Prima geholpen,heel tevreden

Prima geholpen,heel tevreden

Prima contact voor en tijdend de koop, geen contact meer na aflevering

Prima eerste contact met de verkoper, duidelijke afspraken over de proefrit, auto stond op tijd klaar. Tijdens de proefrit bleken een klein aantal punten, hierover zijn duidelijke afspraken gemaakt, waarna de koop onder deze voorwaarden is gesloten. Bij de aflevering zijn de afspraken helemaal nagekomen en we zijn tevreden over de auto. In het mailcontact voorafgaand aan de koop is aangegeven dat we ook een bagagekuip wilden kopen, deze is echter niet geleverd (ook niet in rekening gebracht). Ook zou de verkoper nog contact opnemen over de mogelijkheden om apple carplay te installeren, dit is helaas niet meer gedaan.

Netjes en met respect geholpen.

Rustig rond kunnen kijken. Voldoende informatie. En vlot geholpen

Fantastische ervaring

Super fijn begeleid met de aankoop van de auto. Vragen werden beantwoord en stap voor stap werd alles in overleg geregeld wat nodig was. Zeer tevreden!

Het was een feestje

Het was een fantastische ervaring waarbij we goed geholpen werden. Het is altijd een spannend moment om een nieuwe auto te kopen, maar met alle zorg eromheen, het leuke kaartje voordat we de auto konden ophalen, de gigantische strik was het een ervaring om nooit te vergeten. Wij komen zeker weer terug naar Audi om door te groeien naar een grotere en uitgebreidere versie. Dank Eric voor de goede zorg en leuke ervaring en tot ziens :).

Super ervaring

Goed geholpen en een fijne ervaring bij het kopen van mijn auto.

Was zeer aangenaam en gastvrij.

Fantastisch geholpen door verkoop adviseur Aarnoud het klikte meteen. Ook na aanschaf nog goed geholpen door Aarnoud . Niets teveel gevraagd, zelfs op zijn vrije dagen.

Goede en vriendelijke service

Vanaf het eerste moment vriendelijk ontvangen en goed geholpen door Joep. Het nabellen en de heerlijke koeken werden ook zeer gewaardeerd!

Goed gevoel!

Prettig contact met verkoper Jasper, goede service ook met receptioniste. Jammer dat handleiding ontbrak bij overdracht, Jasper heeft toegezegd dat exemplaar wordt opgestuurd. Fijn dat de auto thuis in Oosterhout werd afgeleverd na 14 dagen wachten. Het resultaat mag er zijn. Fijne auto! E-mailadres moet zijn [email protected]

Goede duidelijke service

Via een mail krijg je inzicht in de afspraak en hier kun je eenvoudig opmerkingen toevoegen.

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (SEAT/ ŠKODA)

Goede ervaring en een fijne vertegenwoordiger

Goede ervaring en een fijne vertegenwoordiger

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

Complete service

Complete service waarbij al mijn vragen correct werden beantwoord

goed en snel

de service bij van de udenhout is 1000 keer beter als bij die andre 2 dealers in brabant

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Goed werk voor 'n nette prijs

Zoals hierboven

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Goede en snelle service!

Auto gebracht terwijl het al erg druk was. Desondanks snelle diagnose en ook snelle reparatie.

Goed, ben tevreden

Onderhoudsbeurt en app zijn goed en naar tevredenheid uitgevoerd

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Prima service, voel me daar thuis.

Wordt altijd goed en correct geholpen en krijg de info van de uitgevoerde werkzaamheden.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

Foutje gemaakt, goed opgelost

Mijn afspraak voor inspectie was niet goed gemaakt aan de telefoon, waardoor de inspectie niet in de agenda stond. Toch geholpen, en een leen auto meegekregen zodat ik toch naar mijn werk kon. Goede en vriendelijke service op locatie en mijn auto was door de wasstraat gehaald voor ik hem terug kreeg.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Al vanaf dag 1 zeer tevreden

Al zolang als Van Udenhout in Veghel bestaat ben ik een tevreden klant. De service is altijd even vriendelijk en ook zeer behulpzaam. Vragen worden duidelijk uitgelegd en er wordt ook meegedacht. De auto zelf is ook top, maar ben dan ook een echte volkswagen fan.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veghel

Pas 40 jaar gast bij vd Udenhout

Volkswagen is een wagen waarin ik vertrouwen in heb. Mochten er zich probleempjes voordoen dan is de service van dit bedrijf ongekend hoog ! Zij denken in oplossingen en hebben mij in de afgelopen decennia nog NOOIT teleurgesteld !

Fijne service

Goede service en desku nodig vriendelijk personeel.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Je voelt je als klant meteen thuis.

Snelle en professionele werkwijze. De verkoper denkt mee met de klant.

Klantvriendelijk servicegericht

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Snelle en goede service bij onderhoud

Onderhoudsbeurt werd vlot en goed uitgevoerd. Tegoedbon voor wasstraat door het slechte weer was een leuke verassing.

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO