Alles naar wens en volgens afspraak.
Goed en vriendelijk geholpen.
Vriendelijke mensen, goede service, duidelijke uitleg,
Ooit mijn eerste VW gekocht bij destijds jullie verkoper Pieter Ponder(s).. wat een onzettend fijne verkoper was dat. Ook VW nr. 2 en later 3 bij hem gekocht. Daarna lang niet meer bij jullie geweest; tussendoor moest er ook nog Saab, Audi, Renault, Alfa gereden worden. Sinds 2 jaar een fijne VW Beetle. Maar ook nu begint het weer te kriebelen... Volvo of toch maar doorsparen voor een Id-3/ 4??
vakbekwaam deskundig goed
Vriendelijk en deskundig personeel
Je wordt altijd op een professionele en vriendelijke wijze geholpen.
Auto volgens afspraak gebracht. Doordat je thuis je auto vast kunt aanmelden gaat het brengen daarna vlot. Via de link kun je precies volgen, wat er aan je auto moet gebeuren. Auto was vlot weer klaar.
Als ik aan de balie kom om mijn autosleutels in te leveren voor een controle beurt, ervaar ik een bewijst-zijn van de medewerker die ziet dat zowel hij als de klant nodig zijn om een goed resultaat te bereiken.
j
Klantgerichte aanpak, nemen voldoende tijd. Zijn eerlijk in antwoorden op vragen. Enthousiast over het product.
Alles voor deze beurt van onze auto was perfect geregeld. Overleg prima, inclusief de e-bike om mee thuis te komen.
Alles weer keurig en snel geregeld. Met een persoonlijke aanpak en een vriendelijke sfeer!
Ik ben zeer goed geholpen en behandeld op 1 klein dingetje na. De dag dat ik de auto op kon halen werd mij verteld dat de betaling niet direct te zien is op jullie rekening dus toen heb ik allerlei capriolen uit moeten halen om de auto op tijd te kunnen betalen omdat ik maximaal 50.000 euro kan pinnen. Als me dat iets eerder verteld was had ik het een paar dagen eerder over gemaakt. Maar voor de rest is het super verlopen.
Afspraken maken gaat heel makkelijk online. De baliemedewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam
Goed op de hoogte gehouden qua reparatie verloop. Vervangende auto was keurig verzorgd.
Ik ben tevreden
Fijne garage. Aanrader!
Professionele organisatie met goede service. Accuraat, vriendelijke en meedenkende medewerkers.
Snelle en goede service, duidelijke uitleg door goed en deskundig personeel welke ook nog eens heel prettig in de omgang is.
Super goed geholpen en te woord gestaan .
Leenauto stond netjes klaar. Werd goed op de hoogte gehouden wat de kosten zouden zijn. Ook dat de auto pas de volgende dag klaar was. Omdat er een artikel besteld moest worden. Netjes de volgende bericht gekregen dat auto klaar was, en wat de kosten waren.
Wordt bij elk bezoek uiterst corect behandeld
Contact aan de balie is altijd goed. Vriendelijke en kundige man die je goed helpt.
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO