Tweede keer enquete invullen is vervelend
Na 2 weken eerder voor een pre-check te zijn lans gekomen, waren nu alle onderdelen op tijd binnen om de problemen op te lossen. Dit in combinatie met de bandenwissel en wat periodieke service punten was de auto weer helemaal tip-top. Na behoorlijk wat km's in voorgaande weken en geen tijd om hem te wassen herkende ik hem alleen aan de kentekenplaat op de parkeerplaats, hij was weer mooi wit in plaats van grijs!
Snel, duidelijk, terugkoppeling en volgens afspraak.
Vanaf de mail die ik kreeg voor de onderhoudsbeurt tot en met de aflevering was alles perfect. Ook lopende het onderhoud steeds op de hoogte gehouden worden is erg prettig.
Vriendelijk, efficient, deskundig behulpzaam maar - roffeltje/trilling onder motorkap niet gevonden...dus zit er nog - gknars bij terug...remmen...blijft rest heel goed gedaan! afgesproken dat ik hier op terug kom in januari of zo.
Snelle afhandeling goede uitleg en uitermate vriendelijk geholpen
Ben vriendelijk ontvangen en er is me vooraf verteld wat het service onderhoud zou gaan kosten. Kreeg een consumptie aangeboden om in de “huiskamer” te nuttigen tijdens het wachten.
Olie probleem meteen verholpen en bij bandenwissel meteen winter check , top !
Van den Udenhout is een top garage, alles is snel geregeld, top service, vriendelijk personeel!
Weer uiterst vriendelijk geholpen en uitstekend meegedacht.
Alles ging volgens gepland
2 weken terug de nieuwe leaseauto opgehaald. ontvangst en uitleg was prima.
Het duurde even voordat mijn auto geleverd kon worden maar ik ben goed op de hoogte gehouden. De levering was perfect, en de auto trouwens ook.
Alles goed voor de auto. Alleen te koud in de hal om daar te wachten, ben daarom toch maar naar huis gegaan en het belletje afgewacht, dat de auto klaar was. Volgende keer hoop ik dat de verwarming wel aanstaat. mvg, Miguel
Vooraf duidelijke communicatie over de service beurt. Toen de kosten hoger bleken uit te vallen werd ik direct gebeld met een uitleg en voor een akkoord..
Prima service, ik kon toch blijven wachten (APK), terwijl dat niet gepland was, er stond een leenfiets voor me klaar. Die fiets was een misverstand. Ik had bij de opmerkingen gezet dat ik wilde blijven wachten, maar moest ook iets invullen bij de vraag of ik vervangend vervoer nodig had, dus daar maar leenfiets ingevuld. De opmerking over blijven wachten was denk ik over het hoofd gezien. Maar goed opgelost. Wel vreemd dat ik altijd 2x een enquête krijg na afloop.
Wisseling van zomer naar winter wielen set. Goed verlopen.
Zeer klantvriendelijk en uiteindelijk kon ik mijn auto ook nog eerder ophalen dan verwacht.
We zijn heel prettig, goed en vriendelijk geholpen. We werden goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Bij het afhalen van de auto werd ook nog alles duidelijk uitgelegd, heel fijn!
Bij aankomst in de showroom wordt je direct vriendelijk geholpen door deskundig personeel die direct antwoord heeft op al mijn vragen. Alle mogelijke opties worden rustig doorgesproken en uitgewerkt in een overzichtelijke offerte. Na het bestelproces werd ik duidelijk op de hoogte gehouden van de uitlopende levertijd waarmee vrijwel alle autofabrikanten nu te maken hebben. Bij aflevering wordt rustig de tijd genomen voor een complete uitleg en werd ook direct allen ingesteld. Voor de volgende Volkswagen kom ik zeker weer terug bij van Udenhout in Den Bosch.
Na een warme ontvangst met een kopje koffie, werd ik keurig geintroduceerd aan mijn nieuwe leaseauto, inclusief een stukje instructie in de auto. Ik ging naar huis met een leuk kadootje, en een nieuwe auto!
Was als vanouds prima
De zaken waarvoor ik een afspraak gemaakt zijn prima uitgevoerd. Keurig conform afspraak.
Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg bij aflevering van mijn nieuwe auto. Er werd goed de tijd genomen om alles te tonen en uitgebreid en helder uit te leggen.
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO