Uitstekende service en goede prijzen

Alle punten van onderzoek zijn zeer snel uitgevoerd en perfect verholpen.Geheel conform afspraak en met een goede prijs.

Klantvriendelijk en goede service

Top!

zeer tevreden

Snelle service en deskundig

Service prima

Mijn ervaring met de garage is erg goed Goede service, is optimaal.

Snelle service. Duidelijke communicatie.

Afspraak was snel gemaakt. Altijd iemand beschikbaar bij balie en direct geholpen. Communicatie tussendoor ook prettig met balcontact als auto gereed is.

niks mis mee

vriendelijk; overleg over handelingen aan auto

Goede service vriendelijk en duidelijke prijs

Werd vriendelijk ontvangen. Duidelijke afspraak en snelle service goede rep.uitgevoerd.

Niet eerlijk geweest??

Altijd ervaren als een goede garage en nu ook, Maar ik had mijn auto gebracht voor onderhoud en APK, Ze hadden iets ontdekt aan de remmen En wat blijkt, bij thuis komst zat er een prop in mijn Linker nieuwe achterband, Laten controleren bij een banden bedrijf, en die zijden dat het een nieuwe prop was, die er pas in zat, En bij de garage zijden ze dat ze dat niet hebben gedaan, en ik heb er 2a3 km mee gereden, en geen lekkeband gehad, raar raar hoe kan dat, Als ze dat hadden gedaan bij de garage zeide ze, dan had dat op de rekening gestaan, ja zo lus ik er nog wel een paar, Ik denk???? met een proef rit lek gereden, en er een prop in gezet, Dat kan iedereen gebeuren, maar waarom zeggen ze dat niet, Nu kost het mij weer €18 meer, om dat het bandenbedrijf, aan de binnenkant een lap hebben er in gezet zo als het hoord, en geen plug,Ben er over terug geweest, ze zouden me terug bellen, helaas nog geen belletje, De Garage heeft toch contact op genomen met me, En inderdaad ze hadden er wel een prop in de band gedaan maar vergeten om het me te melden, Al met al alles netjes af gehandeld, Dus toch nog een tevreden klant.

Snelle, eerlijke service

Ik word altijd goed en snel geholpen. Vriendelijk personeel, die servicegericht en dienstverlenend zijn. Ik ben erg tevreden over jullie Garage.

Prettig

Heel fijn dat ze hem toch op tijd klaar hebben gekregen, ondanks dat het tussendoor kwam. Bedankt.

Uitstekende service!

Je word netjes te woord gestaan, je kan vaak snel geholpen worden, er wordt oplossend nagedacht en er wordt niks “aangesmeerd”. Alles in goed overleg, voelt goed vertrouwd. Ik ben al jaren tevreden!

Wordt prima geholpen, alles volgens afspraak.

Ik heb al meerdere auto's gehad. Altijd goed geholpen.

Formidable

De beste garage die er is!!

Gewoon goed

Alles volgens afspraak uitgevoerd

Duidelijke reparatie afspraken inclusief kosten.

Net en vakkundig bedrijf die de klant eerlijk op de hoogte houdt van de reparatie en de kosten daarvan, voordat er iets gerepareerd wordt. Dus geen verassingen achteraf!

Niets op aan te merken

Heel erg goed!

Heel netjes geholpen met de accu. En de service daarbij was top. Zelfs geholpen met mijn sleutel de batterijen daarvan te vervangen en uit te leggen hoe ik dat de volgende keer zelf kan doen. Vriendelijk personeel en helpt je goed. Ook zeer tevreden met mijn aankoop betreft de auto.

snel; service gericht

zie boven

Zeer tevreden goeden service en snel

Goede service en zeer accuraat

Ga zo door want u weet hoe mond tot mond reclame werkt.

Aanbeveling meer dan verdiend

Topservice

Snel geholpen en goed geïnformeerd.

professioneel, vriendelijk, behulpzaam

geen