Vanaf het moment dat ik mijn wensen voor een private lease auto aangaf tot het moment van levering van de auto is alles keurig, netjes en snel geregeld
Ik heb ooit bij van den Udenhout gewerkt. De manier waarop hier de klant centraal staat ( veel bedrijven roepen dat, niet iedereen meent het ook) maakt dat ik 9 jaar later nog steeds klant ben. Ik woon in Houten bij Utrecht dus echt heel handig is het niet, ik heb het er echter graag voor over.
Complimenten voor Albert Janssen!! Een tevreden klant
Zeer correct en professioneel. Alles naar zeer grote tevredenheid opgelost ondanks de lastige Corona periode van leveringen van nieuwe auto’s.
Het onderhoud en de bandenwissel zijn snel en keurig verlopen. Ook is de auto nog netjes gewassen. Ondertussen binnen gewacht & gewerkt op mijn laptop. Met de koffie, WiFi en croissants was het perfect.
Klantvriendelijk, klantgericht, oplossingsgericht en helder communiceren.
Hebt onderhoud van mij auto laten uitvoeren. Allereerst klantvriendelijkheid bij aankomst en ontvangst.Goede communicatie en kwaliteits beheersing en top service in goed overleg. Het is zeker een topper voor mij.
Deskundigheid Vriendelijkheid Gastvrijheid Service
uitgevoerd wat was afgesproken, uitstekend gecommuniceerd door service medewerker
Ik ben goed geholpen door Dennis Schulte, prettig persoonlijk contact, goed ingelicht en een fantastische afhandeling.
Van aanname tot afgifte een zeer goede ervaring gehad. Je blijft van alles op de hoogte tijdens het proces.
Levering auto liep prima. Een fout in de fabriek (1.5 motor ipv 1.1) is terecht niet voor onze rekening gekomen. Bejegening door verkoper en receptioniste (gastvrouw) was uitstekend. Uitleg van dashboard etc. verliep rustig en duidenlijk. Openheid naar ons t.a.v. mogelijk nog vragen die we zouden kunnen gaan krijgen.
Prima service, deskundigheid en vertrouwen. Vandaar dat ik vanuit Tilburg nog steeds mijn zaken in Eindhoven doe.
Super ervaring met van Udenhout, netjes en correct afgehandeld. Heb meteen mijn vrienden geïnformeerd en ook zij gaan hier nu een gesprek aan over een nieuwe auto! in een woord : Geweldig
Ben goed geholpen maar ik ben van mening dat jullie (VW) prijzen toch wat aan de hoge kant zijn inmiddels.
Ik vraag naar een "nieuwe ID3" uit 2020. Er wordt wat gebeld en ik naar boven gestuurd. Daar aangekomen zit een verkoper onderuit in zijn stoel. Ik vraag naar ID3 uit 2020 en hij wijst en zegt "daar achteraan". Ik ga kijken en zie geen ID3. Terug naar de verkoper om te zeggen dat ID3 daar niet staat. Verkoper gaat verder zonder iets te zeggen over reling heen gaat praten met collega's. Zelf ben ik vast naar beneden gelopen. Blijkt auto gewoon beneden te staan. Verkoper daar pakt het netjes op. Er wordt beloofd terug te bellen, terwijl dat niet gebeurt. Nadat ik auto ontvangen heb, blijkt airco geen koude lucht af te geven., Afspraak maken, terug met de auto naar onderhoud en einde dag weer ophalen. "U heeft waarschijnlijk lang gereden en misschien gewacht met onderhoudsbeurt, want er zat nauwelijks nog vloeistof in" krijg ik te horen. Beste meneer, dit is een nieuwe auto. Niet afgevuld dus. Auto bevalt overigens uitstekend.
Beste Paul, wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over onze service. Bedankt in ieder geval dat u hier melding van heeft gemaakt. Uw klacht is doorgezet naar onze Volkswagen vestiging in Eindhoven. Zij zullen met u contact opnemen en hopelijk kunnen wij u daarmee helpen.
ik heb een tijdens de september show aanbiedingen een Audi Q2 uitgezocht, binnen drie weken reed ik ermee naar huis. goed begeleid, en snel geholpen..
Zie boven
Ik merkte de vele ervaring die Van den Udenhout heeft met service. Alles was goed geregeld. De leen auto was netjes en stond klaar en ook de berichtgeving van wanneer de auto klaar was is uitstekend.
Geholpen door Armon. Kundige en vriendelijke man die ons aan een mooie auto heeft geholpen
Gemaakte afspraken zijn allemaal keurig nagekomen
Goed geadviseerd in mijn keuze. Namen alle tijd om me helpen. Erg klantvriendelijk personeel. Goede uitleg bij aflevering over de auto en alle functies! Kortom een super tevreden klant!
De volkswagen ID.4 bevalt heel goed en het offerte/verkoop/nazorg traject is naar behoren uitgevoerd
Wederom zeer goede service gecombineerd met klantvriendelijkheid!
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO