• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Netjes geholpen, transparant en keurig afgelverd

Auto stond klaar voor een proefrit, daarna nog even op de brug mogen zetten en de historie in mogen zien. De aflevering ging ook soepel en de auto stond er perfect bij. Blij met onze aankoop.

Goed geholpen

Mijn auto is voor apk en een beurt bij Udenhout geweest. Hierover ben ik zeer tevreden

Schokkend

Review aankoop Audi Q4 Met deze review heb ik even gewacht om te voorkomen dat deze vanuit een al te emotionele impulsiviteit zou worden geschreven. Nu zo’n 7 maanden na dato, dan toch mijn ervaring met de Audi dealer Van den Udenhout in Eindhoven. Toen wij een elektrische auto wilden aanschaffen had mijn ernstig zieke vrouw een uitgesproken voorkeur voor de Q4 van haar favoriete automerk Audi. Door problemen van diverse aard bedroeg de levertijd zo’n anderhalf jaar. In een poging deze termijn wat te verkorten heb ik de oorspronkelijke bestelling geannuleerd en vervangen door de koop van een aanmerkelijk duurdere versie van de Q4, die wel geleverd kon worden. Helaas viel de aflevering van deze auto samen met de opname van mijn inmiddels terminaal zieke vrouw in het ziekenhuis, waar zij enkele dagen later zou overlijden. De afgeleverde Q4 was voor mij zo emotioneel beladen dat ik het niet aan kon om met deze auto te gaan rijden. Mijn zoon heeft toen wat gesprekken met Van den Udenhout gehad om te bekijken wat de mogelijkheden waren. Uiteindelijk bleek Van den Udenhout bereid de auto terug te nemen. Van de oorspronkelijk door mij betaalde € 67.500.- kon ik er €42.500.- terugkrijgen ofwel een afschrijving van € 25.000.( !!!) voor een auto waar nog geen meter mee was gereden. De een zal dit goed koopmanschap noemen, een ander lijkenpikkerij. Wat vindt U? Tijdens latere gesprekken bij andere autodealers viel steeds te horen dat men vond dat Van den Udenhout op z’n minst had moeten aanbieden om deze auto in consignatie te verkopen omdat zij er hoogstwaarschijnlijk in zouden slagen om de auto voor een reële prijs te verkopen. Ik hecht er bijzonder aan te vermelden dat Mart Wels, de verkoper in kwestie, geen enkele blaam treft. Hij zat zichtbaar in z’n maag met deze onverkwikkelijke kwestie. Misschien toch goed voor toekomstige Audi kopers om bij de keuze voor een dealer nog eens aan dit verhaal te denken. Eindhoven, 22 januari 2024 Peter Stolk

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.

Perfecte service

Service is perfect

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Alle contacten verliepen via whatsapp, telefoon en mail.

Prima.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? N.v.t.

Geweldig!

Het was super goed geregeld. Adviseur Tjeun is klantvriendelijk, denkt met de klant mee en heeft verstand van zaken.

Altijd vriendelijk en duidelijk aan de telefoon en aan de balie.

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (SEAT/ ŠKODA)

Je wordt super en fijn geholpen

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? N.v.t.

Goed.

Goed.

Klantvriendelijk en vlot geholpen

Van de overdracht werd iets leuks gemaakt en na ontvangst nog zoete post ontvangen.

Een zakelijke ontvangst en gesprek

Afspraak proefrit was niet direct bekend bij beide verkopers. Factuur op laatste betalingsdag ontvangen, terwijl rekening reeds was betaald. Verbeterpunt: Interne communicatie Verder een keurig verzorgde en prettige transactie met uw verkoper Ruben.

Gewoon wat je mag verwachten.

Goed, geen poeha, afspraken worden nagekomen en keurige mensen.

Goed geeholpen

Goed geholpen,

Goed geholpen en geadviseerd

Goed en correct behandeld en geadviseerd.

Prima service en zoeken naar de juiste oplossing.

De kleine beurt is prima uitgevoerd. Tijdens deze servicebeurt werd opgemerkt dat de ruitenwissers voor vernieuwd moesten worden. Dit bleek inderdaad correct te zijn want nu bleven strepen meer achter op de voorruit. Alleen is er tijden de montage iets mis gegaan waardoor ik bij van Udenhout in Eindhoven nog eens langs moest om een van de twee ruitenwissers te laten corrigeren zodat deze daarna ook weer prima functioneerde.

Persoonlijk en klantvriendelijk

Persoonlijk geïnteresseerd en vlotte regeling

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Prettig bedrijf om een auto te kopen.

Wij waren enthousiast over de Skoda Citigo ev die via de verkoopsite van TB werd aangeboden. Omdat het even bekijken van de auto wat ver weg was, hebben wij gebruik gemaakt van de 10 dagen optie. Het contact hierover met de verkoper was prima. No nonsense. Duidelijk in wat er wel/niet mogelijk was. Evenals over een mogelijke inruil. Nadat helder was wat er geleverd zou worden, was de koop ook met een uur geregeld. En de volgende dag kon de auto opgeleverd worden. Na ontvangst bij ons thuis bleek een optie niet op de wagen te zitten. Na melding kregen we gelijk de mogelijkheid om dit alsnog op de auto te laten monteren. En dit laatste had ik niet verwacht. Klasse. Dus al met al zijn wij tot nu toe uitermate tevreden.

Fijne garage

Plezierig personeel. Altijd behulpzaam. Zeer correct.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Ik hoop nu dat ik die fiets win

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

weinig kennis

er was weinig tot geen kennis over de elektrische auto die wij gekocht hebben

Zeer vriendelijk en kundig personeel

Vanaf moment van het maken van een afspraak tot het ophalen van de auto was helemaal top

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Hartstikke blij met de service

Goed op de hoogte gehouden van alles, optimale service en vriendelijkheid top!

Uitstekende service

Van a tot z weer perfect gehoplen. Dit keer een nieuwe fabia innde groeilease gedaan.. Glenn heeft ons super geholpen en bijgestaan in het proces. Er werd snel gereageerd op vragen en altijd meegedacht. Service prima , uitleg prima alles gewoon zeer goed. Wij zijn helemaal tevreden met onze nieuwe fabia

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Veel aandacht en tijd voor alles

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO