goede service , en goed advies

de service is goed ,prijsstelling van de aangeboden occasions is goed te noemen

Netjes geholpen

Netjes geholpen.

Goed.

Heel goed.

Vakkundig en profecioneel geholpen

Makkelijk online een afspraak kunnen maken voor een testrit, waarna ik vriendelijk werd teruggebeld voor een bevestiging. Op de dag van de testrit stond de wagen al klaar en werden we vriendelijk ontvangen. Na de geslaagde testrit werden de formaliteiten in orde gemaakt. Tussen de koop en het ophalen van de nieuwe wagen kregen we diverse mailtjes over de aankoop. Het ophalen van de nieuwe wagen was een klein feestje, een klein cadeautje als felicitatie en hij stond mooi te glimmen in de showroom.

Prima contact

Goed geholpen door Tjeu van Haaren, maar de after sales kunnen een stuk beter

Niet helemaal tevreden.

Eigenlijk vreemd dat ik niet op een zaterdag mijn auto kon komen halen,dus dit betekent Een verlofdag opnemen.En als dan al twee weken bekend is dat ik de auto kom halen,is het raar dat ik bijna twee uur heb moeten wachten voordat ik ermee naar huis kon,omdat er nog twee nieuwe banden op moesten en een apk.

Alles zeer ontspannen en prettig verlopen.

Eerste ontmoeting prettig en ontspannen verlopen. Aangegeven welke reden we hadden om onze auto te vervangen. Beoogde auto proefrit gemaakt, bij terug komst ervaringen verteld. Het is een DSG automaat waar ik vanuit ging dat het een 7 traps was maar de 7 7 trap tijdens proefrit niet gezien. Dit verteld maar achteraf te weinig aandacht aan besteed. Het bleek dus een 6 traps DSG te zijn. Gelukkig gaat dat ook prima met de caravan maar een volgende keer is dat wel een aandachtspuntje. Verder alles conform afspraak afgehandeld en toen bleek datvde ruitenwissers veel lawaai maakten zijn die. zonder problemen vervangen. Tot nu een prima indruk van TB Roosendaal

Auto stond netjes klaar.

Klantvriendelijk, snel en professioneel geholpen

Ik heb met veel vreugde een auto gekocht bij Dennis Bakx. ik ben dan ook door hem zeer professioneel geholpen. Ik vond het een leuk gesprek en kom zeker nog eens terug in de toekomst voor mij volgende auto!

Geheel naar wens en verwachting.

We zijn zeer goed geholpen. Er was voldoende tijd om vragen te stellen en een proefrit te maken. Alle afspraken netjes nagekomen.

Super fijn geholpen

Super fijn geholpen, alle tijd en uitgebreide uitleg. Zeer professioneel.

Prima geholpen en netjes afgeleverd !

Alles goed uitgelegd en op tijd alles geregeld ben zeer tevreden

Heel erg klantvriendelijk

Zeer goed geholpen bij de aankoop van een nieuwe Audi

Een fijn autobedrijf

Het is een top bedrijf goede service ik ben tevreden

Netjes, en klantvriendelijk.

We zijn zeer tevreden met de aankoop van onze auto. De verkoper was correct en vriendelijk.

Heel blij met Beste Hans

Dat is mijn 2e transport van Uden hout en ik ben heel blij

Top bedrijf :)

Mensen die er werken zijn aardig en behulpzaam en de werkzaamheden worden altijd keurig uitgevoerd!

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Veldhoven

Alles volgens afspraak leenauto stond klaar maar was een schakel auto is oper ongeluk verkeerd gegaan en omdat ik een beperking heb en zelf een automaat rijdt kreeg ik een ekectrische auto mee. Super geregeld. Kreeg een berichtje dat mijn auto weer klaar was. Dus alles prima gegaan

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Oss

Prima geregeld en duidelijke afspraken

Ik ben door Maikel en Didier goed geïnformeerd en prima geholpen. Zij hebben goed hun best gedaan om de auto te verkopen en om mij te ontzorgen. Heel tevreden.

Niet zo goed.

Auto gebracht nav olie melding. Na de service is er nog steeds dezelfde olie melding. Tevens problemen gemeld met navigatie (auto denkt ergens anders te zijn). Volgens medewerkers was na de service, het probleem verholpen. Een dag later hetzelfde probleem met de navigatie. Kortom, naar mijn gevoel zijn de twee problemen (olie en navigatie), niet opgelost.

• Prijs/Kwaliteit N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.

Uitstekende service!

Kon meteen terecht, ben direct geholpen, leenauto meegekregen, en de volgende dag was de auto al klaar. Vriendelijk, duidelijke uitleg, en prijs is vooraf al duidelijk, je weet direct waar je aan toe bent, geen verassing achteraf.

Heel goede service.

Snelle overdracht smorgens met inleveren van mijn auto voor APK en onderhoudsbeurt en het meenemen leenauto. Goed op de hoogte gehouden gedurende decdag van evt. extra kosten en mogelijkheid om dit wel/niet uit te laten voeren. Communicatie met monteurs via een mail met link naar gebuiksvriendelijke webpagina. En einde van de dag mijn auto op kunnen halen. Nogmaals duidelijke uitleg gehad over uitgevoerde werkzaamheden op mijn factuur. Mijn auto stond gewassen weer klaar en rijdt weer heerlijk.

Goede en snelle service

Word tijdens het onderhoud goed op de hoogte gehouden. En aan het einde van de dag staat de auto weer klaar. En de gratis leenfiets is altijd fijn!!

Prima geregeld

• In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Eindhoven

Erg klantvriendelijke ontvangst en afwikkeling van mijn wensen.

• Klantvriendelijkheid
  • In welke vestiging bent u geweest? Vestiging Den Bosch (SEAT/ ŠKODA)

Balkweg 1

5232 BT 's-Hertogenbosch

Over Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout is een van de grootste Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, CUPRA & Volkswagen Bedrijfswagens dealer van Nederland, met vestigingen in Den Bosch, Eindhoven, Veldhoven, Oss, Boxtel, Breda, Halsteren en Roosendaal. Naast de verkoop en het onderhoud van de hiervoor genoemde merken biedt Van den Udenhout een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, zakelijke lease, private lease, schadeherstel en een Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC). Daarnaast heeft Van den Udenhout in 2022 John Vermeulen Fietsplezier overgenomen en is John Vermeulen Fietsplezier in 2023 omgegoten in een nieuw jasje én heeft het een nieuwe naam gekregen genaamd: VELOO