Heb goede aanwijzing gekregen. Voor het veilig rijden met aanhanger en waar ik goed op moest letten tijdens het rijden

op mijn gemak

Professioneel, warm en met alle rust. Net wat ik nodig heb om op mijn gemak te voelen.

Goede lessen

Goede lessen, fijne instructeurs en je kan flexibel lessen inplannen op de momenten die jij kan.

Alles goed geregeld

Chantal voelde goed aan wat ik nodig had tijdens mijn opleiding. Door haar mijn aanhangerrijbewijs in 1x kunnen halen!

Super fijn

Kenneth heeft mij goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Ook het contact leggen met brookhuis zelf was erg makkelijk.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Ik ben goed begeleid in mijn traject om mijn rijbewijs in een automaat te halen.

Er is goed gekeken dat wanneer het lang duurde om in een schakelauto te rijden, dat ik overging naar een automaat. Mijn instructrice was erg geduldig, luisterde goed, wist mij gerust te stellen en mijn vertrouwen te geven dat ik wel in staat was veilig te rijden. Zelfs wanneer het rijden een beetje tegenzat voelde ik gehoord en dat is heel belangrijk wanneer je bezig bent met iets wat je spannend vindt.

Zeer fijne instructrice

Duidelijke instructies, en goede tips.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Super begeleiding en geslaagd.

Chantal heeft me fantastisch begeleid, ze was erg actief met het coachen waardoor het aanhangerrijbewijs in een dag is gehaald. Bedankt.

Good

The instructor had me prepared for every possible scenario. He made sure loking over shoulder and all the rules and regulation become my habit.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Professionele rijschool met goed materiaal en vaardige instructeurs

Ik ben goed voorbereid voor mijn rijexamen en in een keer geslaagd. De auto’s zijn nieuw en rijden prettig, en in principe heb je gedurende je opleiding 1 instructeur zodat je stapsgewijs verder komt.

Leuke les dag gehad. Goede informatie gekregen en binnen 1 dag geslaagd

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Prima voorbereiding op mijn examen BE rijbewijs!

Goed ontvangst, pragmatisch in aan aanpak. Bus en aanhanger waren goed. Blijkbaar waren de stofzuigers allemaal stuk, maar verder prima materieel. De instructeur was duidelijk zonder vervelend te zijn. Al met al een 'geslaagde' ervaring.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie BE

Door haar ben ik een zelfstandige, verstandige, veilige en zelfverzekerde bestuurder geworden!

Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Rijschool Brookhuis. Ik begon met 10 schakel­lessen bij Kennet. Hij legde alles rustig en duidelijk uit, en ik heb veel van hem geleerd. Uiteindelijk besloten we samen om te stoppen met schakelrijden, en Kennet heeft toen alles goed geregeld zodat ik verder kon met elektrische lessen bij Peter. Na ongeveer 15 elektrische lessen hebben we samen besloten dat lessen in een automaat beter bij mij pasten. Ook dat heeft Peter prima geregeld en mij goed lesgegeven. Daarna kreeg ik rijles van Jannie, en dat was echt een hele fijne ervaring! We konden goed praten — over leuke en minder leuke dingen — en zij legde altijd duidelijk uit wat ik moest doen en waarom. Ze heeft me geleerd om niet zomaar op te geven, en dankzij haar ben ik na mijn vijfde examenpoging geslaagd! Jannie houdt overal rekening mee en zorgt ervoor dat je je echt op je gemak voelt. Ze is rustig, lief, behulpzaam, begripvol en heel geduldig. Ze is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met bijvoorbeeld faalangst of een beperking, en dat merk je aan alles. Door haar ben ik een zelfstandige, verstandige, veilige en zelfverzekerde bestuurder geworden. Na 1,5 jaar lessen vind ik het jammer dat ik haar nu moet missen, maar ik ben haar ontzettend dankbaar voor alles wat ze me heeft geleerd. Een echte aanrader – vooral als je iemand zoekt die geduldig, vriendelijk en professioneel is!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Mooi dat op deze manier aan je zelfvertrouwen wordt gewerkt

Ik ben positief over de totale aanpak. De instructeur was enthousiast en deskundig. Hij bracht de aandachtspunten voldoende aan de orde, op een begrijpelijke manier.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Ik heb een theoriecursus gevolgd

Zeer goede instructeur!

Erg goed instructeur, meedenkende rijschool. Hele fijne ervaring, een aanrader!

Duidelijk en kritisch advies

Ik heb in de korte opleiding duidelijk en kritisch advies gekregen op mijn rijstijl.

Professioneel

De lessen zijn goed gevuld met veel uitleg. Odille was een top instructeur met een gevoel voor humor.

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie B

Prettige ervaring en voel me deskundig

Doordat Brookhuis werkt met dagdelen, krijg je echt de tijd om gevoel te krijgen voor het voertuig. De instructeurs (Martin voor AVB en Paul voor AVD) zijn deskundig en helpen je continu om beter te worden. Paul heeft me veel inzicht gegeven in hoe je zo veilig mogelijk aan het verkeer kunt deelnemen en gevaren leert herkennen. Dankzij hen kan ik nu op een prettige en zelfverzekerde manier de weg op. Bedankt!

Leuk, leerzaam en gezellig

Goeie gezellige instructeurs. Alles is goed geregeld(naast een zieke instructeur, maar daar is weinig aan te doen). Altijd goed geïnformeerd geweest en op de hoogte gehouden.

Hoog kwaliteit rijopleiding

De procedure voor het inschrijven voor het rijopleiding is simpel en kan makkelijk online gedaan worden. De rijles planning wordt ook goed aangepast aan je agenda. Mij ervaring met de instructeur was ook heel goed. Bij elk situatie legt hij duidelijk uit wat er mis ging en hoe het beter kan. Daarnaast maakt hij ook een notitie om dat te herhalen en dus zo worden fouten zoveel mogelijk weggewerkt.

Fijne ervaring

Uitstekende ervaring

De cursus was perfect, een super aardige en rustige leider die alles perfect uitlegt! Zeker aan te raden!

• Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd? Categorie AM

Ron deed zijn best om ons te leren wat nodig was om te slagen

Duidelijke en overtuigende uitleg om te slagen. Ron was vriendelijk en grappig , Op onze gemak hebben wij de dag door gebracht en aan t eind met een BE Rijbewijs naar huis . Profesioneel aanpak.

Fijne instructeur

BE aanhanger rijbewijs

De dagcursus BE rijbewijs gevolgd met Ron. Dit ging prima. Ron wees ons op belangrijke actiepunten in het rijden met een aanhanger vooral attentie in de kern van stad of dorp met veel langzaam verkeer. Dit onthouden en toegepast tijdens examen en dan hierna in de praktijk. Bedankt

Kelvinstraat 1 B

7575AS Oldenzaal