Vakkundig, stipt en correct

Personeel is vakkundig. Vooraf wordt keurig meegedeeld wat er gaat gebeuren, waarom en tegen welke prijs. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veghel

Goed, Beter en Best: van den Udenhout is het Allerbest!

Goed, degelijk en behulpzaam dealerpunt voor , in mijn geval, Volkswagen.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Zeer nette garage met kundige verkopers

Nette professionele garage met kundige verkoper,die gelijk met een goed bod kwam voor mijn Mini Enige minpuntje is dat er geen Nederlands instructie boek voor mijn T Cross voor handen is,na mijn belletje kreeg ik weliswaar. een link Om te downloaden,maar jullie importeren schijnbaar veel uit Denemarken,en mijn Deens is Nog niet zo denderend Een echt origineel boekje zou fijn zijn!

NET NIET

een maand van te voren duidelijk aangegeven dat bij vervangend vervoer het een automaat dient te zijn. Bij inlevering eigen auto is er sprake van een schakelauto. Dat wordt dan wel weer recht gezet. Maar ik vindt dat niet kunnen. Dan de auto ging voor reparatie start/stop systeem. Weken terug lag het aan het koude weer.?? Het was op dezelfde dag niet voor elkaar te krijgen dus de auto bleef bij jullie om aan een druppelaar te koppelen. Want het bleek de accu te zijn. Ik zou daag erna rond 09.00uur gebeld worden. Maar helaas mooie praatjes maar ik heb zelf maar gebeld rond 11.00uur. Bleek de accu die vanuit de fabriek gemonteerd was niet te werken. Lag volgens de adviseur aan de korte stukjes die gereden werden.?? Ik heb daar nog nooit van gehoord en diverse mensen gesproken die vonden het ook een vreemd verhaal. Auto is net geen 2 jaar oud. Het is allemaal wel opgelost maar door veel gemopper van mijn kant. Ik vindt dit dus niet kunnen

Heel fijn geholpen.

Goede zaken gedaan en als mens behandeld.

Ben klant bij van-Mossel in Waalwijk. kreeg voor de tweede keer van boordcomputer van de Polo, 12 volt accu slecht. Had geen zin om naar Waalwijk te rijden, dus op naar Van-Den-Udenhout. Kon na een uurtje al geholpen worden voor een nieuwe accu. Mocht mee de werkplaats in. Ben daar zeer goed geholpen door mensen die alles uit wilden leggen, ook van mensen die aan de auto's werkten, zeer deskundig.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

van afspraak tot oplevering TOP

zoals altijd "geheel verzorgd " , vriendelijk , servicegericht en deskundig. niets meer aan doen :-)

Prima bedrijf

Goede en vriendelijke service

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veghel

Heel jammer dat ik met pech zat en zelf ook moest kijken voor een oplossing

Ik kan niet zeggen dat ik volledig tevreden ben. Communicatie kan beter en de service ook. Toen ik contact op nam voor mijn occasion auto hoorde ik dat mijn auto verkocht was, terwijl ik het zelf had ondertekend. Bleek een miscommunicatie. Verkoopadviseur was niet altijd telefonisch aanwezig. Binnen 2 weken was mijn accu leeg en stond ik met pech. Verkoopadviseur was wel vriendelijk en kon al mijn vragen beantwoorden.

Supertevreden

Vandaag kwam ik voor de eerste onderhoudsbeurt van mijn Seat Mii Electric bij garage van den Udenhout. Ik werd meteen vriendelijk tewoord gestaan en kreeg de nodige uitleg over de gang van zaken. Ter plaatse mocht ik wachten met een lekker kopje koffie erbij. Er is voldoende ruimte om comfortabel te zitten en op je laptop te werken of een boek/krant te lezen. Voor extra/onvoorziene kosten ontving ik via sms een overzicht van de vereiste werkzaamheden, zodat ik zelf kon beslissen wat er al dan niet uitgevoerd mocht worden. Met een simpele, digitale handeling van mijn kant, kon de monteur weer verder. Bij het afrekenen kreeg ik "autodropjes voor onderweg", een kortingbon voor hun wasstraat en een brede glimlach. Toen ik buiten mijn auto niet zo gauw kon vinden, schoten meteen twee monteurs te hulp. Lachend zwaaiden ze mij uit. Volgende keer ga ik met plezier weer terug.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

nette zaak met goed personeel

Je wordt er netjes geholpen, verkoper denkt mee, aandacht voor de klant, attent bijv. door lekkernij thuis bezorgd na aankoop

Prima ervaring , netjes geholpen.

Ik heb de aanschaf van mijn occaision bij Van Tilburg-Bastianen als zeer prettig ervaren. De begeleiding van de verkoper was heel goed , en ook administratief werd alles prima geregeld. Bij vragen , direct antwoord e.d.

Wederom supertevreden met mijn aankoop!

Voor de tweede keer goed geholpen door Dennis. De verkoper nam de tijd om mij te begeleiden bij mijn keuze en was zeker niet opdringerig. Ook bij aflevering kreeg ik een complete uitleg over mijn nieuwe auto. Een paar dagen na levering nog een heerlijk presentje ontvangen!

Goed, prettig geholpen.

Wij zijn hier goed ontvangen door een vriendelijke jongeman die ons te woord heeft gestaan en prima geadviseerd en geholpen. Er werd goed met ons meegedacht en niets was teveel om ons tevreden te stellen. Uiteindelijk hebben wij hier dus ook onze nieuwe auto gekocht. Prettige bijkomstigheid........ ze hebben lekkere koffie!!

Zeer fijne ervaring en keurige aflevering

Wij werden zeer goed geholpen en de service was uitstekend.

Nieuwe auto opgehaald

Mijn nieuwe Taigo opgehaald. Heel het traject super geholpen. Top service. Bedankt Thijs vd Linden

Tevreden

Aankoop Audi en inruil auto ging vlot en netjes. Na aflevering van de Audi A3 heb ik helaas nog een aantal zaken moeten constateren die mijn inziens niet in orde zijn. Hier over zal ik contact opnemen met de werkplaats.

Tot heden is het allemaal erg klantvriendelijk geweest

Ik heb tot nu toe enkel contact gehad met de receptie en een verkoper.

• Service N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Zoals afgesproken

De auto heeft goed onderhoud gehad.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Helder en transparant, meedenkend en oplossingsgericht

Goede voorlichting gehad en afstemming op persoonlijke situatie. Ik ben geen onderhandelaar of koopjesjager en wil graag "to the point" benaderd worden. Daar werd prima op gereageerd. Ervaringen elders (Hyundai) waren compromisloos en afstandelijk.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Gemak, snelle afhandeling en goede service

Het was eenvoudig een afspraak te maken. Contact op locatie en afstand verliep vlot en men kwam mij tegenmoet in de (klein beetje extra) kosten in een twijfelgeval.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Warm welkom voor klant en auto

Snel en makkelijk geholpen worden, prima uitleg over wat er gebeurd is met de auto en wat er echt moet gebeuren. De crossans en koffie waren heerlijk

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Net bedrijf en goede service

Netjes geholpen, zeer tevreden

Fijn contact, super service

Wij hebben op afstand een Skoda kamiq gekocht en onze auto erop ingeruild. Tijdens het proces was het contact vriendelijk en makkelijk. De auto is thuisbezorgd en per whatsapp een uitleg filmpje gehad. Een paar dagen na de bezorging per post nog een leuke attentie gehad. Nathalie Bedankt voor het fijne contact en super inzet! Ik ga nog lang van mijn Skoda genieten maar mocht ik ooit weer op zoek zijn weet ik jullie te vinden.

Zeer klantvriendelijk

Vriendelijk met veel aandacht Voorde klantwensen

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO