Makelijk afspraak maken goede service.

Betrouwbare en hulpzame manager en personeel

Kan altijd terecht en “problemen” worden besproken en opgelost

prima service, goed contact, aardige mensen

deskundigheid

Professioneel en aandacht voor de klant

Leuke 2e hands auto gekocht, goede uitleg gekregen van de autoverkoper, no nonsens, goed gevoel.

Vasthouden tot de oplossing met humor en kwaliteit

Lastige airco storing. Opgespoord met techniek en snel onderdeel besteld. Dag erna met zijn allen opgelost, dat werkt!

Heel erg tevreden

Heel erg tevreden

Goeie service en nette behandeling

Vriendelijke medewerkers.

Goeie service

geen toelichting

Positief

Prima geholpen maar of het probleem echt is opgelost zal moeten blijken. Voorlopig geen brandend lampje gezien op het dashboard en de airco koelt goed. Tevreden klant.

Goed Klantvriendelijkheid

Eerste ervaring is positief

de afspraken zijn goed nagekomen

Geweldige service

Na een telefoontje kon ik meteen terecht en is het meteen gefixt.

Zoals gewoonlijk prima geholpen.

Welke vragen ik ook stel er komt altijd een duidelijk antwoord op waar ik heel tevreden over ben.

Prima garage

Super garage, klantvriendelijk en goede service

Snelle correcte afwikkeling

Auto was keurig op tijd klaar. Uitleg ontvangen over de vervangen componenten en eventueel aankomende vervangingen bij een volgende APK keuring.

Alles volgens afspraak

Alles verliep vlot volgens afspraak

Uitstekende service aankoop occasion

Na al een tijd opzoek te zijn geweest naar een vervangen voor mijn 15 jarige Ford Mondeo, op internet bij deze garage een Mondeo gevonden die aan al mijn wensen voldeed. In een zeer prettige en ongedwongen sfeer een proefrit gemaakt en de auto gekocht welke een week later perfect werd afgeleverd met uitgebreide onderhoudsbeurt, nieuwe apk en half jaar garantie. Alles zonder extra kosten. In de garantie een paar kleine zaken gehad welke ik ivm de afstand bij de ford dealer in de buurt heb mogen laten verhelpen. Heb de Mondeo nu een jaar in bezit en blijkt een probleemloze auto. Joël en de rest van het team, onze complimenten Sander en Renate

Hele fijne mensen die meedenken in mensentaal!

Na de crisis was het spannend om de auto weg te brengen wetende dat er flinke kosten aan zaten te komen, maar veiligheid boven alles! Eric wist dit perfect te begeleiden waardoor ik er vrede mee had zoveel geld opnieuw in de auto te investeren in de hoop dat we er weer een flinke periode tegenaan kunnen!

Prima service, afspraak is afspraak

Keurige service bij onderhoud en APK. Eerst overleg bij evt extra kosten.

Afspraak snel gemaakt, duidelijk en goed werk verricht.

Afspraak is online zo gemaakt, kosten zijn duidelijk, als er iets is wordt je goed op de hoogte gehouden.

Auto weggebracht voor een kleine beurt. Was binnen een paar uurtjes weer klaar. Kreeg nog advies over dat mijn banden binnenkort aan vervanging toe zijn en dat ik met vragen hierover altijd even kan bellen.

Nette en goede service

Gewoon uitstekend

Vriendelijke goede service en goed vervangend vervoer gekregen

Ik had voor de tweede keer mij ventilator motor kapot in drie jaar en ben zeer goed behandel.

Molenpad 9

5281 JV Boxtel