Helemaal super!

De theorie via een online pakket gedaan, de AVB lessen voornamelijk van Mark gehad. De AVD lessen van Paul gehad. Naast dat ik overal in één keer voor geslaagd ben, heb ik vooral ook een super leuke tijd gehad! Heren bedankt, Groetjes Maikel.

top

was goed

Professionele, laagdrempelige begeleiding

Ik heb de opleiding als zeer prettig ervaren. Deskundige begeleiding die de tijd voor je neemt en handige trucjes leert. Ik vind het ook fijn hoe het wegvallen van de officiële TTT is opgepakt, complimenten! Het enige nadeel was dat ik, gezien ik in Glanerbrug woon, telkens naar station Enschede moest om daar de rijles te starten. Verder was alles goed! Dankjewel Ibo!

Goed en duidelijk.

Er werd goed les gegeven en duidelijk aangegeven wat ik moest doen en wat nog verbetering nodig had tijdens de lessen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Het was elke keer een feestje om te gaan.

Was goed georganiseerd. Headsetjes misschien aanpassen. Storen nogal.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Fijne rijinstructeur, hij legde alles goed uit zodat je precies wist hoe het moest.

Echt goed!

Was gezellig leuk en leerzaam, het is een goede sfeer maar word ook goed alle tips gezegd wat er in komt. Erg fijn om door Hengelo al te rijden om de omgeving te zien. Fijn klein groepje waardoor ze veel aandacht voor je hebben

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Leuke en leerzame lessen

Veel en genoeg geleerd om het praktijk examen in 1x te halen.

Leuke en leerzame dag.

Erg fijn les gehad van Ron. Legt alles goed uit en maakt er wat leuks van. Uiteindelijk geslaagd dus alles goed gegaan!

Hele fijne instructeur

Duidelijke uitleg Je werd op je gemak gesteld Leuke lessen en afsluiting

Het was altijd gezellig

Doordat het gezellig was in de auto ging ik altijd met plezier naar de rijlessen toe

Leerzaam, leuk en efficient

In slechts een paar maanden voor beide examens in een keer geslaagd. Hierbij veel gehad aan beide instructeurs, die elkaar met hun verschillende stijlen erg goed aanvullen. Je wordt goed opgeleid voor het examen, maar voornamelijk ook voor het zelfstandig motorrijden hierna, wat veel vertrouwen geeft. Hierbij zijn ze altijd in voor een grapje. Zeker een aanrader.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Hele mooie tijd gehad samen met Tjitte

Ik ben begonnen met een proefles en die is mij al goed bevallen. Ik heb er dus voor gekozen mijn rijopleiding te volgen bij Brookhuis. Ik heb de juist keuze gemaakt, ik heb een geweldige tijd gehad met Tjitte in de auto. En op de eerste keer geslaagd!

Perfect!

Fijne communicatie en goede manier van lesgeven!

Super.

Alles dikke prima.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Aan te bevelen, vriendelijke mensen goed geregeld, en heel gastvrij.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Leuke leerzame dag, met een geslaagde afloop

Prima instructeur en een leerzame dag rijden met de aanhanger. Aan het einde van de dag geslaagd voor het BE rijbewijs.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Professioneel en to the point

Chantal was to the point en resultaatgericht, dat hielp heel goed in voorbereiding op het examen. Enige minpuntje vond ik de afronding. We waren terug op locatie en toen was het kort afscheid nemen en klaar. Ergens niet erg, maar iets van een fotomomentje of certificaat oid zou het nog leuker maken. Maar dat mag de pret niet drukken. Ik vond de opleiding erg goed en daarmee doel bereikt, dat is het belangrijkst.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Goed rijinstructeur zijn goed helpen je echt auto is fijn om te rijden.

Gewoon super

Mark is een geweldige instructeur. Hij leert je de fijne kneepjes van het motor rijden. Is serieus en leert je de leuke dingen, maar ook de gevaren waar je op moet letten. Hij zorgt dat je zelf het inzicht krijgt, dat het makkelijker maakt om te leren rijden. Hij let goed op het onderhoud vd motoren, zodat wij als leerlingen veilig de weg op kunnen. Gewoon een hele fijne ervaring, zodat ik nu met een behaald rijbewijs de weg op kan

Fijne ervaring gehad.

Ik heb een fijne ervaring gehad tijdens het lessen, alleen vind ik de prijzen te duur.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B - Take Charge (elektrisch)

Mega rustige rijinstucteur en neemt de tijd voor je ! Vol vertrouwen mn examen ingegaan!

Goed en duidelijk

Ik heb een les dag gevolgd en een dag opleiding en daar werd duidelijk uitgelegd en ik werd goed geholpen

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Goede lessen, goed geregeld

Communicatie vanuit Brookhuis was goed, je weet goed waar je aan toe bent. Lessen waren goed en de uitleg was duidelijk.

Leerzaam en leuk!

Ik heb veel geleerd door rijden bij brookhuis met dank aan mijn rijinstructeur Roy. Ik heb de praktijk in 1x gehaald met dank aan Roy en Brookhuis Rijschool

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal