1,5 jaar geleden VW Polo 6R uit 2012 gekocht in Son, ik ben tweede eigenaar en is delaer onderhouden. Ik ben voor servicebeurt in eindhoven geweest, super snel teruggebeld over de kosten, duidelijke info gekregen. kosten vielen me ook reuze mee blijf voor mijn onderhoud naar de dealer gaan, extra service is de mobiliteitsgarantie. dus reden genoeg om onbezorgd te blijven rijden.
op een vrijdag juli een bliksembezoek gebracht aan Van den Udenhout bedrijfswagens in Den Bosch. op een zeer prettige wijze binnen een uur een nieuwe VW Crafter bedrijfswagen aangeschaft. Crafter is eind Juli geheel volgens afspraak afgeleverd. de snelheid van leveren en het goede contact met de verkoper zijn ons goed bevallen.
goede servive
Heel tevreden met de ervaring bij van Udenhout. Ruime gelegenheid gekregen voor een proefrit, scherpe lease aanbieding gehad met prima voorwaarden. Duidelijke uitleg gekregen en altijd snel antwoord gekregen op vragen.
- Meermaals aangegeven dat het een bedrijfsaankoop was, factuur eerst toch op prive gezet, meerdere keren gevraagd dit aan te passen. - zelf moeten vragen naar mogelijkheden van een autoverzekering via Skoda, uiteindelijk werd ook deze op privé gezet. - omdat financial lease via Skoda niet mogelijk bleek werd naar een externe partij gekeken. Er werd een aanbod gedaan zonder goed te informeren over de randvoorwaarden en risico's. Verkoper gaf uiteindelijk aan deze partij ook niet te vertrouwen. Geeft mij het idee dat het alleen draait om auto's te verkopen. - Geen goede overdracht naar collega's bij aflevering ivm vakantie. Wisten niet dat er een openstaande vraag stond aan Skoda mbt extra accessoires. - Aflevering was haastklus en niet voorbereid poetsmiddel nog op de velgen, fietsendrager stond niet klaar en uiteindelijk verkeerde meegegeven.
Beste Wouter, Wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over onze service in vestiging SEAT/SKODA Den Bosch. Bedankt in ieder geval dat u hier melding van heeft gemaakt. Kunt u uw contactgegevens (inclusief kenteken) mailen naar [email protected]? Dan nemen wij graag contact met u op om tot een gewenste oplossing te komen.
Voor de vakantie had onze Up een lekke band die niet gerepareerd kon worden door de service dienst. We kregen van de service monteur een reservewiel om nog even te kunnen rijden. Contact opgenomen met de dealer in Helmond en die hebben tijdens onze vakantie alvast een nieuwe band besteld welke er na onze vakantie gemonteerd klaar stond. Wielen gewisseld en wij weer blij.
Good service and friendly way of communication
Vriendelijke medewerkers, goede bereikbaarheid
Ondanks de enorme vakantiedrukte kon ik snel worden geholpen en is mijn auto weer rijklaar gemaakt. Dank daarvoor.
Nick heeft mij zeer goed geholpen ondanks alle beperkingen met afstand dat het niet gemakkelijker maakt de werking van de features van de auto uit te leggen.
Ik stond met pech belde van udenhout en ze kwamen me helpen. Hierop volgde een reparatie werd goed op de hoogte gehouden en ze waste daarna ook nog mijn auto.
Reparatie was 100% naar verwachting en vriendelijk personeel! Gewoon top.
Bijzonder prettig contact tijdens proces van keuze tot levering. Zeer klantgericht. Goed bereikbaar en snelle en goede reactie in geval van vragen. Levering zelf ervaren als ‘een feestje’. Leuk gesprek, aardigheidje voor mijn dochter die erbij was. Zeer goed gedaan!
Er werd goed meegedacht met onze behoeftes. Ook na de bestelling werden we goed op de hoogte gehouden van de voorgang en de status van de aflevering.
Vlotte en vriendelijke afhandeling aan de receptie, meedenken, goede service dag later. Prima.
Geweldig geholpen met mijn nieuwe auto
Goede service en meedenkend
Top service, flexibiliteit, oplossingsgerichtheid, snelheid
Ik ben goed geholpen bij van den Udenhout, met het samenstellen van de auto hebben ze meegedacht met de wensen ondanks dat het een lease-auto is.
VW bied een goede service, van te voren wordt duidelijk aangegeven welke onderdelen er vervangen moeten gaan worden en er wordt tevens van te voren een overzichtelijke offerte opgemaakt wat de kosten gaan worden zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.
De service die ik kreeg was uitstekend! Daarnaast werd ik snel geholpen.
Al jaren klant bij van den Udenhout, altijd tevreden. Vriendelijke deskundige medewerkers, goede communicatie en prima service.
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO