Laden reviews...
87 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent het vriendelijke team en ervaren instructeurs. Leerlingen voelen zich gesteund en bouwen vertrouwen op door persoonlijke begeleiding. De ervaring wordt gekenmerkt als efficiënt, professioneel en plezierig.
Ik heb een zeer goede ervaring gehad. Mijn instructeur was Hossam en was heel soepel. Hij hielp met alles dat moeilijk was, maar bleef altijd positief. Ik kan deze rijschool echt aanraden.
27 July 2026
Wessel
IJsselstein
Ik heb bij verschillende instructeurs gereden. En heb bij elke weer wat nieuws geleerd. Ze geven je een fijn en veilig gevoel achter het stuur, terwijl ze les geven. En kan nu ook zelfverzekerd de weg op na het behalen van mijn examen! Daarnaast werd er erg meegedacht om mijn rijlessen om school heen te plannen.
24 July 2026
Samora Hanselaar
Nieuwegein
De rij instructeur was heel aardig en wilde het beste uit je halen geeft goeie informatie en gaat erg met je mee maak je een foutje geen probleem
23 July 2026
Lizzy
Houten
Het duurde even, maar ook ik ben geslaagd!! Na meerdere rijexamens heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald, en daar ben ik TWIN en vooral mijn instructeur Hossam ontzettend dankbaar voor. Waar veel mensen misschien zouden opgeven, bleef Hossam altijd geduldig, positief en eerlijk. Hij wist precies waar mijn verbeterpunten lagen en gaf me telkens weer het vertrouwen dat ik het wel kon. Dankzij zijn rustige manier van lesgeven, duidelijke uitleg, praktische tips en persoonlijke aanpak ben ik niet alleen geslaagd, maar stap ik nu zelfverzekerd achter het stuur. Zoek je een rijschool die met je meedenkt en niet opgeeft als het even tegenzit? Dan kan ik TWIN en Hossam van harte aanbevelen. Nogmaals ontzettend bedankt voor alle hulp en het vertrouwen!
23 July 2026
Aernout
Utrecht
De ervaring bij rijschool Twin was prettig. De lessen werden ingezet en opgebouwd op een wijze die pastte bij mijn niveau en groei. Zodra het tijd werd om vervolgstappen te nemen kreeg ik een zetje in de rug. De instructeur was scherp, vriendelijk en bemoedigend. Als ik vragen had, ook bij kantoor, werd er altijd meegedacht en snel gereageerd. De app voor de theorie die aangeboden wordt heeft mij geholpen om te leren en oefenen zonder een boekje te hoeven aanschaffen.
20 July 2026
Jan Peter
Utrecht
Kreeg van te voren goede informatie. Kon eerst een les volgen om te kijken of het wat voor me was om met een aanhanger te rijden. Door de zenuwen lukte het de eerste keer niet. Werd goed meegedacht hij ik het nog een keer kon proberen. Daarna door omstandigheden een andere rijinstructeur gehad. Wat eigenlijk heel fijn was. Ieder geeft op zijn eigen manier les dus weer andere rijvaardigheid geleerd. En de 2de keer wel geslaagd.
Categorie BE aanhangwagen
14 July 2026
Margon
Soesterberg
Betrouwbare rijschool en ervaren rijinstructeurs!
14 July 2026
Mariana
Bilthoven
Deze rijschool kon ik altijd goed bereiken en hielpen mij graag. Ik heb bij de rij-instructeur Hossam gereden en hij heeft mij begeleid en goed voorbereid op het examen waardoor er geen verassingen waren op het examen. Ik heb alleen maar goede ervaringen gehad.
13 July 2026
Amber
Utrecht
Ik heb Raymond als mijn rij instructeur gehad voor de motor, en wat ik was dat een fijne ervaring! Vakkundig, met humor en geduld! Ik heb onwijs genoten van elke les, en de manier waarop hij dingen uitlegt op een rustige manier met een beetje humor neem je alles gauw op en slaag je binnen no time! En niet te vergeten de toppers op kantoor die zorgen dat alles ingepland wordt en alle examens geregeld worden! Ga zo door met dit mooi bedrijf!
6 July 2026
Cas
Nieuwegein
Hele fijne rijervaring gehad bij Raymond, super duidelijke manier van lesgeven en zorgt altijd voor een veilige en duidelijke rijles!
3 July 2026
Calvin
Utrecht
Ik heb echt een top instructeur gehad die altijd goede tips gaf en altijd meehielp waar nodig en door hem heb ik heel veel vertrouwen gekregen in het rijden en ben ik in 1 keer geslaagd binnen 20 uur aan lessen
3 July 2026
Daniel
Nieuwegein
Ik keek altijd uit naar de rijlessen en heb er altijd plezier in gehad, dat zegt genoeg denk ik.
