Goed geholpen

echt prima service

deskundige hoofdmonteur

Snel en vakkundig geholpen.

Snel en vakkundig geholpen.

Ik kon snel terecht. Duidelijk alles besproken. Niet te lang hoeven wachten. Vriendelijk personeel. Kortom, helemaal tevreden

Ik weet gewoon dat ik in goede handen ben.

Eric geeft uitleg over wat er gebeurd, ook als ik onverwacht binnenkom met een vraag of klunzige actie dan weet hij altijd een betere uitkomst te bewerkstelligen.

Prima service.

Met een goed gevoel laat ik mijn gekoesterde automobiel bij Eric en z'n mannen achter om problemen op te lossen.

Goede garage en service

Vriendelijk personeel. Krijg altijd een realistisch beeld van wat er minimaal moet gebeuren. Reparatie en kosten worden vooraf altijd overlegd. 2 auto's al langere tijd daar in onderhoud. Nooit problemen gehad en anders verwacht ik wel dat het goed wordt opgelost.

Super professioneel en zeer vriendelijk en behulpzaam.

De verkopers waren echt zeer vriendelijk en behulpzaam. Zij hebben een hele goede auto aan mij verkocht. Zij gaven goed advies en beantwoorden alle vragen die ik had. En zij waren super vriendelijk.

Goede service en duidelijke communicatie.

DE service en de duidelijke communicatie onderling zijn goed en duidelijk. Men komt niet voor verassingen te staan.

Ze zijn klantvriendelijk

We komen graag terug

Super!

Snelle en goede service

Goede service en uitleg

Alle voorkomende zaken worden eerst met mij doorgenomen en dan wordt samen voor een goede oplossing gekozen. Iedereen vriendelijk en goede service.

Hele fijne service

Snel nieuwe accu nodig en binnen 15 minuten weer geregeld. Fijne service en geen onnodige kosten

Snelle service

Start moer kapot de zelfde dag gemaakt bedankt daar voor

Super garage ze doen wat ze zeggen, geweldig personeel daar kan menig ander bedrijf een voorbeeld aan nemen

Gewoon heel goed.

Ik word altijd heel goed te word gestaan en krijg duidelijke antwoorden op al mijn vragen.

Fantastische service

De keuring en een kleine beurt. Altijd even een telefoontje met "de klachten van de auto" en wat er mee te doen.

TOP

TOP

Heel goed

Altijd vriendelijk, bij kleine dingen snelle hulp.

Topverkoper!

Auto's werken naar behoren! 2 auto's gekocht hier en zeker niet de laatste. Fijn en warm gevoel. Ben er ook van overtuigd dat de rest van de services ook prima zouden zijn!

Onderhoud en APK. Volgens afspraak gedaan.

Vriendelijk en correct behandeld

Goede communicatie en afhandeling