Leerzaam ik ben in de 2x geslaagd voor de praktijk examen. Ik had ook een goede instructeur die geduld had met mij.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Chantal heeft ons kundig door het BE examen gehaald

Gister heeft Chantal ons in de ochtend klaargestoomd voor het BE examen. Zorgvuldig, grondig en met humor heeft ze er voor gezorgd dat we binnen een dag het papiertje op zak hebben. Bedankt!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Duidelijke lessen, goede voorbereiding op het examen!

Goede les gehad waarbij eerst de theorie doorgenomen is, daarna de technische handelingen voor het rijden en als laatste voldoende tijd om de praktijk te oefenen.

Super!!!

Mijn aanhanger rijbewijs gehaald! Chantal is erg vriendelijk, duidelijk en geduldig! Fijn dat ik het bij haar kon leren!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Goede sfeer en erg leerzaam

Mark en Paul hebben mij goed geholpen. Gezellige en goede instructeurs. Wel mag er gezorgd worden voor betere oortjes. 2 vd 4 lessen zonder oortjes gedaan... Dit is minder leerzaam. Bedankt!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Heel snel en fijn

Ben in maart begonnen met lessen en ben in juli in 1x geslaagd op begin ging het niet zo goed maar door samen met mijn instructeur extra lessen in te plannen en samen de puntjes op i te zetten is het me gelukt. Het was een hele fijne ervaring bij brookhuis er wordt goed gecommuniceerd geen problemen mee gehad! Brookhuis dankjewel!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Planning liet te wensen over.

Ik en mijn vrouw hadden ons samen aangemeld voor het BE rijbewijs op de dag dat we eerst les hadden gehad moesten we afrijden, volgens de instructeur in Almelo maar bij het cbr was dit niet bekend we moesten echter in Hengelo afrijden daardoor waren telaat om beiden afrijden dus moesten we een keuze maken wie van ons zou afrijden. We hadden besloten dat ik zou afrijden dus ik naar binnen naar de examinator bleek dat deze man mij al had uitgeschreven dus moest mijn vrouw examen doen , door de stress die we inmiddels hadden opgebouwd ging dat ook mis. Na een paar telefoontjes hebben we kunnen regelen dat brookhuis 275 pp ging vergoeden. Opzich prima maar het heeft ons wel twee snipperdag pp gekost plus nog een extra les ieders.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Goede begeleiding, en fijne lessen

Word echt naar je geluisterd. Zeer professioneel en een leuke sfeer.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Intensief en gedegen.

Er was meer dan voldoende ruimte voor oefenen van speciale verrichtingen, ook in de duo lesdag die ik had.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Super uitgelegd, en mooi de tijd genomen.

Gewoon top, leuke instructeur kon goed uitleggen ook wel lol gehad.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Fijne betrouwbare rijschool

Geen lange wachttijden, prima planningssysteem, goed telefonisch contact, gewoon heel tevreden.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Super,goede uitleg echt top!

Ben erg tevreden! Alles overzichtelijk kwa rijlessen en facturen, en Mijn rijinstructeur is en was een Topper!

goede service

goede rijschool met leuk en vriendelijk personeel

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Een leerzame en professionele dagopleiding met uitstekende begeleiding!

Ik heb een eendaagse opleiding gevolgd voor mijn rijbewijs BE en deze dag als zeer positief ervaren. De uitleg was duidelijk, de instructeur wist precies hoe je goed voorbereid het examen ingaat, en alles was tot in de puntjes geregeld. Dankzij deze goede voorbereiding ben ik met vertrouwen geslaagd. Deze rijschool is absoluut een aanrader!

Goed opgeleid

Duidelijke instructies, in 1 keer geslaagd. Dus kon niet beter

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Prettige instructeur die rekening houd met wat jij prettig vind.

Fijne lessen gehad waar er altijd ruimte was voor het verplaatsen van lessen of ruilen als het niet uit kwam. Daarnaast een prettige manier van uitleg en rustig opbouwen van de handelingen in de auto.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Top begeleiding en goede voorbereiding op het examen!

Goede begeleiding/uitleg en tips van rij instructeur Ron.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Chantal was een zeer goede instructeur

Ik had al enige ervaring met rijden met aan hanger. Maar de instructeur chantal gaf zeer goed les en ik heb hier echt veel van geleerd. Zeker een aanrader

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Super. Instructeur top begeleiding naar een examen

Fijne begeleiding van de instructeur. Dat maakt de dag en de weg naar het eindexamen!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Goed maar jammer van de extra lessen

Vond dat de extra lessen beter aangekondigd kon worden. Opeens een factuur krijgen van een paar honderd is nier perse een fijne verassing. Snap dat jullie een voordeelpakket aan iedereen mee geven maar vond dit zelf de enige slechte ervaring. Voor de rest prima lessen prima rijinstructeur

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Chantal legt alles mooi en rustig uit. Je gaat zelfverzekerd de weg op en je krijgt van haar het volste vertrouwen.

Heel fijn

Rustige instructeur en leuk gehad

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Veel bruikbare tips en zeer kundige instructeur!

Super tevreden met een topdag qua instructeur en opleiding.

Netjes

Kelvinstraat 1 B