Top geregeld.

Chantal heeft ons deze dag goed begeleid en duidelijk uitgelegd.

Helemaal Top

Geweldige lessen mede door het gebruik van het praktijkboek. Thuis de les al voorbereiden en vervolgens de les in de praktijk brengen. Duidelijke en heldere uitleg, gewoon top!

Duidelijk en doeltreffend

Duidelijk en doeltreffend

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Patrick was an amazing instructor!

Patrick was very patient and kind! I will refer Brookhuis to all who ask me!

Super, top.

Wij gingen voor ons E rijbewijs. Samen met mijn zoon, alles ging super. Duidelijke lesstof, fijne begeleiding. Alles tot in de puntjes verzorgd. Zeker aan te raden. Zijn ook allemaal geslaagd. Brookhuis bedankt.

Goeie rijschool, in 1x geslaagd

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

In een dag alles afgerond!!

Perfect ingespeeld op het examen dat komen gaat, heldere uitleg en ruim de tijd voor wat extra oefeningen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Relaxte, kundige instructrice. Uitstekende ervaring opgedaan in de intakeles en dagopleiding waardoor we met vertrouwen het examen omgingen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

De lessen waren altijd leuk en gezellig

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Was erg goed. Goede uitleg, veel sturing en feedback. Mark bedankt voor de lessen!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Geweldig maar wil het niet meer over doen was ingewikkeld genoeg

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Ik heb een theoriecursus gevolgd

Het was gewoon top

Alles werd goed uitgelegd en alles was ook duidelijk

Helemaal super!

De theorie via een online pakket gedaan, de AVB lessen voornamelijk van Mark gehad. De AVD lessen van Paul gehad. Naast dat ik overal in één keer voor geslaagd ben, heb ik vooral ook een super leuke tijd gehad! Heren bedankt, Groetjes Maikel.

top

was goed

Professionele, laagdrempelige begeleiding

Ik heb de opleiding als zeer prettig ervaren. Deskundige begeleiding die de tijd voor je neemt en handige trucjes leert. Ik vind het ook fijn hoe het wegvallen van de officiële TTT is opgepakt, complimenten! Het enige nadeel was dat ik, gezien ik in Glanerbrug woon, telkens naar station Enschede moest om daar de rijles te starten. Verder was alles goed! Dankjewel Ibo!

Goed en duidelijk.

Er werd goed les gegeven en duidelijk aangegeven wat ik moest doen en wat nog verbetering nodig had tijdens de lessen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Het was elke keer een feestje om te gaan.

Was goed georganiseerd. Headsetjes misschien aanpassen. Storen nogal.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Fijne rijinstructeur, hij legde alles goed uit zodat je precies wist hoe het moest.

Echt goed!

Was gezellig leuk en leerzaam, het is een goede sfeer maar word ook goed alle tips gezegd wat er in komt. Erg fijn om door Hengelo al te rijden om de omgeving te zien. Fijn klein groepje waardoor ze veel aandacht voor je hebben

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Leuke en leerzame lessen

Veel en genoeg geleerd om het praktijk examen in 1x te halen.

Leuke en leerzame dag.

Erg fijn les gehad van Ron. Legt alles goed uit en maakt er wat leuks van. Uiteindelijk geslaagd dus alles goed gegaan!

Hele fijne instructeur

Duidelijke uitleg Je werd op je gemak gesteld Leuke lessen en afsluiting

Het was altijd gezellig

Doordat het gezellig was in de auto ging ik altijd met plezier naar de rijlessen toe

Leerzaam, leuk en efficient

In slechts een paar maanden voor beide examens in een keer geslaagd. Hierbij veel gehad aan beide instructeurs, die elkaar met hun verschillende stijlen erg goed aanvullen. Je wordt goed opgeleid voor het examen, maar voornamelijk ook voor het zelfstandig motorrijden hierna, wat veel vertrouwen geeft. Hierbij zijn ze altijd in voor een grapje. Zeker een aanrader.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Hele mooie tijd gehad samen met Tjitte

Ik ben begonnen met een proefles en die is mij al goed bevallen. Ik heb er dus voor gekozen mijn rijopleiding te volgen bij Brookhuis. Ik heb de juist keuze gemaakt, ik heb een geweldige tijd gehad met Tjitte in de auto. En op de eerste keer geslaagd!

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal