goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu toe prima. Goed overleg mogelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig en profesioneel.... M\'n zoon ging er met plezier naar toe theorie en praktijk vond hij goed uitgelegd een 10 Brookhuis

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool met een goede service voor leerlingen en een goede instructeur.\r\nSoms ging de communicatie niet helemaal goed bij het verplaatsen van een les, maar voor de rest zeker een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend goed bedrijf met goede service. Had een uitstekende rijinstructeur waar je boeiende gesprekken en grappen mee kon maken. Kortom een leuke tijd waar ik met veel plezier naar terug kijk

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ze zijn geweldig en vriendelijk

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ZEer goede ervaring

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vindt brookhuis prima rijschool.\r\n\r\nEén ding vondt ik wel raar verlopen. Ik had een pakket gekozen met een ttt. Een ttt zie ik als een echte toets zoals bij het CBR maar ik kreeg gwn een andere rijinstructeur mee. Ik had het idee dat de pakketten ook waren aangepast.\r\n\r\nWel heb ik ook een top ervaring met brookhuis aangezien ik van instructeur wou wisselen en dit was met 1 belletje geregeld, dat vondt ik erg netjes.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Motorrijles. Goed, deskundig en laagdrempelig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er goed geregeld,en fijne instructeurs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima lessen van Thijs en Olaf, zijn erg enthousiast maar wanneer nodig ook serieus.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend, alles ging vlot alles was duidelijk en goed geregeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool. Geven op een rustige, relaxte manier les.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het erg fijn om bij deze rijschool te lessen. Alles was goed geregeld, mijn rijinstructeur was erg goed in lesgeven en ik vond de autorijlessen altijd leuk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een erg fijne ervaring. Ik heb mijn aanhanger rijbewijs in 1 dag gehaald met een cursus en aansluitend het rijexamen. Duidelijke tips waar ik extra op moest letten en waardoor ik prima klaargestoomd ben voor het rijexamen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, contact en deskundigheid.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super

Kelvinstraat 1 B