Altijd 100% tevreden.

Goede communicatie vooraf en tijdens de afspraak. Vriendelijk personeel. Werkzaamheden altijd perfect uitgevoerd.

Goed zoals altijd

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veghel

Vriendelijk, en volgens afspraak geholpen

Vriendelijke ontvangst en correcte afhandeling!

alles was prima geregeld

Zeer fijn geholpen

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

prettige ontvangst, er werd alle tijd genomen, hele aardige autoverkoper.

autobedrijf om bij familie/vrienden aan te bevelen

Duidelijk en correct

Goed en correct geholpen.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veghel

Zeer goede Garage

Ze staan er voor je!

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

perfect geholpen

zie boven

Alle aandacht gekregen voor mijn aankoop van een Up GTI

Super hoe er vooraf en na die tijd gecommuniceerd wordt. Klant is echt koning!

Duidelijk, eerlijk en snel.

Mijn ogen waren gevallen op een auto, 3 uur van te voren gebeld voor een proefrit, dit was mogelijk. Na deze proefrit onderhandelt en handen geschud. Na een lange week de auto opgehaald. Toen ik de auto kwam halen (overigens 45min te vroeg) werd ik direct geholpen en stond ik zo weer buiten. All met all goede ervaring, mooie autos, zeer aardig personeel en een mooi pand. Zeker een aanrader.

Voldoende keus uit mooie occasions

Voldoende keus uit mooie occasions. Nadat ik op de website een auto had gezien een afspraak gemaakt voor een proefrit. De auto stond netjes klaar en goede uitleg gekregen. De website is up-to-date. Op de dag van aflevering kregen we al een foto van de auto met een mooie strik op de motorkap met de boodschap Tot straks. Erg leuk. Ook de aflevering verliep onder het genot van een kopje koffie erg naar wens. Na een paar dagen nog een lekkere verassing in de brievenbus ontvangen,en een telefoontje van de verkoper om te vragen of de auto bevalt. Hopelijk is de service ook dik in orde

Eerlijk en snel en betrouwbaar

Heb kort geleden een Skoda mogen aanschaffen. Gekocht in vertrouwen aangezien ik aan de andere kant van NL woon. De auto is zoals beschreven tijdens het telefoongesprek. Auto werd op afspraak afgeleverd bij mij thuis. Tot dusver erg te spreken over de dealer als ook over de auto zelf. Ga ervan uit dat dit ook zo blijft.

Ben goed geholpen

Awesome!!

Bought Skoda Karoq, nicely maintained. Kudos to Aarnoud, for making the process smooth !!

Groot bedrijf met aandacht voor de klant

Altijd in vestiging Helmond geweest maar die sloot helaas. Inmiddels klant in Eindhoven op de Wekkerstraat. Groot bedrijf maar toch aandacht voor de klant. Fijne service.

Goed vriendelijk personeel

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Netjes en geduldig geholpen, goede uitleg over de mogelijkheden.

Ik heb een fijne auto gekocht, en ben goed geholpen. Een mooie locatie met veel keus aan auto`s en mogelijkheden om het te financieren.

Op alle punten goed begeleid Ook via app goed bereikbaar

bekwaam en goede service

Vriendelijk personeel, behulpzaam en service gericht. zoeken mee naar oplossing houden contact over verloop van werkzaamheden

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Goed, vriendelijk en professioneel

Mensen die er werken zijn betrokken en klantgericht. Ik kom al jaren bij dit autobedrijf en het valt nooit tegen. Ik ben blij dat er nog zo'n servicegerichte bedrijven zijn .

Klant vriendelijk

Fijne garage Zeker de gastvrouw

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (SEAT/ ŠKODA)

Wederom uitstekend geholpen

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Groot bedrijf maar toch voelt het klein en vertrouwd.

Ik heb met een fijn gevoel mijn auto bij jullie gekocht, Milan heeft ons er goed geholpen en heeft alles goed uitgelegd. ook had Milan de dag voor aflevering een appje gestuurd met een foto van de auto dat deze klaar stond voor aflevering, dit zijn toch de kleine puntjes die het net een extra ervaring geeft, vandaar de 5 sterren!

Formidabel

De klantvriendelijkheid heeft mij verbaasd ik heb dit elders wel anders meegemaakt. Ga so door, en nog bedankt.

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO