goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ron heeft me zeer veel tips en tricks mee gegeven. Het was elke week zeer prettig en ik kon me zeer goed ontspannen bij Ron in de auto. Hij maakte het een hele leuke ervaring en door zijn deskundigheid en de constante moed die hij me in sprak, heb ik het rijbewijs in een keer behaald. Zeer fijne rijschool en zeker een aanrader voor beginnende rijlesstudenten.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vlot , vriendelijk , kundig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik vond het een fijn bedrijf en mijn rij instructeur was ook super

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en duidelijke opleiding, prima service

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van Harold les gehad voor de taxipas.\r\nGoede instructeur. Duidelijk en meeleven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb ontzettend leuke lessen gehad, de lessen waren effectief en er zat een fijne opbouw in. Daniël is een onwijs goeie en relaxte instructeur die weet waar hij moet ondersteunen en aan wie je alles kan vragen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service. Nette en vriendelijke werknemers. Al met al een zeer positieve ervaring en zeker een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed geregeld en goede motorlessen gehad

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een topper die Olaf! Zeer allert tijdens de les. Geeft waar nodig de juiste instructies. Probeert je op je gemak te stellen. Heel erg leuk om samen met hem deze, voor mij toch wel zware opleiding, door te.lopen. Zeker een ruime acht waard deze man. Negens geven wij niet in het westen.. -:)

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Theorie exemen + praktijkles scooter

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke tijd gehad super veel geleerd

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super tevreden!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top. Een dag meegelopen met Harald ivm praktijkexamen, en heeft echt alles top uitgelegd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nog nooit brommer gereden of zo. Toen een try-the bike gedaan. Vervolgens voor gekozen om door te gaan. Dankzij de beide instructeurs Olaf en Thijs vandaag gelijk de 1e keer geslaagd. Het lesgeven en de deskundigheid van Olaf en Thijs heeft ervoor gezorgd dat je het in een dergelijke korte tijd kunt leren.

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal