Ik heb het alleen echt fijn gehad bij Jannie.
Twee jaar geleden ben ik bij Brookhuis begonnen met rijlessen. Ik was erg enthousiast om iets nieuws te leren. Helaas verloor ik gaandeweg het plezier in het autorijden en zag ik er zelfs tegenop om naar de lessen te gaan. Het voelde alsof alles alleen maar moeilijker werd gemaakt, in plaats van makkelijker.
Na vijf verschillende rijinstructrices te hebben gehad en in verschillende (typen) auto’s te hebben gereden, kwam ik terecht bij Jannie. Vanaf het begin zorgde zij voor een veilige en vertrouwde sfeer in de auto. Beetje bij beetje kreeg ik weer vertrouwen in mezelf én in het autorijden.
Naast dat Jannie een zeer goede rijinstructrice is, die geduldig is en duidelijke uitleg geeft, is zij ook iemand die oprecht om anderen geeft. Ze checkte altijd even bij me in en onthield zelfs de kleinste details die ik haar vertelde, vaak juist op momenten waarop ik een luisterend oor nodig had. We konden over van alles praten: van het weer tot relatieproblemen. In Jannie heb ik echt een vertrouwenspersoon gevonden. Ik denk dat ik daarin voor veel leerlingen spreek.
Hoewel ik ontzettend blij ben dat ik geslaagd ben en niet meer hoef te lessen, ga ik de ritten met Jannie enorm missen. We hebben een mooie en bijzondere band opgebouwd, en ik zal haar altijd dankbaar zijn dat zij mijn rijinstructrice is geweest.