Hele fijne ervaring gehad en erg goed geholpen.
Behulpzaam, makkelijk te volgen d.m.v. de link, voor uitvoering overzicht kosten
Personeel is kundig en menselijk. Geen witte boorden mentaliteit ( verkopers) maar gewoon wetende dat je auto je werk is. Daarom denken ze ook goed mee met je.
Everything is well organised, service is very professional and the explanation is clear.
Prijs/kwaliteit kan ik pas na pakweg 5 jaar beoordelen.
Was een vrij grote reparatie maar de volgende dag kon ik mijn auto alweer ophalen. Klinkt een prachtige auto te leen
Voor je VW hier moet je zijn.
Direct geholpen
Onderhoud prima, en keurige afhandeling door werkplaats en receptie in Helmond ! Lege showroom geeft een troosteloze uitstraling, lijkt er meer op dat deze vestiging binnenkort wordt opgeheven.
zeer goed ontvangen tijdens wachten lekkere koffie ( gratis ) in het restaurant er langs ,. Tijdens het wachten om het kwatier voortgang van de reparatie of service en kon op de app kon alles volgen.
vriendelijke verkoper weinig bla bla ,
prettige ervaring
afspraak maken, inleveren auto en leenauto weer mee. Ook de app is prima
Onze auto voor een servicebeurt gebracht. Keurig geregeld. Van tevoren kan je alles al netjes online aanmelden en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de vorderingen. De ontvangst was zoals altijd super vriendelijk, de leenfiets top in orde en het onderhoud is goed gedaan voor een prima prijs!
I brought my S4 in for a primary inspection and service to be performed, and the staffs were very professional. All work and price were communicated clearly upfront, and the services performed on my car are perfect. Thanks
Vriendelijk ontvangen op een persoonlijke manier. Voelt meteen goed en krijgt meteen gevoel dat er geluisterd wordt naar de wensen. Eerlijke antwoorden en duidelijk verhaal. Verademing.
Fijn geholpen. Duidelijke uitleg en snelle service
#
prima ervaring gehad en alles conform de afspraken.
zeer goed ervaring
Snelle en deskundige service met een persoonlijk tintje
Snel en correct geholpen
Bij binnenkomst meteen goed geholpen wat er ging gebeuren en hoelang het zou gaan duren. Super vriendelijk personeel en denken in alle opzichten ook mee! 100% aanbevolen voor je VW!!!
Deskundig/klantvriendelijk.
Snel foto’s ontvangen van reparatie onderdelen. Duidelijke offerte en alles binnen 1 dag klaar
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO