voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf leuke rijschool

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niet heel slecht maar ook niet heel goed.\r\nErg duur voor wat je krijgt.\r\nIk ben overgestapt naar een ander.\r\nDie flexibeler is en toch beter mijn verbeterpunten aanpakt.\r\nIk heb nooit mijn afgemeld op laatste moment alleen 1x door een noodgeval.\r\nEn dat moest ik toch betalen.\r\nAls het vaak voorkomt snap ik het maar ik als trouwe klant die al zoveel heeft betaald vond ik dat een enorme tegenvaller.\r\nBij mijn nieuwe instructeur is het soepeler.\r\nOok oefent hij mijn probleempunten beter.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben bezig met mijn motorrijbewijs te halen. ABV in 2 x geslaagd. Advies meer dan 3 dagdelen te nemen dit ook gedaan. \r\nIk voel mij vetrouwd met de instructeurs.hier bedoel ik mee dat zij zien wat je kunt en waar jij je twijfels hebt en dit maak je bespreekbaar. Geven duidelijk en goed les.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed georganiseerd. Goed les gegeven

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaringen met Verkeersschool Brookhuis zijn zeer positief. De theoriedagen waren super, hierdoor leer je het veel beter. Verder zijn de rijlessen zeer nuttig en kom je niks tekort. Over mijn instructeur (Ersen) ben ik zeer te spreken, hij is altijd positief en heeft nog nooit onveilig/ onpretting laten voelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede tijd van lessen, liever een andere instructeur gehad

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mijn ervaring is wel goed, alleen ik vind dat je al best snel op mag voor je examen en dit was in mijn geval wel duidelijk te vroeg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het hele team geweldig niks op aan te merken. Alleen jammer dat er maar weinig automaat rij instructeurs zijn. Daardoor zitten er best lange tijden tussen de lessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede kwaliteit en tijdsduur van de lessen.\r\nHandig praktijkboek.\r\nGoede instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mijn ervaring met dit bedrijf is heel positief, goede service, goed en aardig personeel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie rijlesinstructeur gehad.\r\nAlleen wel jammer dat ik pas later te horen kreeg dat ik al 6 lessen over mijn pakket heen was

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Arie de beste rijinstructeur van brookhuis.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool. Regelen veel voor je en geven je veel informatie. Wel aan de prijzige kant.

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal