We zijn heel hartelijk ontvangen waarna een prima uitleg over de auto.
Het is toch gelukt om de ID4 op kenteken te zetten voor het eind van 2021 !
Prettige, vakkundige man, die verdieping in zijn vak legt.
Professionele medewerkers die meedenken in oplossingen en collegiaal naar elkaar zijn. Alle onze vragen en verwachtingen zijn goed en fijn beantwoord.
Altijd bereikbaar en een antwoord.
Zowel bij de proefrit als bij de bestelling ben ik zeer goed en adequaat geholpen. geen wachttijden en meteen een terdege gespecialiseerde verkoper die je van a tot z begeleid, top!
Er is alles aan gedaan ID3 nog in 2021 op kenteken te zetten. Mijn auto werd afgeleverd tijdens een Lock down. Ze hebben er bij vd Udenhoud alles aan gedaan om dit goed en netjes te regelen binnen alle beperkingen. Goed geregeld!
Als ik afga op de onderhoudsmomenten dan vind ik dat ze het heel netjes doen bij vd Udenhout. Ook vriendelijke, nette mensen. Je krijgt op voorhand een prijsindicatie die in de praktijk ook vaak klopt. En voor, tijdens het onderhoud hebben ze een handig online dialoog-systeem waarbij je op de hoogte gehouden wordt en vragen kunt stellen. Ze hadden ook wel wat goed te maken in dat opzicht want de aankoop van onze auto vond ik beneden pijl hoe dat is verlopen. Afspraken niet nakomen, geen of onvoldoende antwoord geven op vragen. Navigatiesysteem stond nog vol info vd vorige eigenaar en verkeerde banden gemonteerd. Maar door de jaren heen zeker wel weer een tevreden klant geworden.
fijn contact met de verkoper en een hele nette aflevering gehad.
Afgelopen zondag mocht ik de langverwachte ID4 in ontvangst nemen. We werden onthaald met een bosche bol en koffie en zelfs een mooie fles champagne stond klaar. Na de administratie heeft Jeroen Meijer mij zeer uitgebreid door alle opties van de ID4 heengeholpen en diverse dingen helder uitgelegd. Erg tevreden, voelde echt als een feestelijk uitje.
1ste onderhoudbeurt gehad, moesten wat extra dingetjes gedaan worden. Meteen hebben hun overlegd of het goed was dat ze deze gingen uitvoeren. Prima services !
De garagemedewerkers hadden een ongekunstelde gastvrijheid en stelden zich op gelijke voet met ons.
Bij vragen de tijd genomen, en vriendelijk te woord gestaan
Dennis is een integere en aardige verkoper. Hij heeft oog voor je behoeftes en houdt je goed op de hoogte (zelfs in het weekend). Alles is geleverd zoals besteld en ondanks de leverachterstanden ivm het chiptekort nog mooi in 2021 op naam gezet!
Van bestellen tot afleveren goed geholpen en goede uitleg gehad.
Alles is gegaan zoals het hoort in het proces en alle afspraken zijn nagekomen. Ik verwachtte ook dat de auto volledig gewassen zou zijn. Dat is wel als ik mijn Audi een grote beurt laat geven bij Van den Udenhout en ik meen mij te herinneren dat dit ook bij VW werd gedaan toen ik nog een Passat had. Helaas stond de auto vuil en niet uitgezogen klaar. Misschien verwachtte ik meer dan Van de Udenhout bij VW standaard levert.
Ze zijn altijd vriendelijk en ze leveren altijd goed werk.
Snelle en goede service
Band kapot op ongelukkige plek, niet te repareren. Dezelfde dag al een nieuwe band geregeld en gemonteerd.
Goed onthaal, goede uitleg.
Goede communicatie over voortgang bestelling
Goed geholpen
Nieuwe auto volgens afspraak in ontvangst genomen. Duidelijke tekst en uitleg gekregen over de mogelijkheden en het gebruik van de nieuwe auto.
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO