perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructeurs met heldere en fijne uitleg die je erg op je gemak stellen. De lessen zijn ontzettend leuk en afwisselend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben tevreeden met de Verkeersschool Brookhuis.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondanks dat ik te laat was toch geslaagd, prima geregeld!\r\nOok dat er even tijd werd gemaakt tijdens de les om brood te kopen voor de lunch.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige en bekwame instructeurs. Een zeer goede ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed zeer goed ben echt meer dan dik tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enthousiaste instructeurs die veel kennis hebben.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correspondentie via telefoon en e-mail verliep vlekkeloos. Erg fijne, geduldige en plezierige rijinstructeur.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige rijschool!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Momenteel bezig met motorrijles, bevalt goed instructeurs zijn altijd in voor een grapje :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het heel goed gaan, k heb goeie lessen gehad en ben daarom met theorie en praktijk allebij in 1x geslaagd, soms vond ik wel wat gekke grapjes voor bij komen, maar dat vond ik wel leuk alleen twijfelachtig of dat altijd wel kan, mijn ervaring was goed want ik heb hele goeie uitleg gehad en soms ook echt wel wat “bozer” om mij het goed te laten leren, bedankt brookhuis

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk , professioneel . Zeer leerzamer dag gehad

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben bezig met het motorrijbewijs. De keren dat ik telefonisch contact heb met kantoor is alles uitstekend en rustig verlopen. \r\nDe praktijkles van Olaf en Thijs is nog beter. Zij vertellen, doen voor en vervolgens doe je het zelf. Maar de wijze hoe is supergaaf. Soms met een kwinkslag maar indien nodig gewoon scherp en goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed! Duidelijke uitleg, en op een leuke manier!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima deskundige opleiding gehad BE rijbewijs.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb rijlessen (B) gevolgd bij Brookhuis

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg klantvriendelijk personeel met goede begeleiding.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Behalen BE-rijbewijs, ging perfect. Goede instructeur en goed materiaal. Niet duur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met 30 lessen in 1 keer geslaagd!

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal