uitstekend en volgens afspraak

prima service

Tevreden

Tevreden over verleende service en klantvriendelijkheid.

Betrouwbaar en goed

Voorafgaand aan de onderhoudsbeurt geïnformeerd betreffende de werkzaamheden die benodigd zijn en wat de kosten zouden moeten worden. Werkzaamheden worden volgens opgave gedaan.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

Auto niet geüpdatet en KM-stand klopt niet

In de ondertekende overeenkomst staat een km-stand van 25.629 de km-stand bij het ophalen van de auto was 27.584. De auto was niet geüpdatet. Voor het ophalen van de auto heb ik gevraagd of de update uitgevoerd kon worden, maar een slechte wifi verbinding in het TB Occasion Center en het ontbreken van een USB-stick waren volgens de dealer voldoende reden op de update net uit te voeren. Volgende week heb ik een afspraak bij een dealer in de buurt om de update uit te voeren. De kosten vallen gelukkig mee (€ 50,-), maar ik vind het niet bepaald servicegericht.

Super !

Super informatie over de wagen ! Jesse was ontzettend vriendelijk , gaf duidelijk aan wat mogelijk was en de opties waren. Alles snel geregeld en auto perfect afgeleverd ❤️

Correct, vriendelijk, duidelijk, zakelijk

Op correcte, vriendelijke en zakelijke wijze verduidelijkt wat kan en niet kan. Enkele dingetjes tav auto heel netjes opgelost. Netjes afgeleverd. Super tevreden met auto.

geweldig

rustige verkoper een hele grote pluim

Zeer tevreden door fijne en snelle service

Snel en goed geholpen

Super service!

Kapotte accu. Even langs de express service en onder het genot van een kopje koffie en een verse croissant weer snel op weg. Top service!

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Ik ben prettig en professioneel geholpen

Snel, vriendelijk en professioneel

Goed geregeld

Onderdeel onder garantie vervangen

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Tot in de puntjes verzorgt

Afspraken geheel nagekomen, duidelijke communicatie. Prima service.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Tijdens het aankoopproces, terwijl we in het buitenland verbleven, en ik zijnde digibeet, zijn we door de heer van Doren heel goed begeleid

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Perfecte persoonlijke klantbenadering

Prima voorgelicht over de aanschaf van een nieuwe auto. Kundig, professioneel en super klantvriendelijk. Ook na aflevering regelmatig nabellen. Zeer goede empathie.

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

uitstekend geholpen

keurig en netjes geholpen bij aanschaf andere auto

Prima geholpen door ervaren medewerkers

Elke keer weer prima service in een mooie ambiance.

Top service

A tot z goed gegaan

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Super vriendelijke en goed ontvangen.

Super goed ontvangen in de mooie VW garage in Halsteren en een leuke proefrit gehad, maar helaas niet de uitvoering die we zochten. We zijn daar samen met een medewerker op zoek gegaan naar de juiste uitvoering en kwamen al snel terecht in de VW garage te Roosendaal. Daar zijn we vriendelijk ontvangen door Tjeu die ons de auto heeft laten zien waar wij naar op zoek waren. En dan ook nog met de juiste opties erop. Skoda karoq sportline 2023

Een heerlijke reisauto

De VW ID.7 Tourer Pro is een heerlijke, ruime auto om in te rijden.

Als altijd uitstekend

Prima & professioneel

Afspraak snel gemaakt; correcte opvolging, keurig inruilbedrag en keurige aflevering van de gekochte wagen.

Weer keurig de APK doorlopen.

Makkelijke online planning van de afspraak, keurig ontvangen bij het bezoek aan de garage, vervangende electrische fiets en na afloop weer goede uitleg van hetgeen is verricht aan de auto.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

Alles volgens afspraak verlopen.

Alles is volgens afspraak geregeld. En ik werd tussentijds op de hoogte gebracht van aanvullende werkzaamheden.

Doen wat ze afspreken!

Kwam voor onderhoudsbeurt en er werden gebreken vast gesteld die eigenlijk nog niet aanwezig mochten zijn. De werkplaats nam contact met me op en heeft het met coulance en garantie hersteld en de onderhoudsbeurt verder volgens afspraak uitgevoerd en omdat het langer ging duren ivm onderdelen een vervangauto gratis beschikbaar gesteld.

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (SEAT/ ŠKODA)

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO