Super leuke rijinstructeur en leuke leerzame lessen. Helpt me goed en heeft verl geduld en veel voor je over. Ik zou brookhuis iedereen aanraden!!
De begeleidster voor het aanhanger rijbewijs, is niet in staat om de kandidaat op zijn gemak te stellen. In plaats van opbouwende feedback te geven, benadrukte ze steeds welke fouten ik maakte. De fouten die ze benoemde waren wel terecht, maar de manier waarop ze het zei liet veel te wensen over. Ik werd erg nerveus van haar en dat maakte de voorbereiding naar het examen toe alleen maar lastig. Ik ben blij te zeggen dat ik het rijbewijs ondanks haar wel heb gehaald. Ik beveel deze rijschool, voor het behalen van het aanhanger rijbewijs, echt niet aan!
Eerst ergens anders rijlessen gevolgd. Hier weggegaan omdat ik geen klik had met de rij-instructeur. Toen ik bij Brookhuis kwam was dit een verademing. Je merkt direct dat dit een familiebedrijf is. Iedereen staat voor je klaar en is heel erg betrokken. Na elke rijles met een voldaan gevoel uit de auto gestapt.
Kelvinstraat 1 B
7575AS Oldenzaal