1 July 2026
Ruben
Utrecht
Voor de c rijbewijs gegaan Geslaagd met hele goede uitleg en alles er op en eraan
Categorie C vrachtauto
Beveelt aan
Ik heb super veel geleerd van TWIN ! Hossam heeft mij door het proces geholpen en ben ook GESLAAGD
10 June 2026
Jill
Nieuwegein
Ik ben erg blij met mijn keuze voor rijschool Twin voor het behalen van mijn A-rijbewijs. De communicatie verliep altijd soepel, en instructeur Raymond is vriendelijk, eerlijk, en rustig. Ik heb het erg naar mijn zin gehad tijdens de rijlessen!
3 June 2026
Tijmen
Nieuwegein
Ik heb les gehad van Hossam. Hij is een ontzettend goede instructeur! Hij geeft op een positieve manier kritiek, geeft zelfvertrouwen en hij vraagt elke les waar je extra aandacht aan wil besteden. Als ik nu zou beginnen met lessen bij Twin dan zou ik zeker voor Hossam kiezen! Ik stapte met enorme zenuwen voor het eerst de auto en nu ben ik door Hossam in 1x met zelfvertrouwen geslaagd
28 May 2026
Phileine
Utrecht
Ik heb les gehad van Lars, Gerard, Danny en Andre. Alle instructeurs bieden net op een andere manier de les wat hielp met leren. Zelf vond ik Lars het fijnst om les van te krijgen. Hij is rustig en super vriendelijk ook is het makkelijk met hem te praten. Dit hielp mij bij zenuwachtigheid. Andre waarvan ik als laatste les kreeg is wat stiller en directer in het les geven wat kan helpen als het leren moeilijk is. Verder was de administratieve hulp van Astrid ook heel fijn. ik kon haar altijd bereiken en ik werd ook altijd direct en zo goed mogenlijk geholpen. Ze dacht altijd goed mee in de planning.
28 May 2026
Jorrit
IJSSELSTEIN UT
Enorm fijne rijschool, nadat ik al een keer examen gedaan had, was ik even het vertrouwen kwijt. Jeroen heeft me hier goed doorheen geholpen daar ben ik erg dankbaar voor. T contant met de klantenservice ook als erg fijn ervaren lekker snel geregeld allemaal. Jeroen je bent een topper van een vent dank. ;)
26 May 2026
Tom
Utrecht
Fijne lessen gehad met Danny en met Hossam. Goede ervaring!
12 May 2026
Lauke
Nieuwegein
Super fijne rijschool! De instructeur legt alles duidelijk en rustig uit, waardoor je echt vertrouwen krijgt op de motor. Daarnaast is de sfeer ook nog eens heel gezellig. Echt een aanrader voor iedereen die wil leren motorrijden!
4 May 2026
Levi
Utrecht
Het was vroeg maar zeker gezellig ik zou zeker terugkomen voor andere rijbewijzen
20 April 2026
Eva
Nieuwegein
Ja t was altijd heel gezellig met zowel Danny als Jeroen en k ben echt heel blij dat k eindelijk na 5x proberen m’n rijbewijs heb!!
20 April 2026
Kaily Van Dam
Nieuwegein
Heel goed goed geholpen en goed en alles goed uitgelegd super vriendelijke mensen zijn het echt top
15 April 2026
Mascha
Dankjewel Twin.
10 April 2026
Yadaris Wammes Perez
Nieuwegein
Ik ben mijn rijinstructeur Jeroen de Boer heel dankbaar. De lessen waren ook altijd gezellig. Alles werd heel duidelijk en met plezier uitgelegd. Ik raad deze rijschool en zeker ook deze rijinstructeur aan iedereen aan! Ontzettend bedankt. :-)
2 April 2026
Michelle
Houten
Verkeersschool Twin is dé rijschool in Utrecht met een uitgebreid aanbod lespakketten. Wij geven autorijles (ook automaat), motorrijles, scooteropleidingen, dagopleidingen voor de aanhangwagen (E achter B) en compact opleidingen voor de vrachtauto (C en CE). Van een autorijschool met 1 lesauto zijn wij uitgegroeid naar één van de grotere rijscholen van de regio Utrecht. Als professionele rijschool in Utrecht zijn wij lid van VRB (Vereniging Rijschool Belang).
Grote Wade 50
3439 NS Nieuwegein