Ontspannen ervaring

Keer op keer had ik zin in mijn rijles, het was leuk. Ik merkte dat het steeds beter ging en de instructeur ging hier erg goed mee om. Hij blijft altijd erg positief.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Nooit met tegenzin naar de rijles gegaan.

Rijinstructeurs maken het verschil in positieve zin!

Goede ervaring.

RIjopleiding hier gevolgd met als resultaat het halen van het aanhanger rijbewijs.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Uitstekende instructrice, goede auto, goed verzorgd.

BE in 1 dag gedaan. Goede ervaringen. Uitstekende instructrice (Chantal). Goede auto (Vito). Zeker een aanrader!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

super leuke rij-instructeur en fijne lessen

Erg tevreden met mijn rij-instructeur Fatih, duidelijke en fijne lessen. Erg vriendelijk en helpt je er goed! Zeer tevreden over brookhuis :)

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Goede lessen met een duidelijke structuur.

goede verkeersschool

rustige en vriendelijke rij instructeur

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Roy heeft echt fantastisch les gegeven. Ik stuur mij andere kinderen ook naar jullie tzt

Goede instructeur!

Geslaagd

Super fijne lessen!

Ik ben erg tevreden geweest met mijn instructrice, ze is heel gezellig maar ook streng genoeg om het rijden goed te leren. Ik had mezelf een aantal dingen verkeerd om geleerd (bijv. om me heen kijken) en die heeft ze vrij snel gecorrigeerd met haar feedback. Ik vond het een hele leuke ervaring en ben erg blij dat ik Brookhuis heb gekozen!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Uitstekend begeleiding, betrokken en nuttige tips

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Ik heb het als zeer goed ervaren

Het was allemaal duidelijk, fijne theorie lessen gehad, goede uitleg, oom met praktijk les

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? N.v.t.

Goede persoonlijke begeleiding

Top!

Prima rijschool

Contact met kantoor goed rond omstrekken van informatie. Rijlessen ook prima. Enigste puntje van verbetering is dat de rijinstructeur redelijk vaak te laat komt. Dat is erg vervelend soms.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Ik ben geslaagd dus dat is top

Ik vond de instructeur niet leuk. Hij gaf geen positieve feedback.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Brookhuis zit er alleen voor zichzelf en niet voor de leerling.

Proefles gaat heel anders dan alle andere lessen. Ze zeggen het ene en uiteindelijk gaat het heel anders. Communicatie intern is ook heel slecht.. Enige wat echt heel fijn is is dat je zelf kan stoppen wanneer je wil. Je leert ook niet echt iets van de lessen, in 2 lessen van 45 min leren ze je gewoon niks. Ook zeggen ze de ene week dit en de andere week weer wat anders. Heel onpersoonlijk ze weten je naam niet ook niet wat je moeilijk vind etc.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Vriendelijke en ervaren instructeurs!

Vriendelijk ontvangst, goede begeleiding en aanwijzingen. Heb met plezier aan de rijlessen deelgenomen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

fijne dag gehad, mijn examen ook met gemak kunnen halen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Leuke, gezellige en productieve lessen.

Altijd gezellig tijdens de rijles, maar heel veel geleerd en er werd altijd rustig samen gekeken naar bepaalde situaties en bepaalde manieren van handelen. Hier stonden dingen die goed gingen, maar ook verbeter punten centraal.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Op een leuke manier lessen

Hele leuke ervaring met enthousiaste instructeurs die het lessen alleen maar nog leuker maken.

Super!

Ik ben uitstekend geholpen en ik heb de rijopleiding als zeer prettig ervaren. Alles is duidelijk uitgelegd en voor gedaan. Top team!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Helemaal prima, alles goed verzorgd en kans op slagen is heel hoog

Lessen waren goed. Duidelijke uitleg, aandacht voor menselijke aspect. Goede oefeningen en instructies. Aanrader! PS: excuses voor het omgooien van de koffie

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Het was een leerzame en leuke tijd!

Ik heb veel geleerd van Odille en een leuke tijd gegeven. Ze was af en toe streng maar dat is ook goed want zo doe je het niet 2 keer fout.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? N.v.t.

Leuke lessen, goede instructeurs!

Mijn AVB bij brookhuis gehaald, tevreden over!

Goed en professioneel

Op een nette en duidelijke manier les gehad. Goed voorbereid op het examen.

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal