Prettige garage

Ze doen wat ze zeggen

Goed advies met onderbouwing

Goede dienstverlening, duidelijke uitleg. En goede koffie;)

prima garage

ik kon snel een afspraak maken en het probleem was snel opgelost met een hele schappelijk eprijs

No nonsense dealer met goed advies als verkoop techniek

Hele prettige gesprekken waarin duidelijkheid werd verschaft over de auto, de mogelijkheden en onderhoud history. Open en eerlijke afhandeling waarbij verkopen niet het belangrijkste is voor de Garage.

Geweldige prijs/kwaliteitverhouding

Vriendelijk ontvangst en snelle keuring gehad. Kosten erg tevreden mee

Vakkundigheid, vriendelijkheid, goede communicatiemogelijkheid.

Alleen maar positief.

Goed geregeld

Tot op de dag van heden alle afspraken goed nagekomen en kwaliteit naar tevredenheid.

Goede service en goed advies

Ik word vriendelijk, vertrouwekkend en adequaat geholpen.

Het team helpt mij op een heel prettige wijze.

Prima en snel geholpen.

Fijn dat de kosten goed gecommuniceerd worden. Vriendelijk personeel.

Snelle service

Afspraak makkelijk geregeld, meteen op afgesproken uur aan de beurt en snel weer op weg!

Prettige en snelle service

het contact is prettig, er wordt goed geluisterd en meegedacht. Daarnaast een snelle service om het probleem te verhelpen en niet duur.

Goed en eerlijk geholpen

Doordat ze een update moesten uitvoeren konden ze de eerste keer mijn auto niet uitlezen, hierdoor moest ik een ander keertje terugkomen. Door was gelukkig geen probleem voor mij en het werd ruimschoots gecompenseerd in de rekening. Heel aardige mensen, goed geholpen.

Goed en correct afgehandeld

Heb vertrouwen in

Wordt meteen geholpen..hoeft niet lang te wachten..goeie service.

Zoals altijd weer goede service en prettig contact

Auto ingeleverd voor APK keuring en gevraagd of er naar een 'rateltje' kon worden gekeken. Auto goedgekeurd en rateltje niet meer gehoord. Binnen een paar uur - top! Geef alleen geen 10 omdat ik verwacht in de toekomst een nog fijnere ervaring te hebben als ik een serieus probleem heb aan een auto ;-)

Eerlijk, deskundig, meedenkend, in 1 woord TOP

We zijn bij De Garage terecht gekomen doordat we een mooie occasion op internet zagen. We werden hartelijk ontvangen, een lange proefrit was geen probleem en een mini krasje werd uit zichzelf benoemd en aangegeven dat deze weggespoten zou worden. Super service , wij raden de garage zeker aan

Tevreden

Vriendelijke medewerker, vragen worden netjes beantwoord, afspraken worden na gekomen

eerste ervaring is veelbelovend

zeer klantvriendelijk.

Vriendelijk en behulpzaam

Was een fijne ervaring om hier een auto te kopen. Had het idee dat er zeer eerlijk en oprecht werd geholpen, iets waar tweedehands auto verkopers misschien niet om bekend staan.

Vriendelijk mee denkend

Vriendelijk, meedenkend en klantgericht

Prima garage

Fijne contacten en prima service

Gewoon goed, zoals altijd.

De koffie is ook lekker.

Geen toevoeging

Geen toevoeging