Alles is heel prettig verlopen

Ontvangst goed uitleg goed ook telefonisch goed te bereiken. Alle vragen goed beantwoord

• Klantvriendelijkheid

Vriendelijk behandeld door alle medewerkers

Wat wil je nog meer, je auto thuis opgehaald worden voor onderhoud en zou ook weer thuis gebracht worden waren het niet dat ik eerder thuis van mijn werk was om hem zelf te ruilen met de huurauto. Monteur van VDU woont vlakbij mij en vindt het geen probleem om mijn auto op te halen en terug te brengen voor onderhoud, des hij ook bij Nieuwkoop toen ik daar klant was met mijn Skoda's. Goede en vriendelijke uitleg gehad over gepleegde onderhoud en recall actie voor de accu van mijn Golf GTE. Dus al met al een goede kennismaking met VDU. Ik mag nog een jaar met de GTE rijden en verwacht nog 2 of 3 keer voor onderhoud terug te komen (rijd 45k p/j) en dat hoeft geen straf te worden en na dad jaar toch een andere auto nodig en als het mij bevalt zou dat dan zo maar een een VW van VDU kunnen zijn.

Ontspanning en ontzorging

Prima service.

Vriendelijk en behulpzaampersoneel. Nette informatie verstrekking

netjes en correct

top

Niets aan te merken!

Keurig te woord gedaan, snel geholpen en alles naar wens!

• Klantvriendelijkheid

Altijd vriendelijk en een oplossing

OK

apk onderhoudsbeurt prima gedaan - alleen wat onnodige rondslomp om het onderhoudsboekje ingevuld te krijgen

Geweldige service en kwaliteit

Netjes geholpen

Netjes geholpen.

Moeilijk probleem goed opgelost

Achterklep wilde niet meer op de moter sluiten. Monteurs zijn lang bezig geweest, maar uiteindelijk probleem prima opgelost.

ervaren, rustige begeleiders

Men nam alle tijd om uitleg te geven over de nieuwe auto. Afspraken werden nagekomen. Goede service

Een goede service ontvangen

Een goede service ontvangen.

Goede service!

Zijn zeer tevreden.

Geweldig bedrijf

Goede service, niet opdringerig en meedenken met wat voor auto je eigenlijk nodig hebt.

• Klantvriendelijkheid

Afspraak op tijd, zonder wachttijd!

Vriendelijke ontvangst, adequaat personeel!

klantvriendelijke, kwaliteitsbewuste autodealer

Sinds 1987 kom ik al bij deze autodealer. Mijn vertrouwen is groot!

Fijne ervaring

Online inchecken erg handig. Ik ben netjes geholpen en via Whatsapp werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang. Ik had aangegeven een rammeltje te horen in het dashboard en daarom was er iemand van de werkplaats een stukje meegereden. Er wordt dus ook goed naar de opmerkingen/bijzonderheden gekeken bij het maken van een afspraak.

alles netjes geregeld

alles netjes geregeld

Vriendelijk duidelijk en keurig

Zoals altijd zeer goed ontvangen ,gemoedelijk zonder poespas duidelijk en zeer klantvriendelijk !👌🏼

• Klantvriendelijkheid

Nette service. Wel vreemd dat je moet vragen om de firmware van het entertainment systeem te updaten. Je zou verwachten dat het altijd actueel up to date gemaakt Wordt Bij een dealer service onderhoud.

Uitstekende service

Ik ben uitstekend geholpen aan een nieuwe auto. Vanaf de eerste keer dat ik binnen kwam heeft Ethem mij goed geholpen, hij heeft mij bijvoorbeeld alles uitgelegd wat en waarom dat voordeliger is etc. Dus daarom de keuze 5 sterren.

uitstekend geholpen.

goed advies nette afhandeling nieuwe auto.

uitstekend gedaan

goed geholpen

Top!

Gewoon een lekker ontbijtje aangeboden gekregen omdat ik de auto voor 8:00 kwam brengen. Dat is toch mooi?

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO