goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en goed meegedacht over het plannen van de lessen/examen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Samen met m\'n instructrice een leuke les middag gehad, aansluitend een examen bij het CBR. Na de rit met voorafgaand theorie vragen over de kenteken bewijzen, aanhanger zelf en het aankoppelen kreeg ik te horen dat ik geslaagd was voor mijn BE rijbewijs. Super blij natuurlijk ; ) De les middag is best intensief met veel informatie die je in relatief korte tijd moet verwerken. Echter kreeg ik precies die informatie en tips tijdens het rijden die je nodig hebt om het met succes te kunnen afsluiten. Chantal super bedankt voor je gezellige lesmiddag en Cynthia bedankt voor het snelle inplannen van de lesmiddag!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer tevreden. Instructeurs zijn erg bekwaamd en de sfeer tijdens de lessen is erg prettig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf hele leuke dag gehad, instructrice wist de info goed over te brengen en geslaagd natuurlijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede lessen en informatie

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellige dag gehad en goede begeleiding

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn, netjes en duidelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne communicatie, goede info en gemotiveerde mensen! Kortom: tot ziens als we auto rijbewijs gaan doen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb een top instructeur gehad waarmee ik heb kunnen lachen en na de intake in een dagcursus klaar was voor het examen die ik gehaald heb

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super leerzame rijlessen en de instructeurs hebben erg veel ervaring. Kortom top rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne instructrice en goede uitleg.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer fijne en professionele rijschool. Ze hebben goede mensen in dienst met verstand van zaken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne begeleiding en in 1x geslaagd na theorie cursus!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool! Aardige en geduldige instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima! Duidelijk en goede communicatie. Lessen ook prima

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig les gehad. Heb er veel aan gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dag cursus voor BE rijbewijs gehad, dit is goed bevallen mede door de instructeur en alles goed werd besrpoken

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal