Goed geholpen en zeer vriendelijk personeel.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Uitstekend, vriendelijke en deskundig geholpen

Zie hierboven

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Altijd goed geholpen bij onderhoud van mijn auto

2 auto's in onderhoud bij van Udenhout. Altijd goed een eerlijk advies bij reparaties. Prima service!

Alles top

Goed geholpen vriendelijk personeel

Begin goed, afhandeling minder

Het proefrit en verkoop traject ging prima. Aflevering ook. Bij thuiskomst bleek de laadkabel te ontbreken. Deze werd binnen 2 dagen nagestuurd. Nu zijn er nog wat onbeantwoorde mails en er ontbreken nog meer spullen.

slechte communicatie en absurde prijzen

kwam voor een bandreparatie. anderhalf uur gewacht. geen duidelijkheid over de kosten. normaal moet je reparaties ter plekke betalen. nu was dit niet het geval. kreeg als reactie "komt goed". krijg ik gisteren een mail dat er nog een openstaande factuur moet worden voldaan. ik heb nooit een factuur ontvangen van deze reparatie, dan kan ik deze ook niet betalen. en als je dan de afdeling creditering belt krijg je als reactie "stuur maar een mail als je het er niet mee eens bent". hoezo klantvriendelijk? ga denk ik maar eens rondkijken naar een andere dealer.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

Goede en snelle service.

De aanname van het defect aan de accu was snel geregeld en de reparatie van het vervangen van de accu was correct en goed afgehandeld.

Top bedrijf!

Ik heb een gebruikte Audi daar gekocht, vanaf het eerste contact tot en met het afleveren ben ik heel goed en vriendelijk behandeld, snel geholpen bij vragen, en alle gemaakte afspraken serieus nagekomen. Jullie verdienen een dikke 10!

Fijne en makkelijke aankoop

Ik heb hier een fijne en mooie auto gekocht. Snelle deal kunnen maken door fijne en snelle communicatie en zijn alle afspraken nagekomen die we hadden gemaakt.

Prachtige auto gekocht en daarin perfect geadviseerd door verkoper Dennis!

Dennis heeft ons goed geadviseerd en gewezen op alle mogelijkheden bij de koop van onze eerste auto.

Een zeer klantvriendelijke en professionele dealer.

Vandaag voor de APK van mijn UP bij van den Udenhout in Eindhoven geweest. Ik had een vraagje over de handrem: aan de service desk werd ik zeer prettig en kundig te woord gestaan. Ik heb 100% vertrouwen dat mijn UP daar in prima handen is en kan zeer zeker ook deze dealer aanbevelen.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Van intake auto t/m uitleg factuur meer dan uitstekend.

Vriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk. De verkoper Storm Westerman was heel vriendelijke, behulpzaam en geduldig. Ook heeft hij het ophalen van mijn nieuwe bolide een feestelijk en memorable ervaring gemaakt. Oh en de brownies die later per post als attentie zijn opgestuurd waren heerlijk. Zeer attent.

Alles prima geregeld

Alles prima en duidelijk geregeld.

Goede service!

Doen wat er afgesproken is!

Heel goed

Gewoon heel goed, van afspraak maken tot afhandeling

Goede service, vriendelijk personeel

Onderhoud na 30.000 km gehad. Beurt was snel klaar, uitleg wat verder te verwachten. Uiteindelijk na een goed uur alweer onderweg.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veghel

Ervaren en cliënt vriendelijk personeel.

Clientgericht geholpen.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Altijd vriendelijk

Goede service en altijd vriendelijk

Adequaat en klantvriendelijk

Het maken van een afspraak was gemakkelijk en binnen een dag mogelijk. De storing van mijn voertuig werd zorgvuldig onderzocht!

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (SEAT/ ŠKODA)

is aan te raden om daar een auto te kopen

geweldig geholpen

Klantvriendelijk en professioneel.

Klantvriendelijk, snel geholpen en goede communicatie.

Duidelijkheid en professionaliteit

Ondanks een flinke tegenvaller in kosten, was er duidelijkheid en vriendelijkheid rondom de reparatie. Vooral Rogier Jetten zorgde voor een prettige afwikkeling van mijn bezoek.

Netjes en correct behandeld

Duidelijke uitleg over de auto. Verkoper neemt de tijd. Fatsoenlijke inruilprijs vorige auto. Leuke manier van ophalen nieuwe auto.

Snelle en vakkundige reparatie

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO