Duidelijke uitleg, medewerker neemt voldoende tijd, vriendelijk geholpen
Mijn auto voor een servicebeurt gebracht. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en de vervangende auto stond klaar. In de middag kreeg ik een sms dat de auto klaar stond. Duidelijke uitleg wat er was gedaan aan de auto toen ik hem kwam halen.
Ze staan direct voor je klaar. Moet je wachten dan proberen ze je zoveel mogelijk naar de zin te maken. Niets is ze te veel.
Het was geweldig, Mijn auto nam contact op met de garage en een half uur later werd ik al gebeld om een afspraak te maken. Eenmaal op lokatie nemen ze een rapport op over eventuele klachten van de auto en later op de dag netjes een appje dat de auto de garage heeft verlaten en opgehaald kan worden. Nou heb ik een lease auto ,maar ik meen dat ze dat ook voor gewone klanten doen. Aardige mensen , heel hulpvaardig.
Vriendelijk, behulpzaam en alles conform afspraak.
Goed en snel geholpen
Professionele en hoge kwaliteit
afspraak is afspraak
Mooie vestiging met behulpzaam en deskundig personeel en zeer klantvriendelijk
Ik had om 11 uur een afspraak gemaakt de dag ervoor voor een vw polo te kijken en kopen krijg ik 1uur van tevoren telefoon dat die auto een keer gekocht is aan een andere vestiging belachelijk vind dat niet klant vriendelijk
Beste heer Swanenberg, wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over onze service. Bedankt in ieder geval dat u hier melding van heeft gemaakt. Kunt u uw contactgegevens (inclusief kenteken) mailen naar [email protected]? Dan nemen wij graag contact met u op om tot een gewenste oplossing te komen.
Als mijn auto's naar de garage gaan en er niet meer wordt uitgevoerd dan wat ik vooraf had verzocht, doen de auto en de garage datgene wat ik van ze verwacht. Dan kan ik alleen maar tevreden zijn.
Goede service, fijne ontvangst bij een servicebeurt. Ook fijn dat er een mooie horecagelegenheid bij is waar je op het gemak kan wachten tot je auto klaar is onder het genot van een goede bak koffie en iets lekkers te eten.
Ruim vantevoren afspraak gemaakt. Ik zou een leenfiets krijgen maar die was er even niet. Toen een gratis elektrische fiets meegekregen. Niet zo gemakkelijk om deze via de app en alles mee te nemen, maar met een geduldige vriendelijke Marco is het gelukt...
goede en deskundige begeleiding
Deskundig advies bij aankoop en daarna zeer goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces en bijzonder klantvriendelijk geholpen tijdens de aflevering van de auto.
De service bij de vestiging in Eindhoven is uitstekend. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het onderhoud is goed inclusief de toelichting op elk onderhoud is uitgevoerd en waarom dit is gedaan. Ook het contact en overleg over additioneel onderhoud dat gewenst is en dat wordt geconstateerd gedurende de reguliere service is goed.
Hele fijne en deskundige ervaring met John die werkzaamheden is bij deze Volkswagen dealer.
afspraken worden niet na gekomen. en vervolgens gelogen door de des betreffende verkoper. Gisteren ben ik binnen geweest voor een occasion. hier is alles voor op papier gezet en afgesproken dat ik vandaag terug zou komen. Nu snap ik dat reserveren geen mogelijkheid is in de huidige setting, dus hadden we afgesproken dat ik gebeld zou worden op het moment er iemand anders voor was. vervolgens bel ik van morgen op om een tijd af te spreken en krijg ik te horen dat de auto al verkocht is? ik vraag hoe dit komt en er wordt gezegd dat de auto door een andere collega verkocht is. Helaas was de beste man er niet van op de hoogte dat ik via via weet dat hij hem verkocht heeft. eenmaal aangekomen in de showroom wordt er tegen mij gezegd dat hij het ook zo vervelend vindt maar mij graag aan een andere auto helpt. waarop ik zeg "Ik weet toevallig meer dan jij denkt" daarop komt dan uiteraard ook een schrik reactie. vervolgens veranderd het verhaal 3 keer, gaat het van een ander filiaal naar een andere collega naar uiteindelijk de ja ik heb je gewoon niet gebeld en deze auto verkocht "sorry". en dat breed glimlachend. vervolgens zegt mijn vader welke erbij was dat zijn nieuwe auto hier ook niet door laat gaan en op dat moment was alles mogelijk. van extra korting tot service en opties. dit is uiteraard te laat. Nooit van den Udenhout meer voor mij
Beste Martijn, wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over onze service in vestiging Den Bosch. Bedankt in ieder geval dat u hier melding van heeft gemaakt. Kunt u uw contactgegevens (inclusief kenteken) mailen naar [email protected]? Dan nemen wij graag contact met u op om tot een gewenste oplossing te komen.
Ik ben goed geholpen met de aankoop van mijn nieuwe Audi.
Vriendelijk en deskundig geholpen.
Prpmpt en adequaat!
Fantastisch dat er na 22 jaar nog een terugroepactie is
Zeer professioneel en correct.
je voelt je gewaardeerd als klant. alles conform afspraak.
Ervaren als oprecht vriendelijk en eerlijk behandeling
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO