Vakkundig.

In 1 dag wordt de tijd goed besteed.

Uitstekend en mooie vooruitgang

Het volgen van het boekje vind ik een hele fijne ervaring. Hierdoor had ik goed door dat ik vooruitgang boekte en welke vooruitgang ik boekte.

Helder en duidelijk!

Lessen sluiten goed aan bij dat wat nodig is om je rijbewijs te halen

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Tevreden

Fijne sfeer Bij avb moet je zelf wel aangegeven welk onderdeel je wel of niet hebt gehad Goede instructeur!

erg vriendelijk en duidelijk

De instructeur was erg vriendelijk en duidelijk in z'n uitleg. Hij neemt alle tijd om de dingen uit te leggen. Ik heb de cursus als erg prettig ervaren.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Goede en Efficiente lessen!

Veel betrokkenheid van de rijinstructeur en goede directe lessen die bij je passen.

Leerzaam en gezellig

Het was altijd gezellig in de auto en ik leerde ook veel. Dit was gewoon heel fijn.

Top tijd gehad.

Ik heb een erg leuke tijd gehad bij Brookhuis, jullie hebben goede service en ik heb het als prettig ervaren!

Ik vond het super leuk

Ik had een hele leuke lange tijd met mijn rijinstructeur

Prettige samenwerking

Ondanks de Corona-tijd genoeg kunnen lessen. Fijne instructeur

Duidelijke, rustige uitleg.

Een heldere uitleg. Goede combinatie van theorie en praktijk. Erg vriendelijk.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Erg gezellige, leerzame en leuke lessen!

Ik vond de lessen bij Brookhuis superleuk! Heb t rijden goed geleerd en had altijd zin om rijles te hebben. Mijn rijinstructeur Massis is een super goeie rijinstructeur, want hij was altijd rustig en legde t goed uit. T was altijd super gezellig en heb t rijden goed onder de knie gekregen door hem! Ben blij dat ik bij Brookhuis heb gelest.

Heel goed!

De lessen waren duidelijk en lang (op een goede manier) goeie instructeurs en ja dat was het wel, ben erg te tevreden :)

Goede en duidelijke uitleg

Duidelijke en goede uitleg gehad dat je kan meenemen tijdens je examen zodat je goed voorbereid begint.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Leuke rijlessen met een leuke rijinstructeur

Vond het een leuke tijd om te lessen en had ook fijne communicatie. Had een leuke rijinstructeur waar ik veel rijplezier mee heb gehad.

Goede rijschool

Ik had altijd wel zin om te rijden. En deze rijschool gaf mij der een goed gevoel bij. Aardig personeel. Goede les auto.

Het was top

In 1x geslaagd top. Fijne rijschool!

Fijne, persoonsgerichte lessen!

Je wordt als lerende persoonsgericht en met geduld behandeld. Daardoor wordt je positief gestimuleerd en krijg je plezier in de rijlessen. Dit heb mogen ervaren bij de rij-instructeurs Mark Wargerink en Joris Bruns. Al met al enorm veel plezier in gehad en super geslaagd!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Categorie AM, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Super ervaring!

Super instructeur, die alles haarfijn uitlegt

Goede lessen gehad

Heb erg goede lessen gehad van Marissa. Ben wat minder tevreden over het feit dat ik 4 verschillende instructeurs heb gehad...

Fijn

Ondanks dat het lang heeft geduurd tijdens corona ben ik blij ik m nu heb. Mijn rij instructeur was Twan en ik heb hele goeie begeleiding gehad en het was ook gezellig! :)

Super!

Het was echt leuk, gezelig maar vooral super leerzaam! Zeker een aanrader!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Zeer relaxed ondanks alle lockdowns

Na verschillende rij-instructeurs te hebben gehad vanwege ziekte en vakantie toch erg blij geweest met Massis als mijn instructeur. Nog niet heel lang bezig maar een super goede instructeur die alle tijd voor je neemt.

Heel erg gezellig!

Ik had Noël Jacobsen als rij instructrice en het was heel erg gezellig en ik heb veel geleerd! Fijne rij instructrice!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Een leerzame en gezellige ervaring.

Het was een gezellige en leerzame dag die ik iedereen aan zou raden.

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal