professioneel bedrijf

zeer vriendelijke, deskundige medewerkers, Top

• Klantvriendelijkheid

Prima, niets meer aan doen!

Uitstekende service. Voor de marketingliefhebbers: de klantreis was uitstekend! Was bekend met de auto, heb hem nog eens bekeken. Accessoires doorgenomen (en 2 afgenomen). Keurig geïnformeerd over de voortgang, afleveren was ook sneller dan verwacht. Al met al prima. Alles in 1 x goed.

Snelle service.

Snelle service. Zowel bij het afgeven van de auto en het meekrijgen van de huurauto, als de duur van de werkzaamheden.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Goede service fijn bedrijf

Prettig en goed, duidelijke voorwaarde en prijs

Prettig en prima bedrijf

Een sfeer volle ontvangst en de prima uitleg bij de ontvangst geeft een vertrouwelijk gevoel. Uitstekende service .

• Klantvriendelijkheid

Veel fouten, en zeer beroerde communicatie

Betalingsfactuur is zeer slordig, er staat geen rekeningnummer op en ook de meldcode van de auto staat er niet op vermeld. Ik moest er zelf via de verzekeraar achter komen dat de auto geïmporteerd was. meerdere malen contact gehad met Van den Udenhout (oa om meldcode op te vragen) en niemand die mij dit verteld heeft. Ik ben de moeilijkste niet en heb de deal door laten gaan. Bij het ophalen van de auto was afgesproken dat de auto schoon zou zijn en de auto zou afgeleverd worden met een volle tank. De auto was van binnen niet schoon gemaakt en de tank was bijna leeg. Afgesproken de auto zelf vol te tanken en de bon op te sturen. Dit heb ik de zelfde dag nog gedaan maar 2 weken na dato is de bon nog steeds niet betaald en de communicatie is dramatisch Prutsers zijn het.

klant is koning

ben goed gehopen,er wordt tijd vrijgemaakt om je optimaal te helpen met keuze en opties voor auto

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf toppie

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en gastvrije medewerkers.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed advies en behulpzaam. Staan altijd voor je klaar en denken met je mee.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kwam op vrijdag middag met een storing aan de auto, auto werd uit voorzorg daar gehouden, er bleken nog veel meer storingen aanwezig. Er werd gelijk een oplossing gemaakt zodat ik mobiel bleef

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Open en transparant. Meedenkend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aardige verkopers die goed meedenken. Goede en snelle service. Ik ben tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe leaseauto geholpen door Glenn van Dooren door wiens hulp ik snel een keuze heb kunnen maken en ook nog snel in de nieuwe wagen kon rijden.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne garage, klant vriendelijk, mooi nieuw pand

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf duidelijke planning en afspraak / goede info over voortgang bij de servicebeurt en enkele kleine extra reparaties

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prachige nieuwe Audi showroom met veel digitale gadgets. Super koffie en goede, enthousiaste verkoper

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto gebracht voor onderhoud, van tevoren alles netjes besproken en een kostenindicatie ontvangen. Voicemail ingesproken met instructies hoe het nieuwe pand werkt en waar ik dus het snelst geholpen ben. Auto was exact op het afgesproken tijdstip klaar. Prima service.

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO