Laden reviews...
383 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback laat doorgaans een hoog niveau zien in lessen en begeleiding. Instructeurs zijn geduldig, behalen prima examenuitslagen en zorgen voor duidelijke informatie rondom het proces. Klanten waarderen vooral de vriendelijke aanpak en de efficiënte afhandeling.
Duidelijk bij aanvang wat je moet leren en ook wat heet praktijk deel zou zijn. De oefeningen vooraf waren perfect en het examen liep zoals het moet zijn.
12 August 2026
Jan-Willem
Hengelo
BE in 1 dag. Duidelijke uitleg en instructies. Prima lesdag om de kneepjes van het rijden met een geremde aanhanger te leren. Fijne rij instructeur!!
5 August 2026
Carry
Tubbergen
Dankzij de professionele begeleiding van rijinstructeur Michel van Brookhuis Verkeersschool heb ik mijn BE-rijbewijs in één dag gehaald! De training was duidelijk opgebouwd en Michel gaf praktische handvatten en waardevolle tips om mijn rijvaardigheid met aanhanger snel te verbeteren. Hij bleef rustig, gaf heldere uitleg en wist precies waar de aandachtspunten lagen, waardoor ik met vertrouwen aan het praktijkexamen kon beginnen. Na de training heb ik 's middags met succes mijn CBR-praktijkexamen afgelegd. Ik kan Brookhuis Verkeersschool en in het bijzonder Michel van harte aanbevelen aan iedereen die zijn BE-rijbewijs wil behalen. Bedankt voor de uitstekende begeleiding!
Martin
Almelo
Rijbewijs BE in 1 dag behaald. Vooraf duidelijke info toegestuurd gekregen ter voorbereiding. Na een korte uitleg de weg op. Instructeur Michel was duidelijk een royaal met tips. Een dag lijkt kort maar toch genoeg om vele situaties te leren kennen. Professionele en fijne rijschool.
Henk
Wierden
Het was echt geweldig samen met odille mooie gesprekken en veel geleerd tijdens de rijlessen
Giovanni
Vriezenveen
Met veel plezier gereden met Marco en tijdens zijn vakantie Dennis
Yannick
Oldenzaal
Chantal legt het goed en duidelijk uit. Zeer prettige ervaring.
3 August 2026
Dion
Borne
Een erg fijne ervaring om bij Brookhuis rijlessen te hebben, en in 1x geslaagd voor mijn praktijk! Met Frank had ik een erg betrokken en bedreven instructeur. Het was altijd gezellig kletsen tijdens de rijles, en ik heb geleerd om met vertrouwen te autorijden.
Mees
Enschede
Vandaag een duo cursus voor BE, na een prettig welkom en de goede uitleg worden de benodigde vragen doorgelopen ten behoeve van het theoretische deel. De rijinstructrice Chantal geeft op een prettige manier tips en tricks. Ik heb een zeer prettige ervaring met Brookhuis en de dag succesvol afgesloten. Dank je wel voor de cursus en de gezelligheid!
Robbert
Nieuwe Tonge
toen ik begon ging alles extreem langzaam toen kreeg ik een nieuwe rij instructuur genaamt michel, hij was erg goed in dingen uitleggen en het laten meemaken van sommige momenten ik ben erg blij dat hij mij snel heeft kunnen helpen met het behalen van mijn rijbewijs.
brenda Petersen
Almelo
Easy experience with a great Tutor Peter, comfortable from the first lesson and easy to learn, felt confident about my exam from the first lesson.
Vaughn
Hengelo
Wat een goeie dag was dit, na een warm welkom en de eerste uitleg zijn we allerlei theoretische en praktische zaken gaan doornemen en oefenen. De rijinstructrice was zeer gul met uitleg en tips om de verschillende situaties goed te oefenen. Uiteindelijk een zeer prettige ervaring en voor mij ook succesvol. Dank voor de cursus en de gezelligheid!
24 July 2026
Eelko
Bennekom
Ik vond marco een fijne instructeur en goed geregeld alles
Sam
Afspraken nagekomen
Voor welk rijbewijs heb je een opleiding gevolgd?
Ik heb een theoriecursus gevolgd
Bert-Jan
Borne
Roy was een zeer goede rijinstructeur, de rijlessen waren erg leerzaam met goeie begeleiding.
Andy
Enschede
Positieve ervaring gehad met de rijschool. Goede begeleiding van een ervaren instructeur en fijne lessen. Als verbeterpunt zou ik willen meegeven dat de planning van de lessen meer in overleg met de leerling gemaakt kan worden. Verder ben ik erg tevreden.
21 July 2026
Pascal
Oldenzaal
Hele fijne rijlessen gehad met hele gezellig uren in de auto. Duidelijk en fijne begeleiding.
21 July 2026
Lara
Wierden
Ik heb mijn motorrijbewijs bij Brookhuis gehaald. Het fijne aan Brookhuis vind ik dat je in dagdelen lest en je er dus snel klaar mee bent. Mijn instructeur Joris heeft mij goed leren motorrijden en mij goed voorbereid op het examen die ik in één keer heb gehaald.
20 July 2026
Jorrick
Hellendoorn
De instructeurs nemen goed de tijd om je iets uit te leggen of te laten zien. Ook in het verkeer wordt er goed toegelicht wat er verbeterd moet worden en welke eisen het CBR stelt. Ik ben voor beide examens in een keer geslaagd door de duidelijke instructies en goede hulp van jullie. Daarnaast is alles ook snel en fijn ingepland door jullie klantenservice
18 July 2026
Brent
Borne
Verkeersschool Brookhuis leverde uitstekende, professionele instructie die mij goed voorbereidde op de weg en het examen. De lessen waren gestructureerd, de instructeurs geduldig en deskundig, en de planning was flexibel waardoor ik snel vooruitgang boekte. Ik slaagde voor het praktijkexamen in één keer en voelde me zelfverzekerd dankzij hun hoogwaardige begeleiding.
15 July 2026
Benjamin
Enschede
Top opleiding gehad en fijne instructeur!
13 July 2026
Bas
Enschede
Je leert snel en handig rijden en aan en af koppelen van een aanhanger. Je krijgt rustig de tijd om te oefenen met achteruitrijden met de aanhanger. Je krijgt precies dat te weten wat je moet weten. Prima zo.
Dennis
Overdinkel
Erg positief
Shenay
Lemele
Vanaf het begin goede uitleg, we hadden de ruimte om vragen te stellen. Ze nam de tijd voor je.
Patricia
Oldenzaal
Goeie ervaring gehad met het behalen van mijn E achter B rijbewijs, zeer ervaren en kundige instructeur die ook goeie tips gaf.
8 July 2026
Arnoud