Goed meegedacht in een oplossing.

Inleren van trekhaak. Gekeken waar die dag nog ruimte was om dit te doen. Is met suc6 gedaan.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Top bedrijf goed geholpen professioneel

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veghel

Simpelweg uitstekend

Ik ben netjes te woord gestaan op een manier die bij mij past en alles is duidelijk uitgelegd en er wordt goed mee gedacht.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

zeer tevreden

Wij hebben op 07-10-2022 een nieuwe Skoda Enyaq aangeschaft bij Skoda van Udenhout in Veldhoven. De gesprekken en aflevering ging ondanks dat het coronatijd was zeer goed en prettig. Ook ervaren wij de persoonlijke benadering door Kevin en Paul als zeer prettig Wat misschien net zo belangrijk is .... de auto bevalt super. Dank voor de goede zorgen . Zowel het bedrijf als de auto is echt een aanrader mvg J van den Berg

Top service

Dhr Armon van den Berg is super klantvriendelijk en heel geduldig en behulpzaam. Blij met onze auto.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Ben door het hele proces prima op de hoogte gehouden.

Levering auto is 3 keer verzet. auto kwam 30 weken later

Auto is 30 weken later geleverd en toen ik aan de verkoper vroeg om een TOM TOM beugel te monteren werd er gelijk over de kosten gepraat. Over het verschil tussen 22% bijtelling of voor de elektrische auto van 12% daar moest ik niet over zeuren. Moest wel al die maanden de 22% bijtelling betalen. Heb daarna voor een andere auto gekozen

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (SEAT/ ŠKODA)

Van begin tot het wegrijden een goed gevoel aan over gehouden.

Vanaf de eerste kennismaking met Michiel ter Woorst wist ik dat dit een geweldige zaak is met verstand van auto’s en wat klanten graag willen. 4 Januari mijn nieuwe bedrijfswagen opgehaald en wat een geweldig gevoel heb ik als ik elke keer weer mag rijden. In de toekomst zal ik hier zeker terugkomen mocht ik een andere auto willen.

Correct en vriendelijk

Er wordt meegedacht. De verkoper die het bedrijf vertegenwoordigt is hulpvaardig en attent. Ook in de "nazorg".

zeer goed

De lange levertijd ,6 maanden, werd professioneel opgevangen.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

bereidheid om alles goed te laten verlopen en op te lossen naar tevredenheid van de klant

Bijzonder prettig contact, zowel persoonlijk als professioneel.

Geen poespas gewoon netjes

Prettige ontvangst alles volgens afspraak.

Super !!

Ik heb de Skoda Kodiaq gekocht bij Martijn Vos hij heeft mij in het totale traject top begeleid. Alles duidelijk uitgelegd en mij continu op de hoogte gehouden over de levertijd, etc. Ook als ik nog een opvolgende vraag had, dan werd deze netjes en duidelijk beantwoord.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Vond de inruilprijs aan de karige kant.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Heel fijn geholpen met bestellen en met afleveren.

Wij waren al bekend met Jorgen Damen met de vorige auto die we via hem besteld hebben en nu speciaal gevraagd naar hem. Hij luisterde goed naar de wensen en het aanbod was erg goed. De aflevering was ook erg fijn. We kregen antwoord op onze vragen en ook nadat we thuis waren werd er gevraagd of alles klopte.

Servicegericht

Correct uitleg, eerlijk, goede en snelle service, vriendelijk en proactief geholpen. Er was wat onduidelijkheid omtrent de werking van Apple car play maar dit is prima verholpen.

Erg behulpzaam en geruststellend

Gedurende het proces van bestellen en uiteindelijk afleveren ben ik goed geholpen door 1 vast aanspreekpunt. Timo beantwoorde mijn vragen tussendoor en nam ook altijd persoonlijk contact op, in plaats van een mailtje. Ook na de aflevering werd contact opgenomen om te vragen naar mijn ervaring en tevredenheid en mocht ik ook in de toekomst altijd gebruiken maken van dezelfde contactpersoon bij vragen. Het was erg prettig om altijd iemand te spreken die op de hoogte is van de situatie.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Snel geholpen, goede communicatie en prima aflevering

Ik was op zoek naar een snel leverbare VW Tiguan Allspace en vond deze bij Vd Udenhout. Prachtig geconfigureerde auto die op mijn verzoek werd gereserveerd en vervolgens werd klaargemaakt voor levering. Aflevering met duidelijke instructie, goede koffie en een prettige sfeer!

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

keurig nette en correcte verkoop

Alle afspraken keurig netjes nagekomen en ook na levering snelle terugkoppeling bij vragen.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Het was even spannend, maar door het doorzettingsvermogen en meedenken is het toch gelukt ;-)

Super fijne en behulpzame autodealer! Het begon al met een goed ontvangst, goede uitleg en prettige sfeer. Daarna kwam de bestelling en afwikkeling. Helaas bleek het niet makkelijk te zijn om de auto op tijd te kunnen leveren. Maar het is uiteindelijk toch gelukt. Met de juiste finishing touch (mooie velgen/nummerplaat/ logo) zijn wij meer dan tevreden over van Udenhout.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Goed geholpen door Jorgen bij nieuwe auto

Goede begeleiding en altijd klaar om vragen te beantwoorden.

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Zeer vriendelijk & deskundig!

Prima geholpen; heel prettig

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (Volkswagen/Audi)

Goede service, niks op aan te merken

Geweldig!

Ze hebben er alles aan gedaan om de aflevering van de auto plezierig te laten verlopen.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.

Excellent!

Keurige afhandeling en uitleg. Zeer tevreden!

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO