Altijd weer prima!

Wij komen er voor uit Haarlem, dus dat zegt genoeg. Topgarage en hele fijne mensen.

Uitstekende ervaring

Prima telefonisch advies voor de afspraak, nette afspraakbevestiging via de email. Goede prijs kwaliteits verhouding.

Niet zo goed

Aankoop Kia Sportage 92-PJT-8 dd 27-08-2020 Aankoop gesprek met Joël prettig verlopen, maar helaas de 2e dag dat ik er mee weg wilde nadat ik hem op de ambulance had opgehaald in Boxtel, niet starten, accu leeg, opgeladen en daarna gaan rijden. De volgende ochtend weer accu leeg, na alles doorgemeten te hebben bleek de accu te zijn overleden dus nieuwe accu gemonteerd. Weer 2 dagen later was het prachtig weer dus airco aan maar helaas geen koele lucht. Na controle bleek de condensor te lekken dus deze ook moeten vernieuwen. Er was een sticker in de motorruimte aanwezig waarop stond dat de airco opnieuw was afgevuld maar deze is zeer waarschijnlijk al defect geweest, onderkant was geheel groen uitgeslagen. De schakelaar onder het koppelingspedaal ook moeten vervangen omdat de auto niet meer wilde starten. Ik heb de Kia weliswaar zonder garantie (met korting) gekocht omdat het allemaal zo "transparant" aangeboden werd, auto zou een beurt gehad hebben en ik vertrouwen in de aankoop had gekregen Maar helaas valt mij dit nu tegen. Deze review geschreven omdat dit gevraagd werd via een e-mail van "de Garage". Aanbevelen? heb ja ingevuld maar met een vraagteken ? Groeten R.Möhring

fijn autootje voor een mooie prijs met prima service

We hebben een autootje voor erbij gekocht. Het was geen duur autootje maar de service was prima. Autootje werd gepoetst en gekeurd opgeleverd. Wij zijn er heel blij mee. De afspraken kwamen snel tot stand en we werden heel klantvriendelijk ontvangen. Een adres om te onthouden om een betrouwbare occasion te kopen.

Het een goede service

We zijn goed ophoogte gebracht wat er aan de auto mankeerde Dat noemen we goede service. Gr sjacky mestrum.

Snelle en goede service.

Ik kon dezelfde dag terecht en het probleem werd direct opgelost.

Goede service met klantvriendelijke behandeling

Probleem perfect opgelost binnen de afgesproken tijd.

service, vervullen van de wensen van de klant

i.v.m. corona liever buiten wachten tot auto klaar is; zeer snelle behandeling auto

Prima service, scherpe vaste prijs.

Vriendelijke ontvangst. Geen verrassingen achteraf. Eerst wordt alles overlegd en tegen een vaste prijs gerepareerd. Scherpe prijs.

Prima geholpen

Voor vervangen voorlamp zonder afspraak snel, vriendelijk en voor goed prijsje geholpen op de vrijdagmiddag! Topservice!

Gewoon prima

Gewoon zo als het hoort.

Super geholpen!

Fijne snelle service.

Je weet waar je aan toe bent

Voordat ze iets gaan doen word je gebeld en geven ze aan wat er moet gebeuren en wat het kost. Heel prettig.

Fijne snelle service met een glimlach

Ik had een probleem met de auto. Dankzij de garage was t de volgende dag verholpen en dankzij de veilig rijden pas ook nog eens gratis!

Goede service!

Vriendelijk personeel en je wordt keurig vantevoren geïnformeerd wat de rekening gaat worden zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Ik kom er al jaren.

Vriendelijk en goede service.

Na een kort overleg over "het welzijn" van mijn auto is deze na enkele vervangingen en een kleine beurt, zonder verdere problemen door de keuring gekkmen. Top.

helemaal goed

goede ontvangst. duidelijke uitleg. planning volgens afspraak

Prima garage en je wordt goed geholpen.

Altijd een duidelijk antwoord op al mijn vragen.

Prima service duidelijke communicatie

Auto voor APK gebracht en gevraagd of ze even naar een onhebbelijkheidje wilden kijken. Wordt netjes gebeld met een duidelijke prijsopgave en met de vraag of ze het mogen repareren. Je komt dus nooit voor verassingen te staan.

Een vriendelijke communicatieve en goede aanpak !

De klantvriendelijkheid is erg goed. Tijd voor uitleg, nergens druk op de ketel.

Fijne garage

Kom er al jaren, echt fijne garage

Zeer Klantvriendelijk

Zoals altijd GEWELDIG, waar de klant nog koning is !

Top service!

Ik ben tevreden.

Wederom een positieve ervaring

Goede communicatie Afspraak = afspraak Kosten 25% minder dan bij merkdealer Vestiging in Boxtel is praktischer dan merkdealer in Den Bosch

Tevreden

Goede communicatie en goede service.

Molenpad 9

5281 JV Boxtel