Laden reviews...
396 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback laat doorgaans een hoog niveau zien in lessen en begeleiding. Instructeurs zijn geduldig, behalen prima examenuitslagen en zorgen voor duidelijke informatie rondom het proces. Klanten waarderen vooral de vriendelijke aanpak en de efficiënte afhandeling.
Goeie uitleg van de rij instructeur en beleefd
25 June 2026
Kyano
Haaksbergen
Hij zegt alles goed
M
Hengelo
Ik heb enorm goed les gekregen van Frank Nijhuis; positief ingesteld en hij heeft veel vertrouwen in de leerling.
Anne-Lotte
Enschede
Ik had tijdens de rijlessen met Patrick S een heel goede en relaxte tijd gehad. Hij gaf mij goede tips en tops. Ook altijd eerlijk en open geweest hoe het ging/gaat. In een keer gelaagd topppp!!!!
Jaimey
Borne
Leuke les goeie tips goeie uitleg Genoeg uitleg belangrijke dingen gezegd
22 June 2026
Marten
Enschede
Aanhanger examen gehaald, super uitleg gehad en ook plezier gemaakt. Samen met mijn dochter was een mooie ervaring. Chantal bedankt
20 June 2026
Esmeralda
Giessenburg
Ik heb de rijlessen erg fijn ervaren. Er is wel veel gewisseld van rijinstructeur/trice door omstandigheden maar dat heeft de ervaring niet echt verpest en heeft het niet veel uitgemaakt. Ik heb het goed kunnen oppakken en dat heeft voor een fijne paar maanden gezorgd.
18 June 2026
Nuria
Enschede
Goede uitleg, veel geduld, begripvol.
18 June 2026
Maarten
Oldenzaal
Vind het fijn dat je voor die tijd les hebt met de bus en aanhanger, en dan s’middags het examen.
Paul
Vriezenveen
Rijinstructeur Tjitte helpt je heel erg goed. Leert je alles perfect, zodat je helemaal klaar bent voor het examen.
Senn
Borne
Ik kwam bij brookhuis voor mijn getrapt examen (A2 naar A). Heb deze snel weten te halen. Was erg tevreden over het traject.
Categorie A
Sam
Enschede
Mijn ervaring bij brookhuis was echt super! Ik heb een beperking aan mijn rechterhand, en de instructeur was vanaf het begin super behulpzaam naar mij. Hij heeft altijd met mij meegedacht en hij had super veel geduld! Rijlessen waren allemaal heel relaxt en ik kreeg super goede feedback en tips altijd mee. Super fijn dat ik nu in 1x ben geslaagd, zou de rijschool zeker aanraden.
Sophie
Enschede
De lessen waren waardevol. Kreeg tips waardoor mijn error in het hoofd verdwenen. Michel gaf me deze tips. Chantal bereide me goed voor op het examen.
Gerald
Hengelo
Fijne persoonlijke aandacht van Chantal, die rust bewaart, veel uitleg geeft en net zo lang met je oefent tot het lukt.
15 June 2026
Miriam
De Lutte
Ik kijk met een heel goed gevoel terug op mijn tijd bij Verkeerschool Brookhuis. Wat ik vooral fijn vond, is dat er echt werd gekeken naar wat voor mij het beste werkte tijdens de lessen. Daardoor kon ik op mijn eigen manier en in mijn eigen tempo leren. Ik heb les gehad van zowel Patrick als Michel. Hoewel ze allebei een andere manier van lesgeven hebben, heb ik van beide ontzettend veel geleerd. Ze waren duidelijk in hun uitleg, geduldig en erg prettig in de omgang. Dankzij hun begeleiding ben ik met meer vertrouwen de weg op gegaan. Bedankt voor de fijne lessen en de goede begeleiding! Zeker een aanrader
14 June 2026
Kirsten
Wierden
13 June 2026
Thijs
Holten
Fijne dag gehad. Ondanks 10 jaar rijervaring met caravan toch nog wat extra kennis opgedaan. Uiteindelijk ook nog geslaagd. Bedankt!
11 June 2026
Henk
Goede uitleg en instructie
11 June 2026
Ellen
Hengelo
Een goede en leerzame cursusdag waarbij er een ervaren instructeur zorgde voor veel rust bij de cursisten.
Raymond
Enter
Op aanraden van familie doorverwezen naar Brookhuis om bij Chantal te lessen voor mijn BE rijbewijs. Via de email goede en tijdige informatie ontvangen en daardoor was ik goed voorbereid op de proefles. Door omstandigheden kon de proefles bij Chantal niet doorgaan maar dit is super overgenomen door collega Michel. De dag zelf via een DUOlesdag gevolgd. Goede tips en super coaching gekregen van Chantal.
Cindy
Nemen de tijd , zijn behulpzaam en vakkundig.
Astrid
Oldenzaal
De instucteur was duidelijk in z'n uitleg en ook nog gezellig.
Max
Hengelo
Ik heb de lessen altijd super gezellig en leerzaam ervaren!
Daniek
Losser
Fijne begeleiding jannie heeft geduld motiveerd.en neemt de tijd voor je.
Yvonne
Hengelo
Ron is een rustige en ervaren vakman. Hij is helder en duidelijk in zijn antwoorden. Een topper!!
8 June 2026
Roy