Hele fijne rij instructeur

Ik had les van Jannie Diepeveen. Zij was een hele fijne rij instructeur. Ze gaf mij veel zelf vertrouwen en bouwde het op het begin rustig op. Ik ben heel tevreden over mijn rijlessen met haar.

fijne rij/ leerervaring

ik heb erg fijne lessen gehad. mijn rijinstructeur legde mij het goed uit en gaf mij veel tips waardoor ik sommige dingen wat makkelijker begreep.

prettige ervaring

In een half jaar mijn rijbewijs gehaald zonder problemen. Top!

Alles is prima geregeld.

Vooraf ruim voldoende communicatie. Snelle reactie op aanmelding en vragen. Erg nuttig praktijk gedeelte 's morgens voorafgaande aan het examen. Prima uitleg tijdens praktijk les. Ik zal jullie zeker aan kennissen aanraden.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Met goede begeleiding en aandacht op maat

Ik heb mijn B-rijbewijs de 2e keer gehaald. Omdat ik behoorlijk last van de spanning heb, heeft brookhuis mij de tweede keer voor een zaterdag ingepland. Dit gaf een rustigere verkeerssituatie waardoor ik niet in moeilijke situaties ben gekomen. Ook was het een 1 op 1 les+examen wat ik ook prettiger vond dan met een 2e persoon erbij. Mede daardoor heb ik het b rijbewijs kunnen halen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Goede uitleg en fijne begeleiding

Duidelijke uitleg, fijne begeleiding niks is teveel gevraagd en (foute antwoorden bestaan niet). Zeer aan te bevelen! In 1x geslaagd voor mijn taxipas zowel theorie als praktijk.

Duidelijk, snel en ondersteunend

De theoriedagen voor taxichauffeur werden snel en beknopt doorlopen. Goede voorbeelden, tips etc. Ook de praktijkdag verliep efficiënt en duidelijk. Zowel de theorie en praktijk werd met een gezonde dosis humor vergemakkelijkt.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Goede begeleiding

Ervaring met Brookhuis motor opleiding is prettig. Goede en leuke instructeurs. Alles is heel gemoedelijk en ze helpen waar nodig. Top!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Ik ben erg blij met jullie rijschool. Esther Vennik had alle tijd voor mij. Veel geleerd en geen kinderlijke uitleg maar gewoon normaal. Heel fijn. Jullie mogen blij zijn met zon collega. In 1 keer geslaagd dat zegt genoeg. Mijn zoon wil volgend jaar beginnen en dan ook zeker bij jullie. Super bedankt voor alles

Duidelijke en rustige instructrice

Tip waren duidelijk en handig. Door herhaling werd alles routine. Ontspannen sfeer

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Duidelijke uitleg en veel lol tijdens de rijles met een positief resultaat afgerond

Goede begeleiding

Goede en fijne begeleiding!

Top dagcursus

Top dagcursus, erg effectief

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Goed geregeld en aardige mensen

Goed, gezellig, leerbaar

Goede rijles

Goede en duidelijke uitleg van rij instructeur

Het was geweldig !

Mijn complimenten gaan dan ook uit naar Chantal ( rij instructrice ) Als je ziet wat ze je bij brengt in zo korte tijd,fantastisch

Instructeur werkt niet motiverend

Onzeker meisje (16jaar) dat nog meer onzeker werd door instructeur die herhaaldelijk in microfoontje (scooterrijbewijs) riep jezus jezus als ze iets niet goed deed en daarna zeggen je zakt toch als een baksteen Echter je komt toch om te leren…?? Ze appt mij hierover en ik zei Geloof in jezelf en laat maar zien dat je het kan! En een trotse moeder kon laura feliciteren want ze slaagde!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Ze maken het je heel makkelijk.

Oefenterrein bedoeld voor de tweewielers is een ideale plek om te beginnen. Door de rij instructeur word alles zo duidelijk mogelijk gemaakt en is voor iedereen goed en makkelijk uitgelegd. Het word anders wel door de instructeur voor gedaan. Dan laten ze je zien hoe het dan wel moet. Oefenterrein bied daar ook veel ruimte aan om te oefenen en dat is zeker op deze locatie te bevinden. (Nog geen 300 meter van de Grolsch veste vandaan). Ik zou als je woonachtig bent in omgeving Twente. Voor de 100% Brookhuis in Enschede aanbevelen. Brookhuis heeft het gewoon goed voor elkaar zoals het hoort. Met altijd vriendelijke groet, Rick tw

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Categorie AM, Categorie A, Categorie BE, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Top Lessen

Ik heb zojuist mijn praktijkexamen voor automaat rijden in één keer gehaald! Ik had eerst lessen in een schakelauto waarna mij werd geadviseerd om automaat te proberen. Ik deed een proefles en dit ging veel beter. Na een paar lessen werd mijn examen ingepland. De rest van de lessen waren top, ik kon goed praten met de instructrice en ze gaf mij goede tips en instructies. Ook zei ze wat it wél goed deed wat mij meer vertrouwen gaf. Heel erg bedankt Jannie!!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Ik heb een online theoriecursus gevolgd

Super rijschool

Altijd fijne lessen gehad. Problemen werden makkelijk opgelost.

Vriendelijk en professioneel

Les gevolgd bij Marissa. Duidelijke en rustige instructie. Eerlijk in het benodigde aantal lessen en binnen 3 maanden klaar.

Super rijles!

Duidelijke en rustige instructie. Neemt de tijd voor je.

Goede begeleiding

Mijn ervaring met brookhuis is super....leuke ritjes gemaakt met de rijinstructeur Kenneth

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal