Wat je mag verwachten als je een auto koopt, maar zeker ook niet meer dan dat.

Een auto kopen is voor veel mensen een grote uitgave. Het kopen van mijn auto bij TB voelde alsof je een halfje bruin bij de bakker koopt. De sfeer in de winkel is zakelijk en ietwat kil.

Goede voorlichting

Door de heer Boogers ben ik leuk ontvangen kopje koffie en prima uitleg gebruik van de auto

Een top bedrijf heb me auto daar met veel plezier gekocht.

Ik werd er heel goed geholpen met veel plezier rij ik nu een mooie Audi a3 bedankt mannen!!!!

Leuke mensen vriendelijk goed in de communicatie

Goed geholpen

Ik vond t onnodig service check omdat ik zo weinig km had gereden tussen de eerdere beurt en dit. Maar goede uitleg waarom belangrijk en iets korting gekregen. Netjes kunnen wachten erop en alles op tijd

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veghel

Fijne gemoedelijke werkplaats

Mensen denken mee in het belang van de klant. Kreeg met het ophalen van de auto nog een compliment van de monteur die naar huis ging dat ik een mooie auto heb.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veghel

zie toelichting hieronder

mijn ervaring is tot nu toe zonder meer goed. Echter beperkt die zich tot nu toe alleen tot aflevering van een leaseauto en inkoop van mijn auto.

• Service N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

Perfecte service !

Uitstekend geadviseerd en geholpen tijdens het aankoop traject door Ruben Tienhoven.

Fijne ervaring

Heel vriendelijk personeel en ook als daarna nog vragen hebt staan ze gewoon voor je klaar. Bij het ophalen van de auto hebben ze netjes de tijd genomen. Een heel fijn bedrijf om een occasion te kopen zeker een aanrader.

Perfecte hulp van Ryan

Ik zou iedereen TB Halsteren adviseren, met name ook de verkoper (Ryan). Hij nam de tijd om te luisteren naar onze wensen en zijn uiterst tevreden met onze nieuwe familieauto!

Vriendelijk, deskundig en recht voor zijn raap

Luuk is een erg vriendelijke verkoper die je alles over een auto en zijn opties kan vertellen. Hij weet er enorm veel van af en is daarbij erg goed in het geven van advies bij het maken van keuzes. Ook waardeer ik dat hij eerlijk is over deze keuzes; bij het leasen van een auto is er vaak een vast mobiliteitsbudget, Luuk denkt mee welke opties je wellicht beter wel of niet kunt kiezen om het meeste uit je auto te halen voor het budget dat je hebt. Al met al topservice, bedankt Luuk!

Een prettige samenwerking

Nadat de auto total los was verklaard, is dhr. Glenn van Dooren voor de tweede een topper geweest met het uitvragen van/zoeken naar een vervanger. Dit is perfect geregeld voor mij. Klant gericht/klantvriendelijk en servicegericht.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Een 10 plus met een gouden randje

Goed vakkundig bedrijf, met leuk, gezellig en zeer vakkundig personeel dat meedenkt met de klant.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Van het begin tot het eind uitstekend geholpen

goede service

denken mee service gericht vriendelijk personeel

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Prima gecommuniceerd over noodzakelijke reparaties en deze goed uitgevoerd

Steeds makkelijk contact over wat er gedaan moest worden. En voerden dat ook uit hoewel niet vooraf gepland

Prettig geholpen

Ryan heeft ons zeer goed geholpen. De werkplaats had meer werkzaamheden mogen uitvoeren nav afl. check. Zelf bekleding hersteld bestiurderszijde bij rem en gaspedaal. Kunstof afwerking vervangen omdat er schroefgaten in zaten na het verwijderen van brandblusser. Stuk kunstof bij voorraam goed gemonteerd. Hiervoor extra kosten gemaakt. Zou niet nodig hoeven te zijn. Verder goed verlopen en wij zijn met de auto zeer tevreden.

Er blij met de geleverde service

Volgens afspraak heeft mijn auto een APK gekregen terwijl ik wacht met een lekkere cappuccino. Het had eigenlijk wel iets langer mogen duren dan had ik nog een lekker ontbijtje erbij gekregen. Prima service.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Goede en vriendelijke service en aflevering

Bij mijn aankoop zeer netjes en professioneel te woord gestaan door Dennis. Ook de aflevering was prima. Enkel was de auto niet geheel volgens afspraak geladen. Maar geen probleem verder. Het technische mankement werd snel en goed opgelost.

Super strak geregeld

Prima service en àlles efficiënt geregeld.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Goede communicatie en snelle vriendelijke afhandeling

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Prima geholpen

Enthousiaste verkoper (Bram) alles liep Goed en vlot Bij het maken van de afspraak voor proefrit ook netjes vooraf gebeld

Wij hebben naar alle tevredenheid onze id4 gekocht

De verkoper heeft alle moeite genomen om ons te helpen aan een id4 met alle opties die wij heel graag wilden hebben. Het heeft even geduurd maar het is m gelukt. Inmiddels rijden we er nu 2 weken in en zijn heel tevreden. Ook alle afhandelen zijn alle tevredenheid heel prettig verlopen. Hartelijk dank.

Moeilijk te bereiken per telefoon

Voor het maken van een proefrit eerst via de chat contact gehad, dit was na sluitingstijd van de vestiging. Daar is toen toegezegd dat men contact zou opnemen voor een proefrit, na de volgende dag om 12:00 nog niks gehoord te hebben gaan bellen.... 3x verbroken in de wachtrij.

Goede begeleiding

Ik ben zeer tevreden, wat grotendeels te maken heeft met de verkoper Joep. Hij was eerlijk en realistisch, wist hij iets niet zocht hij het netjes uit. Ben blij dat ik bij hem aan tafel zat

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO