Onwijs goed en fijn geholpen

We zijn onwijs goed en fijn geholpen , heel duidelijk ook allemaal

Onderhoud volgens verwachting

Q2 voor grote beurt en APK gebracht; Onderhoud is goed uitgevoerd. Er was met uitlezen klein probleem geconstateerd met microswitch automatische rem; die is vervangen. Advies voor paar zaken inclusief achterbanden die laatste heb ik nog niet laten doen. Auto was rond gevraagde tijdstip klaar, goede uitleg gekregen, ben tevreden over geheel.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Betrouwbaar, service gericht en vriendelijk

Ik heb eind Juli 2022 een occasion gekocht (VW T-Cross 2019). Het afleveren was op een leuke manier, met een leuke attentie. De after-sales is geweldig. Natuurlijk zijn er altijd kleide dingen die je tijdens gebruik merkt (ruitenwisser, klein krasje). Na melding werd dit meteen verholpen door even langs te komen, acute hulp zelfs door Willem Rossen zelf. Aanrader voor iedereen die een betrouwbare dealer zoekt !

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

Wat een service! Ik ben heel goed geholpen Ik ben zeer tevreden

De service was standaard.

We hebben autos van meerdere a merken gehad. Relatief gezien, is de service standaard.

Persoonlijke aandacht met uitstekende service

Ik voelde mijzelf welkom in de showroom. Ik kon alles vragen. De uitleg was prima.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Tevreden

Vriendelijk en behulpzaam geholpen

Intens goed!

Zoals gewoonlijk is alles gewoonweg goed. Van het maken van de afspraak tot de werkzaamheden tot de factuur.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

Top service!

Goed geholpen tijdens het kopen van mijn auto, door de verkoper Milan Laurense.

Topservice bij het vinden van mijn droomauto!

Ik heb mij gedurende de zoektocht naar een passende auto erg gehoord gevoeld. Er werd zonder tijdsdruk gekeken naar de mogelijkheden waar mijn wensen zorgvuldig in waren opgenomen. Toen ik 24u na aankoop een sterretje in mijn ruit reed, werd zelfs deze op kosten van TB gemaakt. Top service van begin tot eind!!

Is goed maar er wert gezegt dat er nog wat thuis bezorgd zou worden maar niets gezien. Maar met de auto is prima

Topverkoper

Respectvolle verkoper, luistert goed en geeft geen onnodige advies.

Prettige aankoop

Goede ervaring , hopelijk blijft dat zo

Klantvriendelijk, helder en snelle communicatie

Klantvriendelijk, helder en snelle communicatie

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Fijne ervaring

Auto gekocht met als verkoper Milan. Vriendelijke omgang en dacht mee met mijn mogelijkheden.

Goed en snel geholpen

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto

Zakelijk maar goed geholpen. Alles is keurig geregeld en verzorgd. Hoewel ik de indruk kreeg dat de verkoper het erg druk had heeft hij mij goed geholpen. Werd netjes naar de wachtruimte verwezen voor een kopje koffie waarna alles snel en goed geregeld werd. Niks wezenlijks op aan te merken maar de vroegere gastvrijheid die ik bij de voormalige VW garage altijd ervaarde is wel wat bekoeld is mijn indruk. Maar nogmaals, iedereen doet zijn best en ik ben blij met mijn nieuwe auto.

Heel goed geregeld

Auto opgehaald en thuis gebracht door medewerker

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

1e ervaring voelde meteen top.

Wij waren er nooit eerder geweest, maar het was meteen een top ervaring. Goede, mooie locatie en professioneel personeel.

Top.

NB. Nog hartelijk dank voor de Zoete Post die wij ontvingen!

Eerlijk

De verkoper was eerlijk en we kwamen overeen met een mooie prijs. Wat hij voor mijn auto terug gaf was een eerlijke prijs. Bij de aflevering zaten er wat pitjes en krasjes op de ruiten. Ze gaan de ruit vervangen, dit was geen probleem.

Vriendelijk, service gericht en =denken in oplossingen

Vriendelijkheid van de medewerkers straalt er vanaf. Laten duidelijk blijken dat ze er alles aan willen doen om de klant tevreden naar buiten te laten lopen. Ze waren wat zaken vergeten bij me (kan gebeuren), maar juist door te laten merken dat ze het zich aantrekken, met meerdere oplossingen komen waaruit ik vervolgens kan kiezen, geeft aan dat ze zich inleven in de belevingswereld van de klant.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Professionele en persoonlijke benadering

Correcte aandacht voor de wensen en overtuigingen van de klant. Dienstbaar en gericht op klanttevredenheid en zorgeloos gevoel.

Zeer klantvriendelijk

Snel geholpen, kundig

Niet alles is opgelost.

Er word gezegd dat zaken zijn opgelost maar dat blijkt dan niet zo te zijn. Sterker nog, na de onderhoudsbeurt kwamen er gebreken aan het licht die ik nog nooit had gezien. Die werden wel weer opgelost maar ik werd daar niet blij van, vooral niet toen ik vast kon stellen dat er door het repareren nogmaals vervolgschade is ontstaan. Ik zou bijna zeggen dat er sprake is van prutswerk. Ik word wel vriendelijk behandeld maar daar worden de problemen niet minder van.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veghel

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO