Beurt gewijzigd in jaarbeurt, daardoor heb ik minder kosten gehad. Tevens is de auto NIET gewassen (Protech) op verzoek.
Goede autodealer waar ze tijd maken voor de klant. Uitleg van de auto was top.
Alleen het langer wachten op de auto was een klein minpuntje. Verder was alles prima geregeld en was het personeel erg klantvriendelijk.
Gisteren zou er een huur auto klaar staan, naar helaas niet. Had hem voor vandaag nodig. De man baalde als een stekker. Maar probeerde alles. Ik ging naar huis en zat in de auto telefoon ik heb voor morgen een auto klaar staan. Wat een goede en zeer nette service. Was hier zeer blij mee. Dus service gaat verder dan alleen maar nee. Dank ik beveel u deze dan ook van harte aan.
We konden snel terecht, werden vriendelijk behandeld en er werd duidelijk gecommuniceerd over de reparatie en de kosten
Altijd vriendelijk en reageren snel op vragen. Ook de service dialoog pagina werkt super! Ik had nog een vraag en deze gesteld in de dialoog pagina. Binnen enkele minuten een positieve reactie! Kortom; zeer tevreden!
deskundig personeel, je wordt vriendelijk te woord gestaan, men denkt met je mee, zoekt naar een oplossing. Klacht (rammel op klinkerweg bij stijl voorruit) sinds aankoop auto in 2020 nu heel snel verholpen. Hulde!
Goed advies Bij aankoop en service bij afleveren
Van aanmelding tot weer ophalen van de auto, het gaat makkelijk, snel en netjes. De auto wordt zelfs nog even gewassen voordat je hem ophaalt! Echt een heel fijne ervaring. Alles goed uitgelegd en doorgesproken.
Zoals ik gewend ben bij Van den Udenhout was het ook deze keer prima met een apart advies voor de onderhoudsbeurt.
hele proces verliep soepel inclusief het regelen van vervangend vervoer. Kortom zeer tevreden.
Op zoek naar een nieuwe bij mij passende auto. Verkoper heeft mij goed geïnformeerd, opties en mogelijkheden met mij doorgenomen. Dit is op een professionele en vriendelijke manier gebeurd. Ook zijn leverafspraken goed nagekomen en zijn alle functies en snufjes goed uitgelegd bij het ophalen van de nieuwe auto
Goede ervaring. Vriendelijk personeel, goede service.
Men denkt mee en is erg klantgericht. Super!
Banden gratis verwisseld en Skoda-App geupdated
Niets meer te wensen.
Goed geregeld
was bij terug roepactie. alles was tot in de puntjes verzorgt, de ontvangst bij de balie, de leenauto en zelfs bij het opleveren was de auto gewassen. TOPPIE
Goede service, duidelijke uitleg van werkzaamheden, zowel vooraf als eventueel achteraf voor bijkomende werkzaamheden. Vriendelijke mensen aan de desk en in de showroom!
Klnatvriendelijk / Deskundig
Zoals altijd een prima ervaring, echter bij het terug plaatsen van "handige zaken" bij mijn thuiskomertje bleek deze een bedenkelijk lage banden spanning te hebben! Dat punt was dus duidelijk aan de aandacht ontsnapt. Verder rijden op je reserve was dan geen optie geweest. Dit was dus een deukje in de overigens goede indruk van uw bedrijf.
Ik ben uitstekend geholpen, goede service, leenauto stond netjes klaar. Communicatie via portal gaat super fijn.
Via internet op zoek gegaan naar een auto, aanbod bij van den Udenhout was er genoeg. Via mail een proefrit aangevraagd met de auto's van mijn voorkeur. Reactie op mail kreeg ik altijd op de zelfde dag nog. Na een fijne proefrit colaatje, bitterballen (tegen de Kater) en prettig verkoopgesprek de auto gekocht in het filiaal Boxtel. Na aanschaf bleken de ruitenwissers niet helemaal top meer. Mailtje gestuurd en dit werd meteen opgelost. Ik kan niet anders zeggen fijne club om zaken mee te doen. Verkoper Brain is een topper!
Na telefonische afspraak voor een 2de proefrit wordt op de betreffende dag dat je aankomt doodleuk gezegd dat de auto al verkocht is. Wordt dan gegooid op een communicatie misverstand, maar daar klopt niks van. Dit was ik in eerdere reviews ook al tegen gekomen, maar nu dus aan den lijve ondervonden. Blijkt dus te kloppen helaas, dus ben gewaarschuwd !!! Was overigens in de vestiging te Boxtel, wat in deze beoordeling niet te selecteren is.
Beste Ed, Vervelend om te lezen dat de gewenste auto al is verkocht bij aankomst. Indien gewenst nemen we graag contact met je op, zodat we hopelijk tot een oplossing kunnen komen. Excuus voor het ongemak.
Balkweg 1
5232 BT 's-Hertogenbosch
Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO