Prima verlopen!

We waren aan het oriënteren, mochten in alle auto's proefzitten. Toen we er een hadden waar onze voorkeur naar uitging werd de showroom leeggereden (auto stond helemaal achterin de showroom) om ons te kunnen laten proefrijden in die auto. Uiteindelijk hebben we die auto ook gekocht en is deze inmiddels afgeleverd. Een handgeschreven kaartje tussen koop en aflevering maakt het persoonlijk en het lekkere gebak wat we een paar dagen na de aflevering ontvingen maakte het feestje compleet!

Vriendelijk geholpen maar de service kan beter.

Na een eerste keer wezen kijken een afspraak gemaakt voor een proefrit. Weer aangekomen stonden de afgesproken autos nog niet klaar. Ook waren deze niet schoon (erg stoffig) waardoor beschadigingen in de lak niet goed zichtbaar waren. Tijdens de aankoop vriendelijk geholpen. Bij de aflevering was de afspraak vergeten. Hierdoor was de administratie niet op orde en konden we de auto niet meenemen. Deze is wel als service de volgende dag op mn werk afgeleverd met ruime excuses.

Goed geholpen door verkoper.

Goede ervaring

Top service!

Fijn contact met verkoopadviseur. Zowel op app, telefonisch als 'live'. Alles verlopen volgens afspraak. Kortom: erg tevreden.

fIjn bedrijf goed verzorgd

Goede communicatie. Auto goed verzorgd afgeleverd.

goede ervaringen

prettig

service gericht, klant gericht, aandacht

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Super vakkundig en sociaal personeel

de mensen van van den Udenhout bedrijfswagens zijn super vriendelijk en sociaal en denken mee met iemand die een bedrijfsbus heeft en weten dat de klant de bus niet kan missen. Ze doen er daarom ook alles aan om de reparatieduur zo kort mogelijk te maken. Daarnaast zijn ze zeer vakkundig.

Prima professioneel advies

Prima professioneel advies met persoonlijke betrokkenheid bij de keuze en aankoop van mijn VW Ook na de koop was de zorg en betrokkenheid hoog

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Ik ben heel vriendelijk geholpen. Ook mijn vragen werden helder beantwoord

Pracht zaak, fijne verkoper

Super toffe cabrio Beetle gekocht. Blinkend in de showroom. Klaargemaakt, mijn auto ingeruild, netjes na gebeld hoe het bevalt. Prachtige zaak met heel veel keus!

Fijne club

AfSpraken nagekomen.

Een uitstekende ervaring

Vriendelijk en vakkundig

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Aflevering ging heel prettig

Aflevering ging heel prettig, alles was goed voorbereid en er werd alle tijd voor ons genomen. Een leuk moment dus. Het kaartje vooraf werd ook gewaardeerd. Hadden naderhand nog een klein verbeterpuntje en daar werd meteen op gereageerd. Hele goede ervaring dus.

Slordig

Niet geziene schade, assesoires niet compleet, jammer. Wel een correcte verkoper en oplossingsgericht

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Klantvriendelijk zowel voor als na aankoop

We hebben de contacten als prettig ervaren. De gesprekken voor en na de aankoop als ook op de dag van de aflevering zijn leuk verlopen. Een klein minpuntje is dat ik nog steeds zit te wachten op een Nederlandse gebruiksaanwijzing, ondanks dat ik dit bij de aankoop heb aangegeven.

Goed geholpen

Goed geholpen en vriendelijk behandeld door de verkoper.

Vriendelijk netjes en volgens afspraak

Alles wat afgesproken was is nagekomen. Auto ziet er top uit contact met verkoper verliep goed.

Wij zijn zeer professioneel geholpen door Uw medewerker

Goede begeleiding bij de keuze van de auto en een duidelijke uitleg bij de aflevering. Alles straalt professionaliteit uit

Vlotte deal

Ik ben heel blij met mijn nieuwe auto. Er waren enkele kleine mankementjes, maar die zijn vóór de aflevering verholpen. De inruilprijs voor mijn oude auto was prima. De verkoper was vriendelijk en klantgericht. een heel goede ervaring dus.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO