Goede instructie Leuk gebracht

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Prima , zorg wel gauw voor een nieuw theorieboek zonder fouten. Harald is een topper

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Ik heb een theoriecursus gevolgd

Goede rijinstructeur

Ik heb 4 rijinstructeurs gehad en de laatste is de beste. Als ik iemand moet adviseren om snel en goed te slagen dan geef ik hem aan. Beste rijinstructeur gehad Patrick.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Fijne instructeur, goede lessen.

De lessen worden heel soepel gepland waardoor het makkelijk is voor mij om de rest van mijn week zo in te plannen. Ook had ik een erg aardige instructeur wat de lessen toch altijd nog net iets gezelliger maakte. Ik heb met Brookhuis binnen een jaar mijn rijbewijs gehaald dus daar ben ik erg blij mee.

Prettig en fijn.

Zelf had ik een zeer prettige, fijne en comfortabele ervaring met de rijlessen van Brookhuis. De rijinstructrice (Noël Jacobsen) die ik had gekregen was een uitstekende instructrice. Heel persoonlijk ook, je kan altijd een leuk gesprek met haar voeren in de auto.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goede ervaring gehad bij jullie

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Super evaring. Echt een aanrader.

Was in een woord top. Smorgens les gehad voor me BE rijbewijs. Duidelijke uitleg fijne beglijding.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Hoe ik Brookhuis ook verwacht had

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Mijn ervaring was erg goed en de interactie was zeer comfortabel

Ik raad iedereen aan om samen met hem naar deze school te gaan

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Perfect begeleiding gehad en rijbewijs b.e gehaald

Ben goed op de hoogte gehouden en zeer dankbaar dat ze mij gebeld hebben dat ik eerder kon afrijden doordat er iemand was uitgevallen

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Duidelijke en gezellige lessen!

Vriendelijk personeel, leuke leerzame lessen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Ik geef 5 sterren allemaal dankzij mijn rij instructeur en maatje Hani.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Duidelijke instructie en veel goede aanwijzingen

Chantal heeft mij in 1 dag naar het BE rijbewijs opgeleid. Dat doet ze vriendelijk en duidelijk. Ze kan heel goed inschatten wat je nodig hebt en wat niet. Bedankt!

Duidelijk, gemoedelijk en vriendelijk

Ronald, vriendelijke instructeur met meer dan 30 jaar ervaring. Rustig uitleggen heeft geduld.

Ging hardstikke goed

De persoon die mij les gaf heeft me hardstikke goed klaargemaakt voor het examen dat ik hem in een keer heb gehaald.

Uitstekend!

Prettige intake rijlessen van Ron gehad waarbij de nodige basis al werd gelegd. Vervolgens op de examendag nog les van Chantal gekregen. Ook hiervoor niets dan lof. Door duidelijke instructies en tips succesvol mijn BE rijbewijs gehaald. Ik kan Brookhuis van harte aanbevelen!

Gewedlig en leerzaam

Ik ben vandaag Geslaagd voor mijn B rijbewijs. En heb zelf Marisa Verhage als rij instructeur gehad en ik raad iedereen aan om bij haar te gaan lessen. want ze is duidelijk waar je aan toe bent, en ze is gezellig tijdens de lessen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Heel erg fijn en super handig!

Ze legde alles super goed uit een leerde je handige trucjes om toe te passen. Als je vragen had hielpen ze je ook en ze legde alles rustig uit als je dat liever had. En hele aardige mensen!

Leuke en leerzame lessen

Er werd constant feedback gegeven over situaties wat je beter op een andere manier kon afhandelen. Bijzondere verrichten werden duidelijk visueel uitgelegd. Daarnaast krijg je ook positief feedback.

Goed geregeld !

Duidelijk en goed geregeld

Top!!

De communicatie van Brookhuis naar de lesdag met examen, was heel goed! De dag zelf, ben ik en mijn medecursist heel goed begeleid door Patrick. Een kundig, ervaren, alert en heel fijn persoon! Dankzij hem heb ik nu mijn BE rijbewijs! Bedankt!

Goed!

Gezellige, fijne en leerzame rijlessen gehad bij Hani!

Goed geholpen, leuke instructeurs

Fijne, betaalbare rijschool. Paul en Mark hebben mij allebei goed geholpen met het behalen van mijn motorrijbewijs. Ook Robert was altijd behulpzaam met het inplannen van de lessen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Zeer duidelijke en prettige instructies

Zeer prettig en duidelijke instructies en oefeningen.

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal