Snel geholpen bij koelingsprobleem

Eerder last van weglekkende koelvloeistof wat ik eenvoudig zelf heb kunnen aanvullen. Destijds geen oorzaak kunnen vinden bij het onder druk zetten van het systeem. Nu opnieuw te laag koelvloeistof niveau en nieuwe afspraak gemaakt. Ik kon meteen terecht en nu kwam bij onderzoek toch oorzaak naar boven: in slang van koelsysteem zat scheur precies op plaats slangklem. Dit is nu verholpen en we verwachten dat hiermee lek boven is. Voor de zekerheid 2 flessen koelvloeistof in de kofferbak gelegd

Goede kwaliteit/ prijs ratio

Op tijd Nette uitleg en behandeling Goede prijs

Kon heel snel terecht

Kon na bellen meteen terecht, werd goed geholpen en de factuur viel ook nog eens mee.

APK laten doen, snel geregeld

Afspraak online gemaakt, auto afgezet en binnen no time was deze alweer klaar. Helder gecommuniceerd.

Duidelijk in de kosten

Super tevreden!!!!!!

Zeer klantvriendelijk

Vriendelijk en goede service

Vriendelijk en goed geholpen

Uiterst correct

Precies op tijd, zoals afgesproken en een goede inspectie van mijn auto

Netjes behandeld.

Ik ben netjes behandeld, ś morgens gebracht en ś middags weer netjes gebeld. En ze hadden een leenfiets, zodat ik niet hoefde te lopen. Prima geregeld.

Erg klantvriendelijk ,duidelijke afspraken over de kosten.Deskundig.

Goede service voor een zeer acceptabele prijs

Bij de keuring van mijn auto werd bij de reparatie gebruik gemaakt van gebruikte onderdelen wat aantoont dat degarage ook sustainability belangrijk vindt, Daarbij komt ook nog eens dat gebruikte onderdelen vaak prijstechnisch interessanter zijn en dus krijg je een win-win situatie

Zeer vriendelijk en correct

Werd zeer goed geholpen .

prettig garagebezoek

op tijd, correct

Geweldig!

Veel moeite genomen om te achterhalen waar de auto in onderhoud is geweest en ons daardoor veel kosten bespaard. Daarbij zeer goede service geleverd!

Zoals al 21 jaar snel, meedenkend en goed!

Wat nog toe te voegen?

Heel goed!!

Mensen die weten waar ze over praten en mee bezig zijn !! Zeer behulpzaam en keurig netjes!!

Geweldige service!

Helaas wat pech gehad na de aankoop van onze Fiat 500. Alle mankementen werden keurig netjes verholpen. We hebben meerdere malen problemen gehad. Elke keer zijn we vriendelijk behandeld en geholpen! Joël en de rest van het personeel super bedankt voor de goede service! Ga zo door, zou ik zeggen!

Transparant en heel goede service!

Ik had een brandend motorlampje en dan ben je bang dat er van alles aan de hand is. De auto is voor een standaard tarief uitgelezen en het probleem geanalyseerd. Ik werd gebeld met een keurige uitleg en vanuit kostenoogpunt hebben zij het zo goed mogelijk opgelost. De kosten vielen gelukkig erg mee. Fijn dat er mee gedacht wordt.

Normale prijzen en redelijk snel klaar

Ik heb een afspraak gemaakt voor de APK. 's ochtends om 8 uur gebracht 12:00 klaar

Prettig geholpen

Goede raad gekregen

erg goed

Op zichzelf heel goed, jammer voor het misverstand wat betreft de afspraak. Kan gebeuren.

De afhandeling op de dag van de APK-keuring verliep prima. Nam ca. een uur in beslag, prima toch.

In Boxtel zijn nog echte vakmannen aanwezig

Mensen met kennis van zaken.

Goede ervaring

Vriendelijke en klantgerichte garage.

Molenpad 9

5281 JV Boxtel