Goed en plezierig leren autorijden

Goed en snel leren om auto te rijden. Fijne instructeur(en) gehad die goed, duidelijk en aardig waren. Fijn om zo te leren rijden!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Ondanks een aantal tegenslagen wel goed

Mijn eerste rij instructeur vond ik waardeloos. Hij heeft nooit iets gezegd over hoe ik heb gereden tijdens de lessen. Tijdens een gesprek met mijn ouders vertelde hij in een keer dat ik eigenlijk geen controle had over de auto. Uiteindelijk ben ik wel tevreden en is er goed mee gedacht hoe ik snel mijn rijbewijs kon halen.

rustige instructeur duidelijke uitleg

heb mijn opleiding aanhangerrijbewijs als prettig ervaren, het was een rustige instructeur. alles werd goed uitgelegd zodat het examen een eitje was.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Vriendelijk en in een keer geslaagd dus ook goed

Leerzaam

Het werd goed uitgelegd en er werd naar iedereen geluisterd, ook al betekende dat dat het 4 keer uitgelegd moest worden.

Súper

Was duidelijk, en ik heb ook bij Theorie Toppers geleerd en 10.12.2021 in 1x geslaagd. Mvg Kristína

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Ik heb brookhuis als een fijne rijschool ervaren

In mei heb ik mijn eerste proefles gehad bij brookhuis. Ik kreeg die van Fatih en heb na de proefles ook aangegeven dat ik bij hem wilde blijven lessen. Fatih is een super fijne instructeur omdat hij elke les weer heel rustig en positief is. Wel kwam ik er tijdens examen achter dat ik ook moest kunnen navigeren, wat we niet in de lessen behandeld hadden. Het contact met brookhuis was goed en de informatie die ik moest hebben ook heel duidelijk. Ik vond het wel jammer dat er niet echt een gepersonaliseerd vakkenpakket was, ook omdat ik aan het einde van mijn vakkenpakket het gevoel had dat ik er echt nog niet klaar voor was. Toch ben ik geslaagd en heb ik echt een hele fijne ervaring gehad bij brookhuis!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Categorie A, Categorie BE, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Erg wisselend

Na eerst les te hebben gehad van een instructeur waar ik veel van geleerd heb is er een andere instructeur gekomen die instructies en correcties soms met een wel erg scherp randje gaf. Regelmatig was hij helaas niet op tijd aanwezig. Wat absoluut niet aangenaam is dat je instructeur een paar minuten voordat je afrijden moet voor je examen je finaal afbrand en daardoor je zelfvertrouwen tot het zero punt daalt. Hierdoor kon ik mijn examen niet rijden zoals ik kan en wil! Ik heb de tweede kandidaat die met mij ook examen had nog even gevraagd of hij hetzelfde ervaarde hoe als ik werd behandeld en die was ook erg geschrokken tijdens het inrijden voor het examen en het voorval erna hoe als de instructeur tegen mij deed! Ik ben gelukkig geslaagd en raad de rijschool wel aan maar dan wel een andere instructeur

Goede kwaliteit motoren / kleding Goede en duidelijke uitleg/les Aardige mensen

Goed maar duur

Super fijn!

De examinator en de lesgever van mijn praktijkdag hebben mij er goed doorheen geholpen. Veel tips en helpen je echt er door heen te komen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Helemaal prima

Mooie rustige en fijne uitleg over het rijden met een aanhanger. Erg genoten van deze instructeur!

Geweldig!

De instructeurs Paul en Thijs zijn leuke mannen om les van te krijgen. De serieuze lessen worden afgewisseld met een flinke dosis humor. Dat maakt de motorrijlessen nog leuker.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Erg fijne instructeur die je echt begeleidt tijdens de lessen, waardoor er progressie te merken is naarmate de tijd verstrijkt.

Super !

Verschillende rijscholen gehad maar kwam elke keer niet verder, uiteindelijk besloten om te beginnen bij Brookhuis en heb dit super goed ervaren! Altijd snel antwoord als er wat is of ik vragen had er werd altijd goed geholpen. Maar ook in de auto, er wordt goed en duidelijk uitgelegd! En de instructeur laat je op je gemak voelen zo als het hoort! Ik had me geen betere rijschool of instructeur kunnen wensen!! Ik zou Brookhuis aan iedereen aanbevelen maar ook mn lieve rij instructeur Marissa! Die heeft me super geholpen en laten zien dat ik het kan en niet onzeker hoeft te zijn!

Helemaal top!

Voor mijn ervaring, had ik een hele goede rij instructeur genaamd Daniël. Erg bekwaam en zorgvuldig. •Goede voorlichting. •Goed voorzien van informatie. •Goed en duidelijke uitleg. •Trainen op de wat zwakke verrichtingen.

Fijne rijschool

Goede manier van lesgeven

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Fijne rijschool, die eerlijk is over je voortgang

Ik heb mijn rijoplijding als erg fijn ervaren en zou Brookhuis dan zeker aanraden, ze zijn namelijk erg eerlijk over de voortgang. Daarnaast wordt er duidelijk gecommuniceerd, wat ook erg fijn is

Goed voor elkaar

Nette auto, duidelijke uitleg en goed voorbereiding op het examen. Ik zou echter wel adviseren om mensen in het voren te vertellen dat het belangrijk is om al wat ervaring te hebben met het achteruit rijden met de aanhanger.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Prima rijles, wel vervelend dat ze je niet thuis komen ophalen.

Goeie rijlessen. Vond het persoonlijk wel lastig om altijd naar het station Almelo te komen van uit Vriezenveen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Hele fijne rijschool! Leuke lessen gehad met Jacqueline!

Fijne rijschool. Jacqueline is een top rij-instructrice die echt de tijd voor je neemt in de lessen. Ik heb leuke, leerzame en gezellige lessen gehad!

Supergoede rijles

Ging onervaren voor het aanhanger rijbewijs. Dankzij de supergoede rijles en goede uitleg heb ik het aanhanger rijbewijs gehaald in een dag.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Geweldige rij instructeur die je op je gemak stelt

Ik heb een prima ervaring beleefd met de rij instructeur van Brookhuis. Op z’n gemak is alles uitgelegd en wanneer een proef niet lukte gewoon rustig opnieuw totdat het wel lukt. Examen werd vervolgens met vertrouwen tegemoet getreden.

Positief

Behulpzame instructeurs met verstand van zaken

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal