Voor aanschaf nieuwe auto, had men alle begrip en tijd voor deskundige uitleg. Persoonlijke wensen werden goed uitgevraagd en besproken. 1 of 2 proefritten werd niet moeilijk over gedaan. In de werkplaats gevraagd aan technisch personeel, naar ervaringen naar mijn keuze voor de eventueel te bestellen auto, werd zelfs daar goed en vakkundig uitgelegd. Kortom, auto is gekocht.
seat ibiza netjes afgeleverd door nick.
Mijn auto was ook nog gewassen daar was ik blij mee .
Werd goed en persoonlijk geholpen
Dennis liet ons proefritten maken, gaf helder uitleg en gaf ons ruim de tijd zonder opdringen of nabellen om een goede beslissing te maken want het is geen kleine aankoop. Ook de opties koop of lease werden goed doorgenomen.
Goed geholpen door Ard.
Heb een tweetal ervaringen nu bij van Udenhout de eerste was een APK plus grote beurt van een up toen ik hierover contact had zou dit me 200 euro kosten afspraak gemaakt en auto gebracht hij t ophalen was de rekening bijna 350 want er moesten bougies en filter gedaan worden ( blijkbaar zit er bij er grote beurt geen van deze onderdelen :-( Laats mijn t roc voor de derde keer naar hun gebracht ivm met slechte dab + radio valt uit of schakelt constant terug naar fm mijn vorige vw golf werkte dit system perfect. Nu werd ik opgebeld dat ze dit allemaal hebben dus doen ze er niks aan en is dus geen product fout mijn opmerking als bij alle auto's de wielen afbreken doen jullie er niks aan omdat ze dit allemaal doen werd genegeerd. Of ik wel de analyse kosten wilde betalen anders mocht de auto niet mee naar huis. Ik lease deze auto via private lease dus na contact met hun mocht ik de auto ophalen ben nu met hun in gesprek ivm dat de auto niet aan mijn verwachting voldoet met andere ik erger me kapot aan die radio.
Wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent. Bedankt in ieder geval dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen. Kunt u uw contactgegevens (inclusief kenteken) mailen naar [email protected]? Dan nemen wij, indien gewenst, contact met u op.
Kon op korte termijn terecht voor onderhoud. Beurt goed uitgevoerd en auto zelfs gewassen! Leenauto was keurig en mijn eigen auto stond tijdig weer klaar. De aangegeven punten die van belang waren voor me, zijn goed opgepakt
Zeer goed ervaren.
De kwaliteit van het werk aan de auto kan ik niet beoordelen en veronderstel ik aanwezig. De ontvangst was gastvrij met flexibiliteit voor de vervangende auto op het laatste moment en zelfs een schone auto terug.
zoals altijd weer prima geholpen
Uitstekend geholpen door Pierre van Engelen.
Prettige onderhoud en goed geholpen
Vriendelijke medewerkers Klantgerichtheid staat voorop kwaliteit van werkzaamheden is top Nooit iets op aan te merken, ga zo door zou ik zeggen!
Ruitenwissers snel vernieuwd,vriendelijk personeel
- correct - accuraat - vlot - vriendelijk - afspraken strak nakomen - altijd 1 stapje meer dan gevraagd
Een pluspunt is de zogenaamde gastvrouw die je vriendelijk vraagt of je een verkoper nodig hebt! Ben zeer tevreden over de verkoper die mij geholpen heeft, eigenlijk een voorbeeld voor vele andere vw dealers , ik rijd nl al zo’n 30 jaar vw.
Zie sterren
Samen met Joost Brands heb ik mijn Audi A1 in ontvangst mogen nemen. Wat een geweldige ervaring was dat! Ik ben uiterst tevreden!
Netjes geholpen met alles heb veel wat vragen ook tussendoor gehad via de mail altijd gelijk netjes antwoord gekregen en ze zijn meedenkend!
Duidelijke communicatie en heldere rekening. Binnen de vooraf gestelde tijd afgeleverd.
Of het nu over een kleinigheid of een afwijkende zaak gaat, mijn ervaring is dat er altijd (indien van toepassing) wordt meegedacht/gezocht (Arie) naar een voor beide partijen acceptabele oplossing….
e-tron voor terugroep actie voor software update gebracht. Was erg benieuwd wat er precies aan de hand was en wat er beter/nieuw aan de software is. Hierover was geen specifieke informatie bekend bij ontvangst. Goed om voor personeel deze informatie beschikbaar te stellen - of het ter plekke op te laten zoeken (heb ik zelf via google gevonden. Ben ook blij met 40km extra range en verbeterd rijgedrag met aandrijving op achterwielen als verkeer dat toelaat!!)
Ik ben zeer gastvrij ontvangen en perfect geholpen.
Ik ben naar verwachting geholpen, niet op aan te merken.
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO