Een super ervaring!

Wat een leuke en leerzame rijlessen heb ik gehad van Kenneth. Ook de administratieve afhandeling etc. verliep erg prettig. Zal jullie zeker aanbevelen.

Goede uitleg

Alles werd goed uitgelegd en ik werd waar nodig goed begeleid

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Altijd fijn les gehad en ik ben goed voorbereid op het examen.

Ik vond het elke keer leuk om rijles te volgen en ik voelde me ook op mijn gemak in de auto bij Remco. Zeker aan te raden!

Persoonlijk duidelijk goede prijs

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Top en snel geregeld

Duidelijke lessen

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Duidelijk gezellig en leerzaam

Heel prettig, de rij-instructeur was erg met mij verbonden en voelde mij erg op mijn gemak. Hij gaf duidelijke tekst en uitleg.

Uitstekende instructeur Fatih

Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Fatih, dankzij zijn vriendelijkheid en goede coaching rij ik nu zelfverzekerd over de weg! (Ik heb jarenlang het behalen van mijn rijbewijs uitgesteld vanwege zenuwen en angst..) dus bedankt voor alles! :)

Goede rijschool!!

Altijd gezellige rijlessen met Marcel!

Super fijne rijschool!

Ik had een prettige instructeur die heel duidelijk was.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Ondanks de zenuwen toch geslaagd!

Heb gisteren mijn BE rijbewijs gehaald en wil hierbij speciaal de instructrice bedanken voor haar manier van aanpakken. Ze voelde naar mijn idee goed aan wat ik nodig had. Complimenten! Tevens was Brookhuis zelf erg flexibel. 1 tip: duidelijker op voorhand afstemmen welke ervaring een cursist heeft met het rijden van een aanhanger en daarbij het aantal lessen afstemmen welke alsnog nodig zijn.

Goed verzorgd

Leuke goede lessen

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Zeer tevreden met hoe Jacqueline mij heldere uitleg heeft kunnen geven. Ook was het altijd gezellig in de auto. Ondanks deze, toch wel lastige periode. Corona vertraging, Ging Brookhuis en met name Jacqueline hier altijd flexibel mee om.

Goede en rustige uitleg.

Prima geregeld allemaal. Ik had al wel eens met een aanhanger gereden. Maar toch komt er bij zo’n examen meer kijken dan je denkt. Wellicht,ondanks dat ik wel geslaagd ben was het handig geweest als in 1 les van te voren gehad zou hebben. Ik was heel blij dat diegene waar ik samen les mee had al eens op was geweest. Hierdoor kreeg ik de juiste info mee op de achterbank en buiten bij de speciale verrichtingen. Voor de rest super geregeld. Mijn dank hiervoor,een speciale dank naar Chantal onze rij instructrice.

Goed en gezellig

Goede lessen, duidelijke uitleg en je gaat goed en met een fijn gevoel de weg op

Super!

Hele fijne rijschool en bieden een goede service! Ik had een fijne rijinstructeur, die mij goed auto heeft leren rijden.

Duidelijke en goede uitleg

Duidelijke goede uitleg. Goed beantwoorden van vragen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Door een gezellige en ervaren rijinstructeur ben ik s klaargestoomd voor het leven als automobilist.

Brookhuis Verkeersschool bestaat uit een gezellig team met veel ervaring. De rijinstructeur is hierdoor goed in staat om je voor te bereiden op het examen. Verder is er veel flexibiliteit mogelijk in de planning van rijlessen. Natuurlijk is er altijd wat ruimte voor verbetering. Deze ruimte zie ik in het inplannen van leerlingen bij de instructeurs. Hierbij gaat het er vooral om het beperken van de reistijd van de instructeur om van de ene naar de andere leerling te komen, door leerlingen aan instructeurs toe te wijzen op basis van waar ze wonen. Hierdoor komt de instructeur wellicht minder vaak te laat.

Goed en Duidelijk

ik heb de opleiding als prettig ervaren, geen poespas maar doen!

Heel erg leerzaam

Ik bleef maar in de theorie boek lezen en maar lezen maar ik kon het gewoon niet onthouden en ik vond het best wel ingewikkeld en omdat ik al 3x gezakt ben voor theorie heb ik nu online theorie les gedaan en ik vond het super leuk en zeker heel leerzaam duidelijke uitleg over alles en het is nu zeker wel blijven hangen nu. En wat ik eerst niet begreep , begrijp ik nu wel door de online theorieles. Ik vond het ook best gezellig. Dinsdag heb ik mijn theorie examen en ik ga er hoopvol naar toe wat ik eerst niet had. De moet was me echt in de schoenen gezakt hoor! Nu sta ik er gelukkig anders in! Heel erg bedankt!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Super fijn

Peter hofstee als instructeur gehad super ervaren

Super leuk!

Ik heb van alles genoten, alles word goed uitgelegd en je word goed geholpen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

In korte tijd enorm veel geleerd!

Van totaal geen gevoel voor de trailer in korte tijd heel goed mee leren omgaan. Duidelijke kordate maar super geduldige uitleg en ondersteuning!

Het was perfect!

De leraar gaf duidelijk aan wat je fout en goed deed en legde goed uit.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Goede instructeur, en fijne rijschool

Fijne rijschool. Erg duidelijk en komt afspraken ook altijd na.

Heel fijn!!!

Echt hele fijne ervaring bij Brookhuis. Heel veel lessen kunnen volgen in een korte periode waardoor ik snel mn rijbewijs heb kunnen halen. Ook hele fijne instructeur, dus heel blij mee!!

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal