Prettige ontvangst en goede service

Luisterend oor, verstand van zaken

Zojuist alweer mijn derde auto hier gekocht. Aardige mensen, waar voor je geld en prima service.

zie mijn verhaal

Donderdag naar garage geweest vrijdag na een rit van den Bosch Vught in Vught deed mijn auto niets kreeg het niet gestart. ANWB. gebeld ACCU LEEG. WAAROM . HAD AUTO NIET MEER GEBRUIKT EN LICHTEN NIET AAN.LATEN STAAN ETC

afspraak = afspraak

Telkens weer fijne ervaring bij de Garage. Afspraak is makkelijk gemaakt (vriendelijk aan de telefoon) en ook de APK en grote beurt binnen een dag afgehandeld. Zodra ze weten hoeveel de werkzaamheden gaan kosten bellen ze even, dus geen "verrassing achteraf". Ook aan de balie altijd vriendelijk en voorkomend, ik ben een tevreden klant.

Zeer servicegericht en snelle reactie

Joel heeft mij goed geholpen, hij kijkt mee wat de behoefte is van een klant en is niet opdringerig met verkopen. Zelfs proefrit aan huis mogen maken. Ben ook zeer tevreden over de auto.

uitstekend

Goede communicatie

Ook het meedenken dat de auto niet klaar zou zijn voordat wij hem nodig hadden.

Gewoon goed, zoals altijd.

Afspraak is afspraak. Geen verassingen op de factuur.

vlot en fijn geholpen, afhandeling verliep even stroef

Een mooie occasion gekocht, proefrit en onderhandeling etc zeer prettig. Door omstandigheden langer moeten wachten op levering en daarin was communicatie niet heel goed. Dit was een minpuntje waar ik beetje in teleurgesteld was, echter door Eric van de locatie heel goed opgepakt en toen was het snel geregeld.

geweldig

Wilde nog even snel langskomen, zaten helemaal vol, ze hebben mij er toch nog tussen kunnen zetten, wat een geweldig bedrijf

Goede service, transparant over de prijs

Goede communicatie en leveren wat is afgesproken.

Het belangrijkste vind ik de communicatie, in dit geval in goed overleg verzetten van de afspraak en op de dag van onderhoud helder en concreet overleg over het onderhoud en de bijbehorende kosten. Dus geen verrassingen achteraf. Prima.

Geweldige service

Ik kon snel terecht voor een afspraak en de reparatie was snel gedaan, en de kosten vielen erg mee

de service en communicatie zijn zéér zorgvuldig en goed !

Ik ben uiterst zorgvuldig behandeld, alles werd gecommuniceerd,

altijd netjes en professioneel geholpen

luisteren naar je en nemen je zeer serieus en proberen je problemen mee op te lossen.

Goede garage

Afspraken komen ze na. Ze bellen voor toestemming voor ze iets vervangen. Beleefd. Een aanrader!!

Er werd geluisterd, onderzocht en aangepakt. Natuurlijk wel met overleg. De mannen zijn eerlijk en betrouwbaar en ook de prijzen zijn eerlijk. Ik werd uitstekend geholpen, dank jullie wel.

Prettig en snel geholpen

Keurig op tijd geholpen tegen een scherpe prijs. Goede kwaliteit.

Omdat ik niet in Boxtel woon, kon ik wachten tot mijn auto klaar was .

snel, goed en een goede prijs kwaliteitverhouding

Bij verzenden van een leeg toelichtingsveld blijkt dat dit veld perse ingevuld dient te worden. Dat vind ik zo'n afknapper als je tevreden bent. Het invullen ervan gaat dan langer duren en bedenk; jullie zijn niet de enige die een beoordeling willen zien. Iedereen wil een beoordeling zien. Het begint me ervan te weerhouden om het in te vullen en dat is tenslotte ook niet wat jullie willen. (denk ik) Maar goed, ik ben tevreden hoe mijn Audi en ik behandeld zijn

Behulpzame mensen

Goede uitleg naar klant over uit te voeren reparaties en kosten.

Betrouwbaar, doen wat ze afspreken .

Personeel erg vriendelijk, kundig, betrouwbaar, houden rekening met je wensen zullen ook niets opdringen.

prima service

Ze lopen de auto helemaal na en geven je dan eerst een prijsopgave voor ze aan de slag gaan. Alle onderhoud is netjes uitgevoerd en de auto stond halverwege de middag al weer klaar.

Snelle en discrete service

Eerlijk verhaal, klantvriendelijk, goed geprijsd en snelle service.

Molenpad 9

5281 JV Boxtel