Uitstekende (halve) dagopleiding met succes

De instructeur was zeer kundig, rustig en aardig. Leuk gepraat onderweg, maar uiteraard wel alle verrichtingen goed kunnen oefenen. Prima voorbereiding voor het examen daarna, die ik daardoor ook in 1 keer gehaald heb.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Leuke tijd gehad, heel gezellig en leerzaam!

Veel geleerd en een goeie ervaring gehad!

Fantastische rijschool

Goede instructeur, lekker duidelijk maar wel chill. Lessen waren erg flexibel en alles was goed geregeld

Top concept, BE rijbewijs in 1 dag

Heel fijn, in de ochtend (tot 14u) lessen in duo van instructeur Ron en daarna examen. Leuke dag gehad en geslaagd in 1x :).

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Top lessen van goede kwaliteit en soepel met lessen plannen

Goede opleiding

Goede duidelijke rijlessen en goede begeleiding

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Hebben mij heel goed geholpen, alles word goed uitgelegd en duidelijk gemaakt.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Fijne rijinstructeur (Massis), veel van geleerd!

Ja heel fijn

Zeer netjes

Collega en ik hebben een goede erbaring gehad met onze instructeur Chantal . Zeer duidelijk en daarna ook een goed resultaat.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Heel relaxte ervaring met zeer ervaren en leuke instructrice

Uitstekend vermaakt en goede voorbereiding voor mijn BE-examen

Leuke rijschool

Brookhuis is een leuke rijschool met goede instructeurs! Examens plannen ze op tijd in, zodat je geen lange wachttijden hebt en onnodig moet doorlessen. Een aanrader! : )

Aanhangwagen rijbewijs

Ik heb met aller tevredenheid mijn aanhangwagen rijbewijs behaald. Het was een hele fijne dag met goede uitleg van Chantal. Met de inschrijving en verdere instructies goed geholpen. Kortom een zeer goede rijschool. Het was een fantastische ervaring!

Zeer te vreden

Vandaag in één keer mijn BE-rijbewijs gehaald tijdens een dagopleiding dankzij een zeer rustige, duidelijke en professionele rijinstructeur—absoluut een aanrader.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Chantal was top, ze was duidelijk.

Chantal was duidelijk, zegt eerlijk wat er niet goed gaat. Hier leer je van, perfecte voorbereiding voor het examen.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Super relaxed en vertrouwde omgeving tijdens het rijden

Fijne rij instructeur en veilig en vertrouwd gevoel tijdens de lessen

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Geslaagd maar geen echte opleiding

Ik ben gelukkig in 1 keer geslaagd, maar een rijopleiding is het niet. Ik heb de dag voor de opleiding voor het eerst met een trailer gereden en daarbij instructie gekregen van een vriendin. Tijdens de dagopleiding zelf kreeg ik geen instructie maar moest ik een paar keer laten zien dat ik het trucje kan. Ik deed de duo opleiding met mijn moeder en uiteindelijk is de rijtijd ongelijk verdeeld. Ik heb totaal 2,5 uur gereden en zij maar 1 uur en 3 kwartier, terwijl zij het echt nodig had ivm haar faalangst en voor het eerst in zo'n bus rijden. Zij rijdt al jaren met aanhangers, kijkt daarbij goed in haar spiegels en zet die aanhangers meteen goed neer (ook achteruit) en nu ging alles maar dan ook echt alles verkeerd. De bus die nieuw was voor haar, een vreemde omgeving (we komen uit Amersfoort) en de faalangst bij elkaar..... Een klein beetje instructie had haar het zelfvertrouwen kunnen geven. Ron was wel heel vriendelijk hoor. Ik raad jullie aan, maar alleen als je geen faalangst hebt, al vaker in een bus hebt gereden en ook met een aanhanger want je krijgt geen les maar moet alleen het trucje laten zien.

Mijn ervaring is goed

Fijne rijschool, goed en aardige instructeur. Goede communicatie. Fijne ervaring gehad

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ik heb onlangs mijn rijopleiding afgerond bij Brookhuis Verkeersschool en ben in twee keer geslaagd. Mijn ervaring was echt top. De instructeurs zijn professioneel, geduldig en nemen de tijd om alles duidelijk uit te leggen. De lessen waren goed gestructureerd en afgestemd op mijn niveau, waardoor ik met veel vertrouwen het examen in ging. Wat ik vooral waardeer is de prettige sfeer en de persoonlijke aanpak. Je merkt dat ze echt betrokken zijn bij jouw succes. Ik kan Brookhuis Verkeersschool dan ook zeker aanraden aan iedereen die op een goede en betrouwbare manier zijn rijbewijs wil halen!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Uitstekende rijschool! In 1 keer geslaagd!

Ik had als rijinstructeur René, ben begonning eind augustus en ik heb eind december mijn praktijkexamen afgerond in 1 keer. Super fijne rijschool om bij te lessen. Zeker een aanrader voor mensen die nog een rijbewijs moeten behalen!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Fijne opleiding cursus genoten.

Duidelijke theorie en goede praktijk dag ondervonden voor taxi rijbewijs ,met nog wel een aantekening dat ik bij het 2e praktijk examen een instructeur vooraf zou komen waarbij ik nog vragen kon stellen . Maar bleek geen instructeur te zijn en kon hij mijn vragen niet beantwoorden. Dat was het enigste min puntje. Dat is slaagde lag echt aan mij zelf .

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B, Ik heb een theoriecursus gevolgd, Categorie B - Take Charge (elektrisch)

Fijne begeleiding van rij instructeur Dennis

Fijne leerzame rijlessen met goede duidelijke aanwijzingen en uitleg.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Heel fijn om hier te lessen

Top les gehad van paul, duidelijke uitleg en vooral lekker rijden.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie A

Fijne ervaring en goede begeleiding

Top, duidelijke en goede hulp !

Chantal is een topper!

Vorige week in een dag het BE rijbewijs mogen halen met de dagopleiding van Brookhuis. Chantal heeft ons in een ochtend wegwijs gemaakt in de tips, tricks en skills die nodig zijn om veilig met een aanhanger door het verkeer te bewegen én natuurlijk het examen te halen. Naast dat zij een fijne manier van coachen en opleiden heeft, hebben we ook een erg leuke dag gehad met als resultaat 2 geslaagden. En wat een fijne combinatie die Vito met aanhanger. Top keuze!

Super!

Ik heb fijne rijlessen gehad met Dennis als instructeur. Hij helpt je goed, legt alles duidelijk uit en je kunt gezellig kletsen. Super fijn hoe flexibel de planning van de lessen waren. De auto's waren ook top. Praktijkexamen in één keer gehaald:)

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal