Komen afspraken na
Vriendelijke medewerkers, duidelijke informatie over te maken kosten, bij extra's wordt eerst gevraagd om goedkeuring. En bespreekbaar dat een extra post later uitgevoerd wordt en na hoeveel kilometers maximaal.
Koen Groenenveld heeft ons uitstekend geholpen.
Ik werd vriendelijk ontvangen en kon op transparant manier snel tot een deal komen. Volgens mij was het een win/win situatie
Er werd goed met mij gekeken naar de mogelijkheden. Ook had ik tussendoor contact gehad met de verkoper.
Ik ben geweldig geholpen door Koen Groeneveld.
Vanaf het moment dat je binnenkomt voel je je al welkom, iedereen is heel vriendelijk en de service is perfect !
Wel moeten ze een nieuwe auto controleren op gebreken, die zijn wel opgelost in de eerste drie weken na aankoop , ik zou het graag van te voren op gelost hebben hoef ik geen twee keer terug
De levering van de auto was top! Duidelijke uitleg, veel persoonlijke aandacht en kleine dingen die laten zien dat je geen nummertje bent.
correct in alle opzichten
Prima dealer met vriendelijk personeel hier sta je als klant op 1
Senior verkoper met veel kennis en verkoop ervaring → Juiste man op de juiste plaats
Vriendelijke behandeling. Alles werd volgens afspraak afgehandeld.
snelle reactie en niks was teveel.!! alles tot in de puntjes verzorgt. super blij met de nieuwe auto!
Mijn ervaringen met vandenUdenhout Veghel zijn meer dan goed. Onder de indruk van alle extra moeite die er voor mij persoonlijk is gedaan (zelfs voordat ik ooit op deze vestiging was geweest) en nóg wordt gedaan, écht top. Ben normaal niet van de aanbevelingen, maar de behulpzaamheid hier verdient gewoon alle lof.
Ondanks een vertraging in de aflevering is de verkoop goed verlopen.
Prima verzorgd.
Goede klantgerichtheid, vriendelijk. Deskundig en vriendelijk personeel . De reparaties zijn prima
Goed geholpen door Paul top kerel!
Wij hebben goede ervaringen met v d Udenhout, al vanaf 1989.
Altijd netjes geholpen
Alles top geregeld van begin tot eind was niets teveel. Duidelijke heldere uitleg en Dennis was geduldig zodat wij een wel overwogen keuze konden maken.
Goed geïnformeerd en goede communicatie tijdens de bestelling. Tijdens oplevering ruim de tijd om era uit te leggen
Ik ben zeer tevreden over het fijne laagdrempelige contact met de verkopers. Vragen werden snel beantwoord en er werd meegedacht in oplossingen en mogelijkheden. Voor de overdracht van de auto werd ruim de tijd genomen. Top!
Betrokken, enthousiast, kennis van zaken en uitstekende service.
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO