Door haar ben ik een zelfstandige, verstandige, veilige en zelfverzekerde bestuurder geworden!
Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Rijschool Brookhuis.
Ik begon met 10 schakellessen bij Kennet. Hij legde alles rustig en duidelijk uit, en ik heb veel van hem geleerd. Uiteindelijk besloten we samen om te stoppen met schakelrijden, en Kennet heeft toen alles goed geregeld zodat ik verder kon met elektrische lessen bij Peter.
Na ongeveer 15 elektrische lessen hebben we samen besloten dat lessen in een automaat beter bij mij pasten. Ook dat heeft Peter prima geregeld en mij goed lesgegeven.
Daarna kreeg ik rijles van Jannie, en dat was echt een hele fijne ervaring! We konden goed praten — over leuke en minder leuke dingen — en zij legde altijd duidelijk uit wat ik moest doen en waarom. Ze heeft me geleerd om niet zomaar op te geven, en dankzij haar ben ik na mijn vijfde examenpoging geslaagd!
Jannie houdt overal rekening mee en zorgt ervoor dat je je echt op je gemak voelt. Ze is rustig, lief, behulpzaam, begripvol en heel geduldig. Ze is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met bijvoorbeeld faalangst of een beperking, en dat merk je aan alles.
Door haar ben ik een zelfstandige, verstandige, veilige en zelfverzekerde bestuurder geworden. Na 1,5 jaar lessen vind ik het jammer dat ik haar nu moet missen, maar ik ben haar ontzettend dankbaar voor alles wat ze me heeft geleerd.
Een echte aanrader – vooral als je iemand zoekt die geduldig, vriendelijk en professioneel is!