Prima service, net personeel!

Seat ibiza gekocht bij de garage. Via de website van vd Udenhout kwamen wij hier terecht. Gebeld en een afspraak gemaakt met Joël, De enige autoverkoper die ik ken tot nu toe die echt al zijn afspraken na is gekomen! (Zoals het eigenlijk hoort maar helaas toch uitzonderlijk is). Prima aan de geldende coronamaatregelen gehouden! Ik ben echt vol lof! Auto rijd ook super en is tot nu toe probleemloos. Tevreden klant! Ik zal dan ook bij een volgende aankoop bij ofwel vd Udenhout en/of de Garage uitkomen! Tot ziens!!

Goed geregeld, keurig op afspraak.

Zoals reeds aangegeven keuring goed verlopen.

Wederom super

Alles keurig volgens afspraken

Altijd vriendelijk en behulpzaam

De beurt en APK waren prima zoals gebruikelijk

Alleen jammer dat, toen ik zondagavond kwam om de auto vast neer te zetten - vanwege de slechte weersvoorspellingen voor maandag ochtend- dit niet mogelijk bleek te zijn, omdat er geen geschikte brievenbus was om de autosleutels in te doen. Dus weer met auto retour. .

Prima auto en afhandeling van de nieuwe aankoop

Prima auto aankoop en goede ervaring met de afhandeling. Bij de garage een auto gekocht ook omdat er standaard Bovag garantie bij inbegrepen is en een afleverbeurt. De afleverbeurt werd een grote beurt omdat dit nodig was en was ook netjes uitgevoerd. De kleine puntjes die nog in orde gemaakt moesten worden waren in orde. Alleen de krik set was vergeten, maar daar goed contact over gehad en opgelost.

Zeer tevreden.

Snelle service

Vanwege de kou had ik een acuut probleem met mijn auto. Dit werd nog diezelfde ochtend snel opgelost door De Garage. Top service!

Behoeft geen omschrijving. Altijd vriendelijk en klaar staand.

Snelle en goede service.

Dinsdag naar de schade kijken en meteen afspraak maken, woensdag avond de auto brengen (ivm sneeuw) donderdag middag klaar. En volgens afspraak een telefoontje als hij klaar was.

Kom hier al jaren blijft gewoon goed Fijne garage

geweldig geholpen

Niet startende auto. Monteur kwam zelfs aan huis om me te helpen met de accu. Daarna meteen geholpen in de Garage, nieuwe accu.

Gemaakt!

Probleem lijkt goed opgelost.

Afspraken zijn prima nagekomen.

Grote beurt, vervanging accu

Snel en goede prijs

Kon er heel snel terecht voor een nieuwe accu. 20 minuutjes wachten en ik kon weer op weg. En dat voor iets meer dan de helft van de merkdealer wat betreft de prijs.

ben goed te woord gestaan en geholpen

zie voorgaande

Goed geholpen

Goed geholpen

Prime service

Goed geholpen met mijn probleem!

Ik kwam onaangekondigd!!! Onderdelen waren niet op voorraad. Maar hun krijgen het te voor elkaar om binnen het uur de juiste spullen in huis te hebben. In een woord: Geweldig !!!

Vakkundig, duidelijk, goede prijs

In dit geval mijn APK keuring. Paar kleine aandachtspunten die meteen verholpen zijn + indicatie wat op korte termijn te vervangen maar nog niet voor APK. Ga hier al vele jaren heen, met reden

Zorgeloos weer de weg op!

Super service, er wordt met jou en je situatie meegedacht en mem doet altijd een stapje extra. We zijn tevreden klanten.

Zoals altijd prima Garage

Goed uitgevoerde reparatie

Prettige en heldere uitleg.

Prima service en heldere afspraken. Gewoon goed zoals je verwacht, top!

Fijne garage, komen hun afspraken na!

Auto gebracht voor een grote beurt. In de ochtend al gebeld over welke reparaties nodig blijken te zijn. Meteen op de hoogte gebracht van de offerte, zodat ik wist wat het zou gaan kosten. Eind van de dag de auto opgehaald, en ondanks een tegenvaller voor de garage zelf, hebben ze zich hier toch aan gehouden. Heel erg fijn.

goed geholpen

goed en deskundig geholpen