs gehaald.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Categorie BE, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Goed begeleid door mijn instructeur. Goede rijschool

Goede rijschool, zeker een aanrader.

Goed.

Ik vond de rij-school erg goed. Had ook een hele leuke instructrice.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Top gegaan en fijn dat het zo snel kon!

Fijn instructeur en super dat er zoveel mogelijk was!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Super rustig, chill, alleen balen van Corona

Mijn instructeur was echt super chill, heel goed in wat ie deed en wist precies waar ie t over had, echt een hele fijne en prettige ervaring

Erg goed!

Erg fijne rijschool, duidelijke uitleg en in 1x geslaagd! Top.

goede begeleiding

netjes verzorgde dan met goede instructies

Fantastisch

Brookhuis met name mijn rijinstructise Jacqueline gaf zulke goede uitleg! Altijd heel erg duidelijk. Ik raad Brookhuis daarom ook echt aan. Snel plek en goede rijlessen.

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal