Alles was perfect geregeld

Alles was perfect geregeld, van de inname van de auto tot en met het bericht dat hij weer klaar stond.

Betrouwbaar en degelijk

Goede ontvangst, afhandeling service/onderhoud en communicatie.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Erg goed

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Vriendelijke te woord gestaan, goed op de hoogte gehouden over het onderhoud en de auto was op tijd gereed. Jammer dat je inmiddels moet bijbetalen voor een leenfiets.

Super bedrijf

Medewerkers aan de balie zijn toppers

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

Uitmuntende behandeling

Wij zijn door de heer van Gils altijd warm en hartelijk ontvangen. Hij heeft ons HET klant gevoel gegeven, in tijden van hoop dat de auto er al spoedig zou zijn tot alle aandacht bij de aflevering.

***

mijn Audi had een foutmelding, uitgelezen bij audi roosendaal, 2 sensoren vervangen, kosten rond de *** euro, na 500 km weer foutmelding. Uitgelezen, weer *** euro voor moeten betalen, foutmelding in dezelfde groep, herstel weer rond de *** euro. Hoewel er op de factuur staat dat je garantie hebt op de reparatie, nee dus enkel als het vervangen onderdeel weer kapot gaat misschien. Er wordt ook geen enkele garantie gegeven dat het probleem opgelost zou zijn na het herstel. De vraag is zelfs of de reparatie uberhaupt het probleem heeft opgelost. Immers de foutmelding wordt gereset en kan pas weer terug komen na honderden kilometers, althans dat was zo voor de reparatie. daarbij komt dat zij het idiote monteurs tarief berekenen van *** euro excl BTW. Kroymans ferrari rekende in 2022 ***euro excl btw, audi belgie rekent *** euro excl btw. Voor mij ordinaire *** en bovendien ondeskundig personeel wat geen verstand heeft van motoren . Begrijp niet dat bij dat bedrijf nog iemand een auto koopt of in onderhoud heeft.

Prima service, goed ontvangen en geholpen l.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Ik had er meer van verwacht...........

Nadat er diagnose aan onze Crafter gesteld was en prijsopgave gedaan was. Zou er terug gebeld worden voor de bevestiging van de definitieve afspraak. Ik heb zelf 4 dagen lang iedere dag gebeld. De dame aan de telefoon heeft me gezegd, dat ze de persoon in kwestie ook een email zou sturen. Nadat deze heer nog steeds niet gereageerd had, zelf maar eens naar de dealer gereden. Meneer stond me te woord met een rode kop en wist niet waar hij moest kijken. Het ergste is nog, dat andere mensen namens van den Udenhout excuses kwamen maken............

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

Goede en nette service

We werden goed geholpen. Vragen werden netjes beantwoord. Er werd eerlijk en transparant naar mijn mening gepraat met elkaar. Goede en nette service.

Prima met wat verbeterpuntjes

We hebben een knappe elektrische kona gekocht Echter wat we niet wisten dat het fase 1 laden is i.p.v 3fase Ook de blue-link werk niet op deze uitvoering. Beetje jammer allemaal hierin had men ons toch beter in kunnen informeren. Ook had ik graag een onderhoudsrapport gezien bij aflevering. Wel het vertrouwen dat de de kilometerstand klopt ondanks dat deze niet middels nationale auto pas is te achterhalen i.v.m invoer auto uit duitsland. Al met al een prima auto gekocht tegen een nette prijs

super

allles volgens afspraak verholpen

Top bedrijf

Netjes geholpen

Vriendelijk met goed onderbouwde kennis van de voertuigen en mogelijkheden.

Contacten waren prettig. Ondanks dat zij het erg druk hadden namen zij de tijd. Afspraken werden nagekomen op 1x dat zij later waren met de afspraak klaar staan voor de auto's om in proef te rijden, wat snel hersteld werd. Duidelijk. Ook leuke details als een kaartje, een belletje en een verrassing was aardig.

Vriendelijk en klantgericht

Meedenkend en prima uitleg over de service

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Alles is verlopen volgens plan

Alles is volgens plan verlopen

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Vriendelijke medewerkers die je nog echt willen helpen.

Erg vriendelijke medewerkers die nog klaar staan voor hun klanten. Dat kan ik van het andere filiaal niet zeggen. TB Halsteren heeft er voor gezorgd dat wij toch een mooie/goede auto gekocht hebben. Dank je wel daarvoor. Zeker Ryan!

Zoals altijd, correcte en prettige behandeling !!

Heb mijn 2e Audi bij Audi Centrum Roosendaal aangeschaft, blijkt er iets met Electra mis te zijn, direct actie, afspraak gemaakt voor controle en /of reparatie en leen auto ter beschikking geregeld. SUPER!!!

Goede ervaring goede prijs

Veel keuze duidelijke info verkoper naar tevredenheid afgehandeld

Fijne snelle onderhandeling, meteen goed geholpen.

Ik ben meteen fijn ontvangen en geholpen in het Audi centrum Roosendaal. Aardige mensen die meteen naar je wensen luisteren en hun best doen. Zeker een aanrader om even binnen te lopen!

Prettige ontvangt en goede uitleg

Fijn

Heel goede service

Heel goede service, fijn personeel, goede communicatie

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Goed geholpen en zeer vriendelijk personeel.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Uitstekend, vriendelijke en deskundig geholpen

Zie hierboven

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Altijd goed geholpen bij onderhoud van mijn auto

2 auto's in onderhoud bij van Udenhout. Altijd goed een eerlijk advies bij reparaties. Prima service!

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO