Lekker makkelijk en snel een APK regelen
doordat er minder onderhoud nodig was is de prijs aangepast. top!
Alweer tevreden met service van Van Den Udenhout.
Alles klopt, van begin tot eind.
prettige communicatie met medewerkers
vertrouwde service, goede kwaliteit, duidelijke communicatie
Altijd vriendelijk. Snel geholpen.
Misschien is het weleens zinvol om te overwegen hoeveel enquêtes naar klanten gestuurd moeten worden. Volgens mij kreeg ik er met deze erbij minimaal 3. Ik dacht van Skoda en Athlon in ieder geval. Alle drie gaan over Autobedrijf VAn den Udenhout dus met hetzelfde doel.
Prettige gesprekken en een mooie overdracht
Heel erg gastvrij ontvangen, goed uitleg. Men nam de tijd voor mij.
Jullie gaan de verkeerde kant op met de dienstverlening. Als klant zoek ik persoonlijke benadering. En niet een ICT platform, waar je afspraak maakt, online incheckt (!) en met een computer praat nadat je een keuzemenu krijgt. Computer says no! Ik wil best betalen voor goede dienstverlening, maar dan wil ik handen aan de auto. Beetje luisteren naar je klant en niet alles in protocollen dichttimmeren. Worden je medewerkers ook niet blij van. Die willen wel en zijn behulpzaam. Mijn advies: stop met die ICT winkel. Doe waar je voor staat: contact met je klant. Anders raak je ze kwijt. Fijn weekend van een bezorgde VW-klant.
Geen verkooppraatjes maar direct naleving van beloftes.
altijd goede ervaringen met de uitvoering en de planning van service en reparatie afspraken aan mijn skoda octavia leaseauto
gewoon een kundige en goede garage
Perfect geholpen door Dennis
Goede service, kundig en vriendelijk personeel
Voel me als klant gewaardeerd. Duidelijke beschrijving van alles. Communicatie is heel goed. Werd opgehaald en gebracht. Voelde als een warm bad.
Fijne communicatie via de app. Vragen werden snel beantwoordt.
Alles netjes uitgelegd wat er moest gebeuren en wat er is gebeurt.
Ik heb via de uitnodiging in de mail heel eenvoudig een afspraak kunnen maken. Ik werd goed op de hoogte gehouden van alles en heb zelfs online kunnen inchecken zodat het zo min mogelijk tijd kost. Vriendelijk en behulpzaam personeel en alles was goed geregeld van het brengen van de auto tot het weer ophalen na de beurt!
Goede ontvangst, prettige sfeer, deskundige mensen en er wordt uitgebreid de tijd genomen.
Duidelijke communicatie. Tijdens onderhoud en APK wordt de klant precies op de hoogte gehouden via mail en SMS
De anwb kon de oorzaak van de lekke band niet vinden. VD Udenhout heeft dit netjes opgelost, terwijl ik rustig kon genieten van een ontbijtje.
1e x op maandag geen klanten. Ik loop naar de auto die ik op internet gezien had, ga er in zitten, loop er omheen. Kijk nog een keer, loop nog rondje door de zaak. Maar niemand zegt een woord tegen me ook de receptioniste niet. Heel vreemd. Bij thuiskomst mail gestuurd, afspraak met Joep gemaakt en dat verliep zeer goed.
Onlangs een Skoda Octavia uit 2017 gekocht. Na afhalen zagen we bij thuiskomst een flinke kras aan de binnenkant van de zijruit. Die hadden zowel wij als TB even gemist. We wonen op 90 minuten rijden van de showroom en daarom was het heel fijn dat de ruit in de buurt (kosteloos) vervangen kon worden. Top!
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO