perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rij instructeur en goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze dochter 4 jaar geleden in één keer geslaagd, nu onze zoon ook in één keer geslaagd en dat met 20 rijlessen.\r\nHarold bedankt super

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke rijlessen gehad. Prima bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf positief gestemd. Goede bereikbaarheid telefonisch/email. Goede samenwerking en overleg mogelijk. Goede rijlessen door vriendelijke instructrice. Korte periode gehad waarin de geplande lessen niet structureel gepland waren. Gelukkig kwam dit onze dochter niet te nadele, want ze is in de 1e x geslaagd. Misschien zouden we er anders over denken als ze meerdere keren over haar examen had moeten doen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aanhangerrijbewijs gehaald hier, zeer professionele en vakkundige lessen gehad van Chantal! Topwijf!!! 👍🏻👍🏻👍🏻

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top. Hele duidelijk communicatie en goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De motorlessen zijn erg goed opgebouwd en heb met veel plezier veel geleerd van olaf en thijs.\r\nhet was episch

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed!👍🏼

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede instructrice gehad voor mijn aanhanger rijbewijs.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijinstructeur en alles is snel geregeld

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leuk, en er zijn altijd mogenlijkheden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Informeel, persoonlijk en toch professioneel. Een beetje humor is altijd goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben goede ervaringen met verkeerssschool Brookhuis wat betreft klantvriendelijkheid en goede planning en begeleiding van onze beide kinderen.\r\nBeide zijn bij Mike zowel voor de theorie als de praktijk in 1x geslaagd

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede rijschool, helpt je goed met vragen en duidelijke afspraken. ik vind het ook fijn dat ze bij elke les een mailtje sturen over wanneer en hoe laat de volgende les is

voldoende, een redelijke ervaring

Kelvinstraat 1 B